Reacties voor: Nederlandse accessoiremarkt bereidt zich voor op iPhone 5C

Distributeurs in Nederland bereiden zich alvast voor op de komst van de iPhone 5C, door accessoires te koop aan te bieden.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 6 reacties

  1. De 5c zal qua prijs tussen de 4s en de 5s liggen. Heet dit niet de iPhone 5?

  2. @Thomislav: Geruchten zeggen daarom ook dat Apple geen iPhone 5 meer gaat verkopen maar inplaats van de iPhone 5 de iPhone 5C gaan verkopen 😉

  3. 5c zal goede zaken doen in NL! Zeker gezien de stijgende werkeloosheid worden we hier in NL en de EU binnenkort een 3e wereld land! Bij AbnAmro gaan er weer 200 man uit ! Ri het UWV wellicht dat we de nieuwe iPhone kunnen doneren aan alle nieuwe UWV klanten van dit jaar? Immers we verkopen de banken ook met verlies Ala een paar miljard hahahah.

    Samengevat ik denk dat een budget iPhone exact is wat we nodig hebben en verdienen in NL yep we komen niet voor ons recht op dus de dure iPhone 5S moet maar naar opkomende landen waar ons werk naar toe gaat !!

  4. Eerst maar eens kijken of een van de nieuwe iPhones wel ons 4G netwerk ondersteund 800 en 1800 Mhz. Anders wordt het hem voor mij echt niet, de bijpassende accessoires komen dan vanzelf wel een keer.

  5. @Ron E: Dit is natuurlijk ook nog provider afhankelijk. Met een iphone 5 kun je nu als 4G internet gebruiken bij tmobile….

  6. @iPhone user 99999: voor mij moet de volgende iPhone het liefst voor alle providers in Europa 4G geschikt zijn, eigenlijk liefst alle wereldfrequenties ondersteunen. Voor Europa in ieder geval 800/1800/2600 Mhz.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.