Reacties voor: Nederlandse prijzen iPhone 5s en iPhone 5c bij T-Mobile gelekt

De prijzen voor de iPhone 5s en iPhone 5c van T-Mobile zijn gelekt, aldus Telecomvergelijker.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 97 reacties

  1. Schandalig duur , en dan nog zo’n waardeloos bereik (vind ik)

  2. Ik heb 2 jaar geleden de 4S 64GB voor €389 gekocht bij een T-Mobile abonnement met 300 minuten en 1000MB. De prijzen lijken wat gestegen te zijn, als de 5S 16GB (ipv 64GB) met vergelijkbaar abonnement nu €369,95 is.

  3. Bereik is al jaren de beste voor mij, dus kom maar op!! eindelijk eens wat nieuws!!

  4. Pittige prijzen

  5. Oh jsus.. Moeilijk duur zeg, hopelijk gaat Vodafone betere prijzen handhaven! Sowieso heeft T-mobile altijd rare combinaties qua abonnementen.. Waarom zou je wel 1000 smsjes willen en geen belminuten.. Hellooo het is 2013! SMS is over btches

  6. Wat ben ik blij met mijn “oude” i150 abonnement. Nieuwe telefoon en sim en ik kan weer jaren tevreden zijn.

  7. Wat een prijzen. Erg duur om naast een twee jarig abbonement waar je waarschijnlijk ook nog eens rond de 45 euro zal betalen per maand nog eens 300 euro neer te leggen. Ben benieuwd wat andere providers gaan doen!

  8. T-mobile sucks al jaren

  9. Belachelijke prijzen, wordt dus weer een simonly abbonnement van 20 euro per maand en het toestel los kopen.

  10. Hahahaha ik lees dat er een hoop naar Vodafone gaan, dus meer bandbreedte voor ons 😉 lekker doen!!

  11. Flinke prijzen! Maar dat is niet zo vreemd.

    Wel goed om te zien dat bestaande klanten niet meer benadeeld worden ten opzichte van nieuwe klanten.

  12. Wow, dat is wel heel duur! Ik had verwacht dat de prijzen van de 5S (bijna) hetzelfde zouden zijn als de 5.

    Een 5 kost nu bijvoorbeeld bij een 2-jarig StelSamen abo met 90 minuten en 1000MB €290,- (gsmweb)
    Een 5S gaat, als genoemde prijzen kloppen, maar liefst €449,95 kosten bij hetzelfde abonnement!

  13. Sim-only (KPN-netwerk) en toestel gewoon los kopen. 😉

  14. Al jaren t mobile, en sim only nu, dik tevreden met ze. de de 5s wordt zo gekocht.
    Uiteindelijk net zo duur, met dat verschil als je je abo door laat lopen omdat de nieuwe abo’s mindere voorwaarden hebben , betaal je niet voor de telefoon,

  15. Schrikbarend duur! voor de iPhone 5 zou ik met 1000mb internet en 150belminuten 260 euro moeten bijbetalen.
    Bij de 5S zou dit 380 zijn, verhoging van 120euro! En dat als bestaande klant. pfft. Mischien nieuwe provider gaan zoeken..
    Het was namelijk voordeliger om iphone i.c.m. een abbo te kopen. Nu dus niet meer.. Toch los kopen met sim only als dit echt de prijzen zijn.

    Zojuist topic op t-mobile er over gestart. Ben benieuwd naar hun reactie.

  16. Nu kan Apple de productie van de 5C wel helemaal stop zetten die hoort bij een 2 jaar abbo gewoon gratis te wezen en 100 euro bij een jaar abbo mij maakt het niet uit koop mijn 5S gewoon los

  17. Kan je de 5s beter los kopen met een sim only

  18. Dus ik moet tussen de 500 en 330 bij betalen voor een iPhone 5S? Dan kan ik toch net zo goed een losse kopen voor 650 euro?

  19. Hahahahaha wat een gezeur, 2 jaar geleden betaalde je ook al met 1000Mb en 200 min 299,- voor de 4s en nu is dat gewoon hetzelfde gebleven en sterker nog mijn abonnement is ook nog eens goedkoper, dus al die argumenten van jullie kloppen voor geen reet dus lekker naar een Vodafone gaan, die zijn namelijk zo lekker online hahahahaha, die prijzen zijn nog niet bekend maar zullen op jaar basis net zo duur zijn (zijn ze nl altijd al) dus doei doei!!

