Reacties voor: Nederlandse aanbieder Prss stopt met iPad-magazineplatform

Het Nederlandse magazineplatform Prss is ter ziele gegaan. De dienst waarmee je magazines op de iPad kon maken, legt het bijltje erbij neer.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 2 reacties

  1. Helemaal gezien de reacties vind ik het een raar verhaal dat PRSS lijkt te stoppen, onlangs hebben ze nog een US patent gekregen, kosten zijn daar zo 10.000$ van (http://www.freshpatents.com/-dt20140220ptan20140053113.php). Er is sinds een week ook geen activiteit meer waar te nemen op de Twitter accounts van de belangrijkste figuren.

    Zijn ze niet gewoon overgenomen?

  2. Tja, jammer, heus ? Het idee klonk goed, maar de software was wat teveel gericht op ‘simpele uitgaven’ en de promotie en distributie van het concept was naar mijn idee wat te hijgerig en inhalerig.

    Kan me voorstellen dat ze onder de vette duiven van partijen zoals Adobe en Woodwing wilden schieten, maar de doelgroep voor eenvoudigere tablet-uitgaven blijkt helaas niet zo happig. Niet geschoten, altijd mis. Had ‘t ze graag gegund !

    Volgende vraag is, hoe het ‘t eveneens Nederlandse Layergloss vergaat. Zij hebben een vergelijkbare online-voorziening, naast hun specifiekere InDesign-dienstverlening.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.