iPhone handen vrouw

Reacties voor: Nederlandse mobiele netwerken zijn de beste ter wereld

Overstappen is niet nodig
De Nederlandse mobiele netwerken van KPN, T-Mobile en Vodafone behoren tot de beste ter wereld. Het blijkt uit een vergelijkende test van het Duitse meetinstituut Umlaut, onderdeel van het consultancynetwerk van Accenture. KPN haalde de hoogste score ooit.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. E n toch geen ondersteuning voor Apple Watch door Vodafone, terwijl ze dat wel kunnen ( willen) in de rest van de wereld. Maar in Nederland is het zogenaamd niet mogelijk omdat de hardware het niet ondersteund volgens Vodafone Nederland, dus hoezo is het hier zogenaamd een van de “beste”?

  2. Wat een positief nieuws over de netwerken in Nederland! Er wordt er in Nederland naar heel veel dingen kritisch gekeken. En inderdaad blijkbaar ook naar de kwaliteit van de netwerken.

    Ik persoonlijk heb nooit geen probleem met slechte verbindingen gehad, maar ik woon in de randstad. Dat besef dat het in de buitengebieden wat dat het slechter kan zijn, heb ik altijd gehad.

    Bijzonder om vanuit het buitenland de cijfers te ontvangen dat qua kwaliteit van de netwerken wij het beste jongetje van de klas zijn!!
    Trots op Nederland dat we het zo goed doen. En stiekem hoop ik dat het op andere klaaggebieden ook best eens mee kan vallen.

    Ongetwijfeld zullen veel mensen het NIET met mij eens zijn, maar dat màg natuurlijk ook. Dat is namelijk ook het gave van ons Nederland 👌🏼

  3. Nu nog het omschakelen in de grensgebieden verbeteren, maar dat is een apple probleem.

  4. In eigen land is het netwerk altijd top

    maar zodra je naar Duitsland dan beland je letterlijk in het stenentijdperk gewoon zwarte gaten van nul verbinding zelfs als je midden in de haven van hamburg staat kun je het nog vergeten qua internet

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.