  20. @mauze:

    Na 13 jaar (BEN -> T-mobile) teruggegaan naar KPN. Niet zozeer omdat ik heel ontevreden was met mijn i300 abonnement maar omdat ik persé nu 4G op mijn 5s wilde hebben.

    Om eerlijk te zijn gaat er een wereld voor me open. Niet zozeer de 25 a 40Mbit (ja je leest het goed) die ik hier in regio groot Amsterdam tot mijn beschikking heb maar ik kan opeens een filmpje bekijken in de Arena terwijl ik voorheen niet eens fatsoenlijk kon SMS’en met T-mobile. Ik kan overal op Schiphol streamen terwijl ik met T-mobile een gat had bij Noord. In Osdorp de Aker hetzelfde bij het Tuincentrum. In West bij het Surinameplein … Kan ik bellen op mijn werk IN DE LIFT terwijl ik voorheen amper bereikbaar was.

    Mijn punt is dat ik jaren redelijk tevreden was met T-mobile echter dat ik achteraf mezelf keihard voor de gek gehouden heb. Cognitieve dissonantie (Google daar maar eens op) heet dat.

    Oh ja, de enige ‘maar’ is dat ik nu ‘maar’ 5GB data heb in plaats van onbeperkt. Maar ja met de snelheid van een (geknepen) i300 abonnement haalde ik amper meer dan 3GB per maand ….. Ik zit nu al over de 4GB terwijl we halverwege zijn.

  21. Ook zeer blij met m’n antieke i150 abbo, krap 35 euro per maand en dan 150 minuten EN smsjes plus onbeperkt internet. Wel iets trager internet (3.6mbit geloof ik of toch 7.2mbit?) maar voor een vergelijkbaar bedrag krijg je tegenwoordig slechts 1gb data en 90 minuten bellen, geen idee of daar uberhaupt nog smsjes in zitten.

    Qua aanschafprijs is ‘t bijna niet te rechtvaardigen om een duur abbo te nemen en dan nog steeds dit soort idiote prijzen te betalen voor ‘t toestel zelf.

    Mijn enigste probleem zit em in ‘t feit dat ik tegenwoordig veel data in ‘t buitenland nodig heb en dat begint aardig aan te tikken. Internet Europa is dan wel weer een optie maar dat kun je uiteraard niet per maand aan of uit zetten. En gegarandeerd dat dat ook niet onbeperkt is.

  22. Mooi verhaal @Arnold: ik ben echt al jaren bij T-Mobile en echt werkelijk nog nooit zonder verbinding gezeten, niet in de lift, niet in de Arena nergens, werkte in Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Zoetermeer, Utrecht overal hetzelfde bereik… snap je punt maar in mijn geval nog steeds helemaal blij met T-Mobile, was bij KPN enz wel anders…

    Verder al dat gezeef over de prijs, trek de totaal prijs eens over de looptijd voor alle abonnementen? Dan liggen de prijzen nog geen tientjes uit elkaar per 24 maanden, dus snap werkelijk al die commotie niet…

  23. @mauze:

    Scheelt nog geen tientjes?
    Ik mag voor hetzelfde maandbedrag 120 tot 140 euro extra eenmalig bijbetalen.. vindt ik een flinke prijsverhoging..

  24. Dit zijn bullshit prijzen : elke maand (24x) 45 euro neertellen en dan nog 330 bijbetalen. Ik ben niet gek !
    Totaal ben je kwijt 1410 euro

    Los kopen is 700 euro + 24 x 20 euro sim only abonnement op Tele2 (t-mobile) = 1180 euro
    Hier heb je dan nog eens 2500 mb ipv 2000 mb !

    Scheelt je ten eerste 230 euro ten tweede zit je niet 2 jaar vast aan een abonnement.

  25. Zelfde telefoon voor helft van de prijs met betere netwerk 4G met onbeperkt bellen. Keuze zal dan niet moeilijk worden. Ik geloof niet dat T-Mobile deze prijzen zal hanteren.
    http://www.belsimpel.nl/apple/apple-iphone-5s-16gb-black/vodafone#aanb_13816

  26. Het is al jaren bekend dat de toestel-subsidiëring, steeds minder wordt.
    Je ziet het zelfs al door het jaar heen.

