Reacties voor: Nederlandse winkel iPhone Service Point kan iPad direct leveren

iPhone Service Point verkoopt de iPad vanaf vandaag al in Nederland. Deze webwinkel vraagt wel een flinke prijs, maar dan weet je in ieder geval zeker dat je snel aan de beurt bent.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 55 reacties

  1. Ik heb er al eentje onderweg uit de USA, maar rond een uurtje of 15:30 bij iPhone Service Point ook eentje besteld. Nog geen verzendbevestiging binnen gehad, wel een bestel bevestiging. Wou hem graag ophalen in Utrecht maar dat doen ze niet (meer) geloof ik. Hopen dus dat hij morgen wordt verzonden, mijn andere ligt nog bij de douane.

  2. 799 Euro voor de 16GB??? Wow, ik heb er de helft voor betaald.

  3. Ik heb voor de 64GB €715,- betaalt.

  4. Dikke, dikke, later, man! Kijk die prijzen!
    Als dit ook de NL officiële prijzen worden, dan wordt dit hem niet.

  5. @Niels:
    Niels, hoe lang ligt hij al bij de douane ? Die van mij sinds vrijdag …. Enig idee hoe lang de douane het laat liggen voor verwerking ? Het is nota bene met Express Mail verzonden ! Dat doe ik dus nooit weer ….. Overigens voert TNT de douane-activiteiten uit, dus daar zit het probleem.

  6. WOW!! duizend euro heb je ook een macbook!!! heel erg duur

    en 800euro voor een 16gb!!!!! OMG!!!! even kijken naar de dollar koers ….370euro betaal je nu voor een ipad 16gb pfff ze maken hier dus meer dan 100% op woooow

    misschien komt de ipad wel volgende maand in nederland
    oeoe wie weet….ik denk trouwens dat dit niet zo populair word alleen mensen die teveel geld hebben dan

  7. Goed artikel, dan weet de doorsnee iPad koper waar ze niet moeten zijn 🙂

  8. @Niek: ook sinds vrijdag.. kan wel 2 weken tot 30 dagen duren is mijn ervaring. Verstuur het liefst via FedEx, maar de verkoper had hem toen al verzonden.

  9. Eigenlijk vind ik dat je zulke shops dus lekker moet negeren. Schandalige prijzen natuurlijk..

  10. Hm dan was ik toch een heel stuk goedkoper uit.

  11. negeermodus on!

    Je kan het beter zelf regelen, stuk goedkoper ook. Lang leve het internet. Ik haal ze zelf goedkoper. Paar tientjes bovenop en nog goedkoper dan die toko’s.

  12. @Casper je hebt gelijk.
    Dit is abnormaal voor een tablet
    we weten dat apple al een stuk duurder uitvalt en dan dit ?
    dit doet niet apple maar de service point schandalig wat je voor 1000 euro een ipad 64 gb moet weglaten.
    gewoon negeren zulke artikelen joh

  13. Ik heb mijn iPad gekocht bij Ellen van FromUS2EU. 9 april om11.00uur bezorgd door UPS tegen betaling 110€ BTW/invoerrechten. Volgens trackingsystem van UPS heeft inklaring minder dan 1 dag geduurd.

  14. @berry Tomas: Ik heb veel goede verhalen gehoord over die Ellen.
    Ik kan ze echt aanraden.

  15. Volgens mij is zelfs een vliegticket naar NY en een iPad samen goedkoper dan deze prijzen.

    Ik ben me toch blij met mijn € 400 iPadje :d

  16. Ook ik heb gisteren via Ellen besteld. Ook betaald en bevestiging binnen. Nu kan het wachten beginnen.

    @berry Tomas Hoe lang heb jij moeten wachten van betaling tot levering?

  17. je kan ook gewoon wacht tot aan het eind van de maand en dan naar duitsland gaan… daar gaat de goedkoopste iets meer dan 500 euro kosten, denk ik.

  18. Origineel geplaatst door Peer
    Ook ik heb gisteren via Ellen besteld. Ook betaald en bevestiging binnen. Nu kan het wachten beginnen. @berry Tomas Hoe lang heb jij moeten wachten van betaling tot levering?

    Ik heb mijn 64GB iPad ook bij Ellen bestelt, nog voor de release. Uiteindelijk is hij dinsdag op de post gedaan en vrijdag stond UPS voor de deur. Helaas was er niemand thuis dus kwamen ze vandaag langs. Wel €120 inklaringskosten, maar dat heeft de bestelling niet vertraagd.

