Reacties voor: Nederlands project Homey groot succes op Kickstarter

Homey is een bol waarmee je apparaten in huis aanstuurt. Er zit een iPhone-app bij en het project is op Kickstarter mateloos populair.

Reacties: 11 reacties

  1. Mooie concept. Effe eerst wachten wat Apple morgen gaat aankondigen.

  2. OMG wat een slecht Engels… ik hoop dat het product beter wordt uitgewerkt 😉
    Ziet er interessant uit… ben benieuwd wanneer grote bedrijven dit idee gaan oppakken/ -kopen.

  3. Als je m nu aanschaft, en hij werkt niet naar verwachting? Krijg je dan je geld terug?

  4. Origineel geplaatst door wtrdk
    Als je m nu aanschaft, en hij werkt niet naar verwachting? Krijg je dan je geld terug?

    Nee, je steunt het project en als beloning krijg je iets (in dit geval een homey. Met andere woorden je koopt het product niet maar steunt het team!

    Je mag er van uit gaan dat het team zijn uiterste best doet om een mooi product te leveren aangezien het leveren aan het grote publiek na Kickstarter het voornamelijkste doel is!

    Ik heb het product vrij snel na de lancering van de Kickstarter pagina gesteund, ik ben erg benieuwd en kan niet wachten!

  5. Alleen jammer dat ze het met een htc demonstreren 🙂

  6. Ben helemaal klaar met die Kickstarter projecten.
    Wacht op twee projecten al meer dan twee jaar (!) omdat ze de CE keur niet rondkrijgen en er steeds weer andere problemen opduiken.
    Dieptepunt is de Instacube. Liepen uit de financien waardoor ze eerst in de reguliere markt deze apparaten moeten verkopen om daarna backers te kunnen leveren!

  7. Ik hoop echt dat ze de volgende goal gaan halen .. No makkelijker automatiseren (btw ik heb de “geek” edition besteld ..)

  8. Hoe gaat dit heel concreet gaan : bv als je tegen je oven zegt om op te warmen : welke hardware moet er aan de oven zitten en waar vind je dit dan ?

  9. Heel veel van je spullen in huis kunnen hier standaard natuurlijk helemaal niets mee. Kijk eens in het rond, en streep af welke apparatuur nu al zou kunnen werken?
    DVD-speler, Televisie, Computer? Dat is het wel zo’n beetje.
    Oven, (af)wasmachine, magnetron, thermostaat, gordijnen (!), verlichting, noem het maar op. Als ze al zouden kunnen gaan werken, hebben ze stuk voor stuk veel extra hardware nodig.

  10. @tommy: @karel-willem: Ter groot gedeelte van je apparatuur is compatible. Mochten ze ouderwets zijn dan kan je gwn een stopcontact plug kopen en hem daarin steken en verbinden met de homey. Gelezen via hun pagina op kickstarter zover ik begrepen heb.

  11. Je hebt door de speech-interface wel in elke kamer n homey nodig; dure grap…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.