    Tevreden met T-Mobile, dus dat zal het voorlopig wel blijven. Ik wacht de grote hause af en kijk in jan/feb weer eens naar een verlenging of los kopen met een sim only.

  27. Gewoon een simonly pakken. Eerste jaar ben je de aanschaf plus simonly kwijt 870 ,- maar het tweede jaar ben je maar €170,- kwijt.

    Idiote prijzen zo

  28. Dus als je een abonnement van T-Mobile vergelijkt met het los kopen van een toestel + sim only van bijvoorbeeld Ben krijg je de volgende situatie:

    T-Mobile
    2-jarig Stel Samen-abonnnement (300 min + 1000mb)
    Toestel: 370,-
    Abo: (24*48,-) 1.152,-
    Totaal: 1.522,-

    Ben + los toestel
    2-jarig sim only (300 min + 1000mb)
    Toestel: 660,-
    Abo: (24*16,-) 384,-
    Totaal: 1.044,-

    1.522 – 1.044 = € 478,- <== ben je duurder uit bij t-mobile!

  29. Als men de toestel niet direct kan betalen voor een sim only optie is neckermann of wehkamp ook een optie om je toestel in 12/24 termijnen te betalen. Je komt uiteindelijk nog steeds goedkoper uit. Deze grootmachten hebben onderling afspraken om prijzen hoog te houden.

  30. En dat is een gelijk abonnement @Frank: ?? Lijkt me erg sterk!

    Ik heb een abonnement van 38 eurie voor 1000Mb en 200 min, (ik betaalde voor mijn 4s 299,-) en betaal dan nu: 35 eurie voor 1000Mb en 200min en 269,- voor de 5s dus ik weet het niet maar ik ben goedkoper uit, scheelt me een paar tientjes op 24 maanden.

    Wat ik bedoelde:

    vergelijk eens een abonnements prijs, databundel, belmin en toestelprijs samen met de andere providers?

    Hierin zit nauwelijks verschil op 24 maanden, dus ik snap nog steeds al die ophef niet….

  31. Beste oplossing is gewoon zelf de iPhone aanschaffen en dan een passend sim-only abonnement afsluiten. Is nu eenmaal goedkoper: de subsidies zoals die er vroeger waren zijn er al lang niet meer áls Apple al deals sluit met providers waardoor de prijs van het toestel licht omlaag zou kunnen, dan zijn providers tegenwoordig niet geneigd dat prijsverschil door te berekenen aan klanten.

    Ergo, direct kopen is ook in dit geval beter dan ‘lenen’ (dat is wat je eigenlijk doet, al slagen sommige providers zoals KPN er zelfs in om redicule prijzen te vragen voor het leasen van een toestel).

    Ik begrijp best dat er mensen zullen zijn die zeggen dat het bedrag dat gemoeid gaat met de aanschaf van een iPhone (of andere HQ smartphone), (té) hoog is. Maar een toestel afkopen middels een prijzig abonnement is tegenwoordig bijna altijd nóg (veel) duurder.

  32. Origineel geplaatst door mauze
    Hahahahaha wat een gezeur, 2 jaar geleden betaalde je ook al met 1000Mb en 200 min 299,- voor de 4s en nu is dat gewoon hetzelfde gebleven en sterker nog mijn abonnement is ook nog eens goedkoper, dus al die argumenten van jullie kloppen voor geen reet dus lekker naar een Vodafone gaan, die zijn namelijk zo lekker online hahahahaha, die prijzen zijn nog niet bekend maar zullen op jaar basis net zo duur zijn (zijn ze nl altijd al) dus doei doei!!

    Dan ben je misschien genept bij de 4S! Ik betaalde minder dan jij (als je rekeninh houdt dat ik een 64GB versie kreeg)

  33. @Mauze, Werk je bij T0Mobile of krijg je een gratis 5S als je dit soort berichten schrijft. We hebben aantal voorbeelden met berekeningen die ten opzichte van T-mobile betere en/of meer data/belminuten aanbieden waarbij je goedkoper uitkomt !

  34. rare berekening zeg @funk-e: ??

