Reacties voor: Nederlands team zoekt geld voor hardloopgame The Running Games

The Running Games is een nieuwe hardloop-app van het Nederlandse Dreamix Studio. Het combineert hardlopen met spelletjes, punten verdienen en uitdagingen stellen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Moet toegeven dat ik bij dat plaatje met scherm op de zijkant van de telefoon al afhaak..

  2. @Ponskaartje: Eens. Helemaal als je bedenkt dat er dus al 23000 euro in zit (aangezien 30% nog 10000 vertegenwoordigd). Het lijkt op veel vd bestaande apps (Endomondo, Garmin connect, Runkeeper, Strava, Nike etc), maar dan slechter uitgevoerd.

  3. Leuk bedacht concept, maar lijkt me lastig concurreren met huidige apps. Daar kan zoiets vrij simpel in geintegreerd worden.

    Daarnaast vind ik de optie voor power ups etc niet echt sportief. Om te winnen moet je toch gewoon sneller/langer lopen/ beter zijn dan de ander? Als sporter lijkt het me niks dat iemand anders je kan verslaan door een power up te kopen.

    Ik wens het team veel succes bij optimaliseren van het concept, ik ben er zelf nog niet helemaal van overtuigd.

  4. Probleem is volgens mij dat ze zich richten op ervaren lopers. Ik reken mijzelf en een aantal vrienden daar ook onder en wij hebben allemaal al andere apps en/of sporthorloges om de trainingen bij te houden. Een nieuwe App gooit dat alleen maar door de war. Ik heb een paar jaar historie/progressie op een paar platforms. Dat ruil ik echt niet in voor een spelletje.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.