Reacties voor: NBA ook te bekijken op Apple TV in Nederland

Het basketbalkanaal NBA is vanaf vandaag ook op Nederlandse Apple TV's te bekijken. Dit melden meerdere iPhoneclub-bezoekers.
Lees het complete artikel → NBA ook te bekijken op Apple TV in Nederland
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. 200 euro maar? En ik dacht dat zoiets super door zou zijn. Heb ik deze maand weer een meevaller.

    Totdat de dag komt dat content betaalbaar wordt blijft zoiets gedoemd en zal men content blijven downloaden.

  2. NBA voor €200? Is dat een soort van eeuwigdurend iets of komt dat ieder jaar/seizoen/playoff terug?

    Tevens is het niet alleen NHL dat er nog mist. NFL zie ik ook niet. Maar met die prijzen kijk ik liever gratis de volgende dag… aangenomen dat je voor die €200,00 live wedstrijden te zien krijgt!

  3. Het kan ook legaal voor +/- €93, zie hier.

    Ik heb versie 5.0.2, is 5.1 al beschikbaar met firecore?

  4. eerst moet de NHL maar weer gaan spelen voordat het kanaal komt… overigens had mlb vorig jaar wel een mooie $10 dollar tot de rest van het jaar programmering..

  5. Je kunt via NBA.tv voor €179 een seasonpass kopen. Er zijn ook passes voor alleen teams te koop. Via AppleTV is het inderdaad €199.

    Daarnaast is er overigens ook een hoop gratis content als ‘play/steal/dunk of the day’.

  6. Apple maakt ee met z’n woekerprijzen een onbereikbaar zooitje van. Laatst een nieuwe 12 watt adapter gekocht, zit er niet eens een kabel bij voor m’n 19,00 euro. Niet zo gek dat men steeds meer overstapt naar Galaxy, kijk maar eens bij de Mediamarkt

  7. Wat heeft jou comment

    Origineel geplaatst door Peterfrans
    Apple maakt ee met z’n woekerprijzen een onbereikbaar zooitje van. Laatst een nieuwe 12 watt adapter gekocht, zit er niet eens een kabel bij voor m’n 19,00 euro. Niet zo gek dat men steeds meer overstapt naar Galaxy, kijk maar eens bij de Mediamarkt

    wat heeft jouw comment hier nu mee te maken? Dit is de prijs van de NBA, als je dit op android wilt kijken betaal je precies hetzelfde! En nogmaals hierboven heb ik je een link gezet waarmee je €93 ipv €179 kwijt bent.
    Als je NBA via sport1 wilt kijken betaal je ook maandelijks een hoop, terwijl je dan maar 2 wedstrijden per week krijgt! Met league pass kun je ALLES zien!

  8. Pim +1 🙂

  9. Weet er iemand waarom er een prijsverschil is tussen de pc (179) aankoop en de Apple tv (199.99) aankoop? + kan de Apple tv aankoop ook met iTunes kaarten aangekocht worden of is een kredietkaart vereist?

  10. http://watch.nba.com/nba/subscribe zie rechtsonder op deze pagina, Nederland staat ook bij de ondersteunde landen voor Apple tv. En dat dit bij het package ad €179 included is. Dus op NBA.com registreren en betalen en daarmee op je Apple tv inloggen = besparen.

    Iemand meer info over versie 5.1 bij firecore?

  11. vraagje, heeft iemand dit al werkend gekregen. ik heb een league pass abonnement, en zojuist een Apple TV gekocht. maar als ik wil inloggen bij NBA krijg ik een error dat auth failed… op de pc / ipad / iphone werkt het gewoon.. suggesties iemand?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.