    Ben sim only 250 +50 min en 100Mb = 16,98 x 24 maanden = 407,52
    iPhone 5s los toestel 16Gb = 699,-
    samen 1106,-

    Tmobile abonnement:
    abonnement incl bellen 200min en databundel 1000Mb 35,- x 24 = 840,-
    iPhone 5s los toestel(bijbetalen)= 269,-
    Samen = 1109,-

    dus ik weet niet waar jij meerdere tientjes verschil ziet??

  35. Hahahaha dan had ik idd pech!! @Tim:

  36. je kunt ook leren rekenen! @Tuncay: Kijk eens naar een abonnement op 24 maanden en wat kost een toestel, dat bij elkaar optellen… niet heel moeilijk toch??

    nee ik werk niet bij Tmobile maar iedereen zit zo te zeiken op basis van niet kunnen rekenen…

    ik zeg ga lekker allemaal naar Ben of Vodafone, ik ben nog steeds goedkoper uit bij T-mobile dus ik blijf lekker 😉

  37. @mauze: Terechte opmerking is dat het ene abonnement qua specificaties flink af kan wijken van het andere. Er zijn echter voldoende gelijkwaardige en betere sim-only te vinden voor minder geld. Wel moet je wat tijd stoppen in het napluizen van de huidige aanbiedingen van verschillende providers. Bij die check dien je te letten op de volgende eigenschappen: bel- ((als je dat nog gebruikt) SMS-) en databundel, de snelheid van de data verbinding én de kwaliteit van het netwerk. Bij sommige providers (bijv. Vodafone) kun je bovendien onderling gratis bellen als he gebruik maakt van dezelfde provider.

  38. Schandalig duur, dan is zelfs belsimpel goedkoper met een duur geimporteerd toestel.

  39. binnenkort kan je toch een abo afsluiten in onze buurlanden (€uropa) wie weet t wachten waard?

  40. Dit zijn de prijzen per 25 oktober 2013. Als je even een paar maanden wacht komen de aanbiedingen en zal je zien dat je een iPhone 5s bij 200 belminuten en 1GB data mee krijgt voor EUR 220.

    En overigen ben ik het eens met velen. T-Mobile holt achteruit. Sinds kort heb ik geen 3G meer rondom stationsgebied Utrecht. Waardeloos.

  41. Je schrik je een hoedje van dat soort prijzen! Ik kan mij nog herinneren dat ik bij Vodafone iPhone 3G/4 met bijbetaling van 100 Euro icm 2-jarige abo van iets rond 30-35 Euro kreeg…. Ja, natuurlijk wordt alles duurder, maar abo prijzen (en bijbetalingen voor iPhone) gaan toch echt erg hard!

    Hier geldt dus ook: als ik 400-600 Euro voor iPhone bij moet betalen, dan leg ik liever nog een paar honderd eurotjes erbij, koop los toestel met of sim-only of pre-paid.

  42. Vodafone mag mij ook pas weer bellen als ze goedkoper zijn dan m’n huidige abonnement. Nooit meer iets van gehoord tot nu toe. Tel wel ff na wat t je kost na 2 jaar.

  43. Ben benieuwd wat de zakelijke prijzen worden bij tmobole en vodafone…

  44. Ik heb mijn abbo voor de iphone5 een half jaar later gepakt. Scheelt me €20,- per maand,en €100,- op het toestel. Dus, even wachten met deze afpersing.

  45. @mauze:

    Jawel, als ik nu bij T-mobile de iPhone 5 zou aanschaffen met 1000mb internet en 150belminuten ben ik 260 euro los kwijt en 33 per maand.

    bij de Iphone 5s zou ik 380 los betalen en 33 per maand..

  46. @mauze:

    Waar heb je deze abo prijzen bij t-mobile gezien? Ik heb net gekeken: 1000MB + 200min = 45 Euro; 1000MB + 200 min = 48 Euro. (5 Euro korting eerste jaar)

  47. Ben ik blij dat ik besloten heb mijn 4s nog een tijdje te gebruiken met een sim only, dit is echt afzetterij!

  48. Vodafone belde net, schandalig nieuws. Uw abbo is binnen nu en 10 dagen afgelopen. Het kan nog minimaal 6 weken duren tot Vodafone de iphone 5s heeft. Geef Apple maar de schuld met exclusiviteitsverhaal! Apple levert eerst de Apple Store volgens werknemer van Vodafone.