  19. Die van mij besteld via Ellen den Otter en had hem afgelopen vrijdag, juist geen week na de lancering van 3 april.

  20. Dan is mijn 64GB iPad voor €540 toch een stukje goedkoper 🙂
    Je kan inderdaad bijna goedkoper een ticket naar NYC boeken om je iPad daar te kopen… Voor €460 heb je wel eentje heen en weer.

  21. @bramzo:

    waar heb jij je ipad dan gekocht 🙂 leuk dealtje 540 eu voor de 64GB 🙂

    verder zijn deze prijzen gewoon ontzettend duur… heb het er niet voor over..

  22. Je hebt hier wel gewoon je garantie.. Beter dan dat als er iets is je nergens terecht kan

  23. Origineel geplaatst door Koenvdvoort
    Origineel geplaatst door PeerOok ik heb gisteren via Ellen besteld. Ook betaald en bevestiging binnen. Nu kan het wachten beginnen. @berry Tomas Hoe lang heb jij moeten wachten van betaling tot levering?Ik heb mijn 64GB iPad ook bij Ellen bestelt, nog voor de release. Uiteindelijk is hij dinsdag op de post gedaan en vrijdag stond UPS voor de deur. Helaas was er niemand thuis dus kwamen ze vandaag langs. Wel €120 inklaringskosten, maar dat heeft de bestelling niet vertraagd.

    Wat heeft ie jou dan nu in totaal gekost?

  24. Garantie is heb je zowiezo wel via Apple (alleen kan Apple moeilijk gaan doen na het eerste jaar terwijl je naar Nederlands recht langer zou mogen verwachten). Voor dat geld kan je beter de iPad ergens anders vandaan halen en applecare afsluiten. Zit je zeker 3 jaar gebakken.

  25. Ik heb hem uit USA voor 530 64 gb

  26. Heb nog geen iPad, weet niet zo goed wat ik moet. Vind dit geloof ik wat aan de dure kant! Nu gisteren mijn laptopje het heeft opgegeven zou ik toch graag snel een iPad op m’n bureau zien… Maar wat is wijsheid?

  27. Wat is de reden dat mensen € 200 tot € 300 meer willen betalen voor een iPad?

  28. Na de woekerpolis nu de woekerwinst bij de iPad verkopers. Ik zeg: “Niet doen!”.

  29. Het is maar net wat de gek ervoor geeft op dit moment. Ikzelf hoef hem niet zo nodig dat ik er zoveel geld voor over heb. Zo’n koopje is het ook weer niet. Koop je een gloednieuw 13 inch macbook voor. En die kan toch echt veel meer!

  30. 1000 euro voor 64 gb! ik heb hem voor 690 euro :O

  31. Dat zelf ophalen goedkoper is, is natuurlijk een waarheid als een koe, dat schrijf ik trouwens ook al in het artikel.

    Maar ik zie verschillende mensen die via Ellen hebben gekocht. Hoeveel waren jullie daar eigenlijk kwijt? Volgens mij toch wel iets meer dan die 120 euro inklaringskosten?

  32. De inklaringskosten worden direkt berekend. De faktuur over de te betalen BTW komt pas later deze maand… Dus via Ellen niet alleen 120 € inklaringskost, maar ook nog eens 19% voor NL (Belgie 21%) BTW er bij tellen… dus niet te vroeg juichen!

  33. @Gonny van der Zwaag:

    Ik heb als offerte van haar ontvangen dat de 16 gb versie 581 kost en de 32 gb kost 675.

    Ik ga nu de 16 gb bestellen, 700 eu bijna vind ik echt weer net teveel van het goede.

    Helaas nog geen antwoord gekregen wat nou de ‘currency fee’ inhoudt, a 5% over het aankoopbedrag. Beetje vreemd dat je over onze sterke euro’s $37 moet dokken voor het omwisselen van euro naar dollar.

    Enfin. Wie early wil zijn moet dokken.

