Reacties voor: Nederlanders kochten amper iPad 2 via eBay

eBay heeft een kaart gepubliceerd waarop te zien is waar de iPad 2 wereldwijd het meest naar verstuurd is op de veilingsite. Er werden minder dan vijftig exemplaren naar Nederland verscheept.
Lees het complete artikel → Nederlanders kochten amper iPad 2 via eBay
Bart Breij -

Reacties: 4 reacties

  1. Er zijn ook zoveel andere manieren om de iPad naar Nederland te krijgen. Bij Ebay is het vaak zo dat je bij de grens nog moet betalen en je weet niet hoe hoog dit bedrag is. Bovendien was het verschil maar 2 weken.

    Vorig jaar scheelde het een paar maanden + dat het een nieuw product was. Daarom heb ik de iPad ook naar Nederland gehaald. Ik had hem 5 dagen nadat hij in Amerika uit kwam voor 550 euro. Dit heb ik via een site gedaan, die ook het bedrag bij de grens betaalde, die dan niet door zou worden gerekend achteraf.

    Dit vond ik toen nog wel waard, maar voor de iPad 2, de kleine verschillen, vond ik het extra geld wat je dan besteed het zeker niet waard.

  2. De mijne is het minst populaire (32GB 3G). Ze mogen dus wel eens gaan beginnen leveren.

  3. Had mijn iPad 1 wel vanuit eBay, wegens de maanden aan tijd ertussen. Maar bij de iPad 2 had ik wel vertrouwen in Apple, met sucess.

  4. Mijn iPad 1 had ik ook uit amerika, meelaten brengen door mijn oom. Had hem voor minder dan 400 euro. Mijn volgende ipad (de 3 wrs) ga ik zeker ook op deze manier doen. Scheelt me gewoon geld. Iphone5 moet ik nog even kijken of die daar simlockvrij verkocht wordt, als dat zo is laat ik ook die meebrengen, anders haal ik hem hier.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.