  49. Dat is als nieuwe klant denk ik @Olga2000:, ik ben een bestaande klant en kom op 40 euro (10 bel basis, 200min 13 euro en data 1000mb ook 13 euro) uit en met klantkorting -5 euro op 36 euro totaal, ik betaal nu 38 😉

  50. @Mauze

    Simyo (KPN-netwerk) sim only 200 min en 1000Mb = € 16,- x 24 maanden = 384,-
    iPhone 5s los toestel 16Gb = 699,-
    samen 1083,-

    T-mobile abonnement:
    abonnement incl bellen 200min en databundel 1000Mb € 40,00 x 24 = 960,-
    iPhone 5s (bijbetalen)= 399,95
    samen 1359,95

    Verschil van 276,95 (daar kan je een ipod touch van kopen, incl een lederen hoesje voor iPhone 5s of een leuke city trip naar Portugal maken)

  51. T-Mobile is echt ruk, bereik waar ik woon en kom is op zich goed. Maar met vol bereik is mijn internet echt zo langzaam in de randstad zeg. In Amsterdam kon ik niet eens de weg zoeken met google maps. En NEE mijn databundel was niet op en ik heb dat geprobeerd met meerdere toestellen.

  52. Dan klap ik in mijn handjes met mijn abonnement bij Simyo. 13 euro per maand: 100 min/sms (wie belt of sms er nu nog tegenwoordig?) met 1000MB aan data. Inclusief KPN netwerk.

    Hiervoor heb ik 2 jaar bij T-mobile gezeten met een iPhone 4. Nu ik bij Simyo zit, en op het KPN netwerk zit. Wil ik absoluut niet meer terug. Qua bereik is KPN gewoon beter dan T-mobile. Dit in omgeving van Brabant.

    Toestel koop ik wel mooi los. Scheelt mij in kosten dan een duur abonnement te nemen.

  53. @Pyteranne:

    Op vodafone moet je 6 weken langer wachten, is wat ze mij verteld hebben terwijl mijn iphone smart abonnement de 27e voorbij is:S

  54. Belachelijk gewoon, dit zijn gewoon prijzen die Apple oplegt aan telecom providers.

  55. Ik ben blij dat ik de 5S nu toch maar los heb gekocht. Jeetje. Straks neem ik wel een sim only ergens van. Scheelt een hoop!

  56. En wat als je een iphone 5 s wil met 64gb geheugen ben je nog duurder uit… Zat met spanning te wachten om deze aan te schaffen maar ik blijf de iphone 4 dan maar gebruiken…

  57. Ik heb een iPhone 5 16GB ik betaal €47,50 per maand voor 150 belminuten, onbeperkt sms en 1250MB internet. Het toestel koste destijds €243,-. Ik vind dit persoonlijk al erg prijzig, ik denk dat het voor steeds meer mensen onbetaalbaar gaat worden.

  58. @Sebastiaan:
    even goed op de tmobile site kijken. Deze bundel is wel uit te zetten als je contract vrij bent

    Origineel geplaatst door Sebastiaan
    Ook zeer blij met m’n antieke i150 abbo, krap 35 euro per maand en dan 150 minuten EN smsjes plus onbeperkt internet. Wel iets trager internet (3.6mbit geloof ik of toch 7.2mbit?) maar voor een vergelijkbaar bedrag krijg je tegenwoordig slechts 1gb data en 90 minuten bellen, geen idee of daar uberhaupt nog smsjes in zitten.Qua aanschafprijs is ‘t bijna niet te rechtvaardigen om een duur abbo te nemen en dan nog steeds dit soort idiote prijzen te betalen voor ‘t toestel zelf.Mijn enigste probleem zit em in ‘t feit dat ik tegenwoordig veel data in ‘t buitenland nodig heb en dat begint aardig aan te tikken. Internet Europa is dan wel weer een optie maar dat kun je uiteraard niet per maand aan of uit zetten. En gegarandeerd dat dat ook niet onbeperkt is.

  59. Hahahahahahahaha…..

    Never dat ik dit ga betalen bij een duur abonnement! Ik heb nu een oude ismart 300 abonnement voor 29,95 p/maand… en das duur zat!

