Reacties voor: Nederlandse App Store te duur? Koop iTunes-vouchers via eBay!

Door het koersverschil is het interessanter om applicaties in de Amerikaanse iTunes Store te kopen. iPhoneclub-bezoeker Martijn weet een legale workaround waarbij je op games zoals Super Monkey Ball een euro kunt besparen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. maar dan heb je wel engelstalige applicaties?

  2. Beste Boaz van Veen,

    De meeste programma’s die je nu downloadt zijn in het engels.

  3. Kun je dan ook NEDERLANDSE apps downloaden? 😛

  4. Ik gebruik het al veel langer, vooral voor muziekvideo’s !

    Die kun je in de Nederlandse iTunes store niet kopen…

  5. Goeie tip!
    Overigens al gemerkt dat er verschillende apps van internationaal opererende bedrijven (Ebay, dochter PayPal, en nog wat anderen) niet verkrijgbaar zijn in de NL Apps Store?!?!
    Ook de gratis apps kun je met je NL account niet krijgen! Wat zijn ze toch internationaal georienteerd, die Amerikanen…. PPPfffff
    Daarnaast zijn er in de Amerikaanse al veel reviews te lezen, in tegenstelling tot in NL. Schakelen doe je op de HOME pagina van iTunes helemaal onderaan.

  6. doe ik zelf al een hele tijd om films en tv series te kopen met apple tv

  7. kan ik met de amerikaanse store niet gewoon m’n click&buy gebruiken? ebayen voor vouchers lijkt me nl. wat omslachtig. ik ben niet graag afhankelijk van anderen

  8. @justin Helaas kan dat niet. iTunes werkt via een Credit card en daar zit een adres achter dat Apple checked. Aangezien het een Amerikaans adres moet zijn om in de iTunes US store iets te kopen ga je daar spreekwoordelijk ‘Nat’. Dit is de reden dat je een voucher moet aanschaffen om dit te kunnen omzeilen. Maar er komt nog een extra stap bij als je ook daadwerkelijk iets in de US store wil kopen. Dat is je moet een iTunes account aanmaken met een US adres. Dat is makkelijk te doen (maar wellicht ilegaal dat weet ik niet) door de white pages op Internet te gebruiken om een officieel adres in Amerika aan te geven als je adres. maar nogmaals ik weet niet of het mag (wettelijk gezien).

  9. @dutchclick:
    Hier zegtie als je onder aan de amerikaanse store selecteerd met een nl account, dat ik alleen uit de nederlandse store mag kopen, en om nu elke keer heel mn account om te zetten heb ik geen zin in.

  10. Als je zo een code hebt moet je toch alsnog je credit card number invoeren of heb ik dit gewoon verkeerd gezien?

  11. @daniel, nee je klikt op redeem, dan volg je de stappen

  12. kun je niet applicaties die door iemand anders gekocht zijn via de installer verkrijgen? Met andere woorden bepaalde sources investeren in applicaties en sharen die vervolgens met andere mensen via de installer. Is dit mogelijk?

  13. Is er ergens een omschrijving hoe je als Nederlander dingen kan kopen uit de US store? Ik wist niet dat dit kon, maar dit lijkt mij toch wel erg interresant.

  14. en wat als diegene die voucher niet opstuurt?
    of lul ik nu bullshit
    ik koop eigenlijk nooit wat via ebay hehe

  15. hier kopen die US giftcards:

    http://itunesgiftcard.blogspot.com

    (Is zelfs goedkoper vanaf 40$ giftcard (voor 38$) Ik kreeg de code keurig in mijn mailbox (binnen 24 uur). Werkt perfect)

  16. JA! hoe kun je iets uit de amerikaanse store kopen? ook de dingen zoals films en tv shows, is hier ergens een beschrijving van?!?!

  17. helaas heb ik al heel wat gekocht in de NL store, stom dat de ebay app nog steeds niet online staat in de NL store.

  18. @martijnve:

    Misschien vergat ik dat erbij te zeggen. Je kan dan nog steeds niet in de US Apps Store kopen, maar wel kijken wat de meningen over Apps zijn. Dit hoef je niet iedere keer te doen, maar voor een beetje uitgave van 4,99 of hoger is dat een mogelijkheid.

  19. Ik heb een 50 dollar giftcard gekocht voor 24,90 euro en nu kan ik goedkope app’s kopen, films huren maar ook beltonen kopen. Handig hoor … 🙂

  20. Even voor de duidelijkheid je kan dus een US giftcard gewoon in je NL account gebruiken?

  21. Heb het antwoord al gevonden. NEE werkt dus niet met NL account

  22. Je kan ook spotgoedkoop Amerikaanse iTunes Gift Cards kopen als je een e-mailtje stuurt naar iTunesGiftCard@live.nl

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.