Reacties voor: Nederland relatief duur bij mobiele abonnementen met grote databundels

Nederland is gemiddeld een stuk duurder wat betreft data-abonnementen in Europa dan andere landen. Dit stelt Telecompaper.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. waar is Nederland nu niet duur mee ?? hetzij niet het duurst.. zorg, brandstof , levensmiddelen enzo..

  2. Dat heb je met de oligopolies die in NL gebruikelijk zijn (energie, telecom en internet, etc). Het is ook een teken aan de wand dat we verschillende ombudsmannen en anti- mededingings organisaties hebben, die enerzijds moeten voorkomen dat consumenten benadeelt worden en anderzijds moeten voorkomen dat er verboden prijsafspraken worden gemaakt of concurrentievervalsing wordt gepleegd. Het is in 2013 al vaker voorgekomen dat NL corporaties zijn veroordeelt voor dit soort praktijken, waaronder de KPN.

  3. Ja waar is nederland niet duur mee, wordt tijd dat we tegen al dit soort onzin gaan protesteren, ben er helemaal klaar mee!!!!

  4. Roep het al jaren. We wonnen echt in een *** land! Het kabinet snapt er niks van, overal regeltjes en alles is duur!

  5. Even los van de mening of de abonnenten in NL wel of niet duur zijn, vraag ik me af, wordt er in deze onderzoeken ooit ook wel eens meegenomen wat er bij het abonnement nog bijbetaald moet worden voor het toestel. In Nederland is de consument opgegroeid met een “gratis” telefoon erbij. Sterker nog, er zijn nog altijd erg veel mensen die ik letterlijk hoor zeggen: “ik wil een abonnement waarbij ik de telefoon gratis krijg” (en dan ook niet de minste telefoon natuurlijk). Is dat in het buitenland ook zo? Zijn de consumenten daar ook opgegroeid met, gewend aan of verwend door de “gratis” mobiel.

  6. Van mij mogen de Nederlandse telecom providers lekker over genomen worden de prijs gaat dan alleen maar omlaag

  7. Al een geluk dat jullie niet in België wonen dan, hier is het nog veel erger. En niet enkel mobiel internet, gewoon internet is hier ook zeer duur… Met gemak 65 euro per maand voor snel internet met gelimiteerde bw

  8. Heel irritant, het woordje relatief. Laat dat woord maar gewoon weg.

  9. Origineel geplaatst door Barend
    Van mij mogen de Nederlandse telecom providers lekker over genomen worden de prijs gaat dan alleen maar omlaag

    Waar baseer je dat op, dat de prijzen dan omlaag zouden gaan?

  10. En wat denk je dan wat er met de banen gebeurt van die telecom bedrijven Barend ?
    Daar zullen dan weer vele van verdwijnen. En op die manier houden wij (in Nederland ) zelf steeds minder eigen bedrijven over. De regering zou in moeten grijpen maar die zien ook allemaal alleen maar euro tekentjes voor de ogen.
    Net als de farma industrie. Was gister op tv , hadden een veel beter medicijn tegen kanker maar dat hielden ze achter omdat het goedkoper was en ze zelf minder zouden verdienen. Al met al een zeer grote schande hier in Nederland.

  11. Origineel geplaatst door matijs
    Heel irritant, het woordje relatief. Laat dat woord maar gewoon weg.

    Inderdaad!!!
    Het probleem lijkt dan minder erg en de minister hoeft dan geen aktie te ondernemen ten nadele van de bedrijven, daar is hij nl helemaal niet dol op.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.