    Ik koop wel een los toestel…

  60. De 5s is 100 euro duurder dan de 5 en dat wordt gewoon doorberekend. Dat verklaart voor mij het prijsverschil grotendeels. Ik ben niet verbaasd als de andere providers straks ook met dergelijke verhogingen komen.

  61. @Pyteranne:

    Hoe kom je bij 1000 smsjes? het gaat om MB’s en belminuten.

    @Sebastiaan:

    Internet Europa is wel een onbeperkte bundel… wanneer iets niet duidelijk is zoek het op de site voordat onjuiste stellingen gedaan worden. 500 mb normale snelheid, ga je hier overheen, dan wordt de verbinding geknepen, maar ga je dus niet extra betalen.

    Zelf zal ik ook de iphone 5s los kopen met een sim-only abonnement, om de kosten per maand laag te houden… wanneer het uitgerekend wordt over 2 jaar maakt het niet zoveel uit met elkaar…

    Vergelijkingen met andere providers moeten tevens wel goed gedaan worden. De ene biedt wel onbeperkt internet aan, de ander niet en ik kan uit ervaring vertellen dat dit veel verschil kan maken op de factuur. Voor mij dus lekker onbezorgd internetten met T-mobile (persoonlijk bijna overal goed ontvangst en snel internet).

  62. Origineel geplaatst door Pyteranne
    Oh jsus.. Moeilijk duur zeg, hopelijk gaat Vodafone betere prijzen handhaven! Sowieso heeft T-mobile altijd rare combinaties qua abonnementen.. Waarom zou je wel 1000 smsjes willen en geen belminuten.. Hellooo het is 2013! SMS is over btches

    SMS is standard onbeperkt, dat 1000 is de data bundel.

  63. @lexvo:

    De 5s is evenduur als de 5. Alleen wordt de 5 bijna niet meer verkocht omdat deze door de 5C vervangen word.

    De prijzen van de Iphone 5C zijn de oude Iphone 5 prijzen wat de 5s dus hoort te zijn. Ze gooien er dik 100-150 euro bovenop. Apple zal zijn toestellen wel stuk duurder aan de providers verkocht hebben.

    Je bent 2 a 300 euro goedkoper uit als je hem los koopt met een sim only.

  64. Dat word een los toestel en een sim only van ziggo scheelt een hoop. Dat zijn toch geen prijzen meer

  65. Origineel geplaatst door mauze: Hahahaha ik lees dat er een hoop naar Vodafone gaan, dus meer bandbreedte voor ons 😉 lekker doen!!

    Pech, zo gauw ik de kans krijg ga ik terug naar T-Mobile. Vodafone is echt waardeloos, overal slechte ontvangst. En ik ben niet de enige met die klachten. Met T-Mobile heb ik jarenlang geen enkel probleem gehad, midden in de rimboe nog 3G.

    Wel jammer van die prijzen. Ik wil niet weten wat KPN gaat doen…

  66. T-mobile is dramatisch slecht hier in het zuiden van Limburg. Buiten Maastricht bijna geen ontvangst.

  67. Kijk de prijzen in la douce France voor losse toestellen zijn vannacht plotsklaps verhoogd -> http://9to5mac.com/2013/10/17/apple-slightly-increases-prices-of-iphone-5s-and-iphone-5c-in-france-slightly/

  68. In het verleden hebben mensen voor bijvoorbeeld de iPhone 4s mooie overzichten gemaakt met prijzen per provider.

    Is iemand voornemens om zo’n zelfde overzicht te maken voor de iPhone 5s zodat een eenvoudige vergelijking snel te maken is met behulp van Excel of Google Spreadsheet? Nu blijft het veelal zoeken om alle informatie op een rij te krijgen.

  69. Geweldig dat ik nog steeds me ouwe T-Mobile abbo heb van nog voor dat iedereen plots weg ging van onbeperkt internet.

    250 belminuten / 250 SMS’jes en onbeperkt internet.
    30 euro per maand.

  70. @RJ:

    Hier in het noorden ook, absoluut geen optie hier.

