Reacties voor: Navigon geeft parkeeradvies in Amsterdam en laat je navigatie starten vanaf Apple Watch

Navigon heeft een handige update gekregen. De navigatie-app ziet nu ook vrije parkeerplaatsen in de straten van Amsterdam. Bovendien kun je allerlei informatie over je reizen delen met vrienden en start je een route vanaf je Apple Watch.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Werkt Navigon beter dan Waze? Ik vind persoonlijk het interactieve (melden van gevaar, files en controles) erg leuk bij Waze. Twijfel nog Navigon aan te schaffen. Wie kan advies geven? Wordt de batterij warm bij Navigon en gaat het navigeren vloeiend?

  2. Navigon is ook een goeie gps. Kan wel gebruikt worden zonder dataverbruik. Wordt niet zo warm en het navigeren gaat zeer vlot

  3. Wij gebruiken Navigon al jaren met plezier. Maar alleen offline. Voor bovenstaande functies heb je waarschijnlijk wel internet nodig, net als bij Waze. Sinds kort hebben we Navigon ook op de ipad mini 4 (cellular) : een prachtig helder beeld.
    Vooral de rijstrookassistentie vind ik prettig. Navigon gebruikt Here kaarten. (Overigens is HERE voor een gratis offline navigatie ook niet gek).
    Vroeger een tijdje Skobbler en CoPilot gebruikt, maar Navigon vinden we toch het mooist.

  4. @Ed: Ik vind het een fijne navigatie app. Lekker duidelijk. Gebruik hem nu al een goede 4 jaar en heeft me altijd gebracht waar ik moest zijn. Ook verder Europa in

    Ja batterij wordt warm. In de auto geen probleem. Airco staat er immers ook op.

  5. Wat nog steeds niet mogelijk is, een andere taal voor de gesproken instructies te selecteren anders dan de systeemtaal van iOS. Erg irritant..

  6. Beste navigatie! Werkt super goed. Beter dan TomTom vind ik, ik heb ze allebei gehad, bavigon is sneller en gebruiksvriendelijker dan TomTom. Gebruik het nu 7 jaar ongeveer.

  7. Nu nog traject controle (alleen flitspalen staan erin) en ik ben 100% tevreden 🙂 gebruik het nu 3 jaar en echt blij mee, vlotte routebepalingen, leert ook jou routes als je vaak genoeg afwijkt op hetzelfde traject. Goede app

  8. @cris
    Trajectcontroles staan er ook in. Er staat volgens mij een icoontje aan het begin van het traject en het einde. Het icoontje wijkt -meen ik- ook iets af van het icoontje voor een normale flitspaal.

    Zeer fijne navigatie. Groot plus punt is het downloaden per land waardoor je niet direct heel Europa moet downloaden. Duidelijke instructies op het scherm en via spraak. Zeer tevreden. Gebruik het nu zeker 3/4 jaar.

  9. @Ed: Navigon werkt heel vloeiend, ook een mooie, duidelijke en luide stem. Batterij wordt niet warm.

    Maar Waze is gewoon 10x beter. Veel accuratere file-info, werken, omleidingen, etc. Er is echt geen enkele reden meer om te betalen voor een GPS app.

    Waze voor online gebruik en Google Maps of Navmii voor offline gebruik in het buitenland.

  10. Navigon, zeer goed te gebruiken en live traffic werkt meer dan prima. Bij file wordt ook direct een alternatieve route aangeboden indien deze sneller is.

  11. Na update zijn slechts 4 van de route favorieten zichtbaar op de Apple watch. Dus ook maar die vier vanaf watch te starten.
    Krijg wel melding favorieten overbrengen vanuit iPhone app
    Maar hoe? ik zou het niet weten
    Iemand

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.