Reacties voor: Deze experts gaan meehelpen bij de Nederlandse coronavirus-app

Eind mei eerste testversie
De overheid heeft bekendgemaakt welke designers en ontwikkelaars ontwikkelaars als experts gaan meewerken aan de Nederlandse coronavirus-app. Eind mei komt de eerste test beschikbaar, zo blijkt uit het tijdspad dat nu naar buiten is gekomen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Donder op met die app.

  2. Ze zijn Maurice de Hond, Johan Derksen en Gordon nog vergeten…

  3. @Alex: dit is wat je noemt “een mening”! Gelukkig denkt niet iedereen er zo ongenuanceerd over.

  4. Wat een goed initiatief, dit ziet er veelbelovend uit!

  5. Ik hoop dat traceer-app privacy vriendelijk en goed werkend zal uitkomen. Ik zal het zeker gebruiken omdat ze op juiste weg zitten en gebruiken covid-19 API van Apple EN Google. 👍

  6. Origineel geplaatst door Alex
    Donder op met die app.

    Belachelijke reactie! Je hoeft het niet te gebruiken. Ik vind het zelf een prima initiatief en heb veel vertrouwen in de aanpak.

  7. Mooi open source en privacy-veilig initiatief om de 1.5 meter maatregelen te kunnen gaan afschaffen.

  8. @Bert: nou, ik kan het er WEL mee eens zijn! Dit is het begin van heel veel ellende en vooral track and trace van de burger uiteindelijk. China is een groot voorbeeld van hoe overheden het graag zien. Hopelijk zit ik ernaast maar alle pijlen gaan wel die kant uit…

  9. Walgelijk dat deze Corona prut standaard in je telefoon komt. Ik weet het, je kunt het ‘uit’ zetten, en dan doe je maanden later een update, en ja hoor -net als privacy instellingen in veel apps na updaten – staat de optie ineens weer aan. Dit is nu al bij bijvoorbeeld de Berichtenbox, van onze eigen overheid, en Marktplaats. Als je de app leverancier er op aanspreekt zegt men ‘sorry gebruiker’ en dan klaar. Er zijn dus miljoenen gebruikers die dit niet eens weten.

    Daarom vindt ik het walgelijk dat dit een standaard OS-onderdeel wordt.
    Verder…………vandaag Corona, morgen hepatitis B? Altijd handig te weten dat je moet uitkijken als je collega een wondje aan zijn vinger heeft. Kijk overigens alvast hoe deze manier van leven in China eraan toegaat.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.