  71. Leve Hollands Nieuwe. 500mb/min/sms simonly voor €11. Meer dan genoeg voor mij. Bye bye T-mobile.

  72. Wie dit wil gaan betalen die houd er van om van achteren genaaid te worden.

  73. Iphone 5s 32gb met simonly bij ziggo van €15 per maand komt gemiddeld uit op €47 in totaal! Begint toch wel aantrekkelijk te worden als je deze prijzen ziet…

  74. @Mark:

    Na 500mb met geknepen snelheid verder is technisch onbeperkt maar in praktijk onbruikbaar. Ik heb afgelopen vakantie in het buitenland meerdere “onbeperkt” weekbundels gebruikt die uiteindelijk ook na 100mb (over een week!) geknepen werden. Alles behalve bruikbaar tegenwoordig.

    Dat ‘t buiten je abbo dan weer vrij in en uit te schakelen is dat is me wel nieuw al vraag ik me af of T-Mobile dat niet gaat aangrijpen om me te ontdoen van m’n huidige i150 abbo.

  75. Gewoon €300 bijleggen en een sim only erbij.

  76. Los iPhone 4s gekocht twee jaar terug, en hier vorig jaar een sim-only van Vodafone bij genomen. Net via garantie een splinternieuwe 4s gekregen (kan ‘ie weer twee jaar mee :-)).

    €19,- per maand, 4GB internet (14,4 Mbps, 3G), onbeperkt sms en 275 belminuten. Toestelprijs destijds €600. Over twee jaar is dat dan €44,- per maand (inc. toestel) of over vier jaar €31,50 (inc. toestel). Dat haal(de) je met een abonnement met bijbetalen voor toestel en dezelfde specs nooit.

  77. Met een abonnement betaal je dat toestel dubbel en dwars terug. Gewoon geld sparen en los kopen dus.

  78. Hier gaat Simyo heel erg blij van worden !

  79. oplichters. schandalig duur. Wat zijn dit voor woekerprijzen met zo slecht bereik. Je kan beter een losse toestel kopen en daarnaast een sim only. ik heb een vodafone. 10 gb. 225 belm. voor 18 euro pm. De iphone 5s haal ik volgende maand in amerika 😀 650 dollar is 475 euro, de 16gb variant. 475 +216 euro.. 😀

  80. Haha ik ben al overgegaan op simlockvrij kopen toen ik de 3g 16gb kocht met een i-300 hoefde ik nog geen 150 euro bij te betalen toen net toen die uit was

    Volgens mij hoefde ik bij de 4 32gb ook met een i-300 ook niet meer dan €150 te betalen

    Providers in nederland zijn veelste duur laat ze er in stikken

  81. Sorry, jongens… maar ik kom toch echt op iets anders uit!

    Als je nu naar je My T-Mobile gaat en daat probeert te verlengen en je pakt laten we het zeggen even de iPhone 5 32 GB met een prijs van 789 euro als adviesprijs… lijkt me toch wel een mooie vergelijking kwa abbonnementsprijzen als we ervan uitgaan dat de iPhone 5S 16 GB versie rond de 700 euro gaat zijn.

    Dan krijg ik bij een iPhone pakket van 2 jaar voor 41 euro per maand (200 min + 2500 sms + 2000 mb) een prijs om bij te betalen van 299 euro. Bij elkaar kom je dan uit op 24*41 + 299 = 1283 euro. Dat is alweer heel wat anders dan de meeste hier geven .

    Moet toegeven dat dit wel al met verlengkorting is, maar vergeet niet dat je ook je T-Mobile extra punten kan inwisselen dat is ook al snel weer 50 euro wat er nog eens vanaf gaat… elk punt is 0,0145 euro waard dacht ik zo en gaat van het bij te betalen bedrag af.

    Mijn punt: je kan zeker met sim-only goedkoper uit zijn (zeker voor nieuwe klanten) maar zo groot is het gat nu ook weer niet!

  82. Of iemand regelen die hem in hong-kong gaat halen voor je..Daar kost de 5s 528euro, en de 5c 442 euro…zonder abbo welteverstaan..

  83. T-mobile gaat het never nooit worden voor mij. Als echt serieuze iPhone gebruiker wil je maar 1 ding: 4G.
    Bye bye t-mobile met je waardeloze ontvangst en kansloze sms bundels.