  34. Ik wacht nog lekker wel een poosje, dan zijn de kinderziektes misschien uit de hardware (opladen, wifi, accu) en de eerste bugs uit het OS. Als beloning voor het geduld is ‘ie dan ook nog eens normaal geprijsd… 🙂

  35. Verschrikkelijke prijzen, ik ben voor de 3G versie nog geen 750 euro kwijt van ellen(amerika)!

  36. Origineel geplaatst door Robbert
    …….370euro betaal je nu voor een ipad 16gb pfff ze maken hier dus meer dan 100% op…

    Ja, reken jezelf even rijk. Ten eerste is die prijs in de USA, ex, tax. Ten tweede vliegen ze hier niet vanzelf heen. Dus die 100% winst gaat wel tegenvallen dan.

  37. Belachelijke prijze toch. Ik hoop dat dit niet de officiele prijzen voor NL is. In Amerka kost het vanaf $499, dan ga je hier toch geen €799 ($1000) voor uitgeven.

  38. @Nils: Laten meenemen door een kennis die in US verblijft is het voordeligste.

  39. Wat een krankzinnige prijzen. Het lijkt me verstandig om te wachten op wat de concurrentie te bieden heeft, zoals HP met de Slate of de We-Pad. En te zien hoe Apple daar op gaat reageren.

  40. @alchemist:

    Ik denk dat je voor het gemak even het gehele platform met de app-store e.d. vergeet. Ik zie de Slate niet gauw een dergelijk platform uit de vloer stampen. Vergeet ook niet dat al je aankopen van je iPhone ook beschikbaar zijn op je iPad.

    Maar wachten is een strategie 🙂

  41. Die Ellen. Sjouwt zich een breuk aan al die iPads…

  42. @Hubert Inklaringskosten is btw. Voor electronische apparatuur bestaan er geen invoerrechten. Snuffel maar eens lekker op je lokale douane website.

  43. @Koenvdvoort:
    Jij spreekt over invoer/ inklaringskosten??? Ik neem aan dat je gewoon 19% btw bedoeld. Moest je die meteen betalen aan UPS of heb je een aparte factuur ontvangen?

  44. @Gonny van der Zwaag:
    Ik heb €669,64 betaald bij Ellen voor de 32 gb versie. Dit is inclusief usa sales tax, verzendkosten, fee etc, maar als ik het goed heb exclusief de 19% btw. Ik denk dat ik daar later deze maand nog een factuur van UPS van zal ontvangen.

  45. Ik betaal best weinig voor iPad 3g 64gb 750 euro.. laat gewoon oversturen door familie..!!

  46. Zou het niet handig zijn gewoon te w88 tot 24 april dan komt de ipad uit in Duitsland.

  47. @keesdehaan:
    Wachten is altijd een optie….. Maar men wil niet wachten 😉 Dus, dan trek je je portemonnee!

  48. Wat zal de 16 GB in Duitsland gaan kosten.Ik schat 549E top. 10 dagen w88 om 250 te verdienen. Ik weet wel wat ik ga doen.

  49. 549 euro?? Ik denk het niet.
    Vergeleken met andere $ 499 prijzen van Apple, zal het hier 449 euro worden voor de 16 Gb.

  50. Het artikel geeft al aan dat de winkel zelf beseft dat ze duur zijn. Vervolgens verschijnen er bijna louter reacties over de prijzen. Wat een heerlijk Nederlandse community is dit toch.

  51. @Roeland:

    Nou, de android market is anders flink aan het groeien en die tablets ondersteunen wél Flash en hebben een webcam. Dus daar kan je in ieder geval wel gebruik maken van gratis webapps als Aviary.com, multiplayergames, of toepassingen als chatroulette. Dat streepje schijnen die tablets voor te hebben, wat die hele appstore behoorlijk teniet doet.

    Maar eerst eens zien hoe soepel die dingen lopen, en de eerste serieuze reviews.

  52. ook verkrijgbaar op http://www.loungeavenue.com pre-order welliswaar 🙂

  53. Ik heb mijn iPad bij Innovatie Groep Nederland in Nijmegen gekocht voor 629, – ex btw….dus ik kwam uit op 750,- in de btw en geleverd binnen 5 dagen.

    Ik had al 2 jaar geleden het eerste model iPhone bij hun besteld en was toen ook tevreden over de service.

    Het blijft een hoop geld, maar ik hoor nu al dat de iPad al bijna uitverkocht is in de US.

  54. Ik hoor net van familie die op vakantie gaat dat de iPad op Schiphol te koop is.
    Helaas natuurlijk voor dezelfde soort prijs als in het artikel…

  55. @Mick:
    Mag ik vragen waar je hem hebt besteld en hoe lang het duurde voor hij binnen was?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.