Reacties voor: Nederlandse frequentieveiling start op 31 oktober met vijf partijen

In Nederland gaan vijf partijen bieden op mobiele frequenties, ook die voor 4G/LTE. Er komen zes frequenties onder de veilinghamer, waaronder de oude frequentie voor analoge tv.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Kunnen er meerdere providers op dezelfde band zitten? Zo nee, dan hebben we dus maar 2 providers de komende 17 jaar voor 4g? Of gaat de 2600Mhz ook gebruikt worden voor 4g?

  2. Het zou prachtig zijn als er een geheel nieuwe partij een licentie zou krijgen, Chinatelecom ofzo…

  3. Na de blaadjes, sneeuw en weet ik wat allemaal hebben we weer een nieuwe reden voor treinvertragingen. Wel origineel……..

    Maar een nieuwe partij die de boel eens gaat opschudden lijkt me geen verkeerd plan.

  4. Ik ben paar maanden terug wel gebelt door TURKTELECOM voor een ankete hoe het zal zijn als TURKTELCOM ook in nederland zal zijn… Dus maar hoopen dat ze met de veilig mee doen . (in duitsland zij ze al begonnen)

  5. Nadat deze frequenties voor het vliegverkeer veilig zijn gebleken, gaat het spoor weer moeilijk doen. Ho wacht even….misschien interfereert het met de ultrasone reiniging van plaszakken in de boemels…?!

  6. Nadat deze frequenties voor het vliegverkeer veilig zijn gebleken, gaat het spoor weer moeilijk doen. Ho wacht even….misschien interfereert het met de ultrasone reiniging van plas-zakken in de boemels…?!

  7. Kan ik beter wachten met een nieuw abonnement aanschaffen nu? Of heeft het daar geen invloed op qua prijs en wat je krijgt?

  8. @Froy: Er worden voldoende frequenties geveild om alle telefoonproviders te voorzien van gsm, 3g en 4g.

  9. Wanneer wordt het bekend welke provider welke frequenties heeft gekregen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.