  84. Wat een ongekend hoge prijzen zeg! Ik blijf voorlopig lekker bij mijn iPhone 4S, ben er nog tevreden genoeg mee en voldoet voor mij nog prima.

  85. Gewoon sparen en een losse iphone kopen.
    Ik heb nu 2 jaar met mijn iphone 4s 64gb gedaan. Deze geef ik aan mijn vrouw. Verkoop haar iphone 4 en leg bij voor een iphone 5s met een ziggo mobiel abonnement.

    Altijd goedkoper dan die graaiers van een providers……

  86. Origineel geplaatst door mauze
    rare berekening zeg @funk-e: ??Ben sim only 250 +50 min en 100Mb = 16,98 x 24 maanden = 407,52
    iPhone 5s los toestel 16Gb = 699,-
    samen 1106,-Tmobile abonnement:
    abonnement incl bellen 200min en databundel 1000Mb 35,- x 24 = 840,-
    iPhone 5s los toestel(bijbetalen)= 269,-
    Samen = 1109,-dus ik weet niet waar jij meerdere tientjes verschil ziet??

    Niet te hard roepen voordat je de juiste feiten vertelt. De 5s bijbetalen is 100,- euro duurder, jij geeft de 5c prijs van 269. Daarnaast is abbo stuk duurder dan 35,- per maand, ik kom echt wel ruim boven de 40,- uit, als verlenging bij bestaande klant.

    Jouw gegevens kloppen dus niet en het scheelt echt wel veel meer. Appels met peren vergelijken.

    Overigens heb ik een abbo van 150 met 500 mb, minder als jou dus, en 2 jaar geleden mijn 4 s voor 270,- gekocht bij TM. Hoe kan jij dan 299 hebben betaald? Volgens mij zit je er goed naast. Ik zie een prijsstijging van minimaal 100 euro extra bijleggen en 6 euro per maand (met korting zelfs, anders 12,-) meer gaan betalen tov 2 jaar geleden. Dat is behoorlijk fors.

  87. Geloof eigenlijk niets van dit voorbeeld.
    Zou toch te gek zijn.

  88. waar is de tijd gebleven dat je voor de iPhone met het GOEDKOOPSTE abbo (29,95 per maand) 99,- moest bijbetalen :/

  89. pak even een telraampje @Jantje: 10 euro voor bellen basis + 13 euro voor 200 min + 13 euro voor 1000Mb databundel = 36 euro. Dat is toch onder de 40 euro?? Dan komt alleen de telefoon er nog bij…

  90. Bij tele2 heb ik een abbo genomen op een iphone 5, 1500mb, 300 min, €89,- bij betalen voor €38,- per maand. Begin dit jaar afgesloten via smartphoneshop. Gewoon ff geduld hebben. Het wordt echt wel goedkoper allemaal.

  91. Ik snap dit niet helemaal, hoeveel moet ik voor de 5s bijbetalen als ik een tmobile abbo wil van 49 tot 59 euro per maand wil 2 jaar abbo uiteraard???

  92. T-Mobile duitsland:

    99 euro bijbetalen bij abbo van -+40 euro 2 jaar voor 5s

    http://www.t-mobile.de/shop/handy/0,,2963-_304613-0-11828;CNC-0,00.html

    T-Mobile Nederland

    289 euro bijbetalen bij van van 40 euro -+ 2jaar voor 5s

  93. Deze laat ik voorbij gaan. Iphone 6 met misschien wel een 4,8 inch scherm dat is pas een vooruitgang !!

  94. Origineel geplaatst door piet
    Deze laat ik voorbij gaan. Iphone 6 met misschien wel een 4,8 inch scherm dat is pas een vooruitgang !!

    Insgelijks. De kans is heel erg groot dat de volgende iPhone een groter scherm zal krijgen. Daar wacht ik ook op.
    Zo niet, dan kijk ik wel bij Samsung of HTC.

  95. net gebeld met vodafone

    ‘ waarscheinlijk Iphone 5s bij een abo van €52,- ( onebp bellen & sms + 2gb date ( 4G)) 95€.

    dikke prima dacht ik zo!!

  96. Weet iemand hoeveel de 5S per maand gaat kosten als je er 269,95 euro voor betaald? Het gaat namelijk om een 2 jarig abbonement van 200 min en 5000 mb.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.