Reacties voor: Navigon iPhone-apps krijgen Google Street View, tijdelijk goedkoper

De iPhone-apps van Navigon hebben een update gekregen. Hierdoor kun je voortaan Google Street View gebruiken en een speciale Cockpit-modus als in-app aankoop downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Heb net ook nieuwe kaarten geïnstalleerd met map updates.

  2. App en kaarten die laden inderdaad een stuk sneller!
    Hulde voor Navigon!

    (nu alleen nog even die navigatiestemtaal-keuze en alles is compleet!

  3. Klinkt goed alleen hoe zit het met dataverbruik met het bekijken van Google street?

  4. Geluid instellingen moet aangepast worden:
    Als ik via de volumeknoppen handel, reageert het geluid niet van Navigon. Dit moet je echt via instellingen regelen… Jammer!

    Verder top!

  5. Nu aan het downloaden. Sneller starten is wel een prettige verbetering. De rest is nice to have. Deze app is voor €64,99 een must have met de vakantie in aantocht!

  6. ik zat mij juist vorige week af te vragen wat ik nu nog eigenlijk mocht verwachten dit jaar van navigon….weet niet of dit aan de verwachtingen gaat voldoen maar het is iig een update van het pakket.

  7. (Red.) Verwijderd, staat gewoon in het artikel.

  8. Leuke en goede update: alleen zijn de kaarten in Noord-Nederland nog altijd niet helemaal up-to-date. Voor de duidelijkheid: ik heb de update van de afgelopen week geladen (Q2 2012).

  9. Origineel geplaatst door Wilbie
    Leuke en goede update: alleen zijn de kaarten in Noord-Nederland nog altijd niet helemaal up-to-date. Voor de duidelijkheid: ik heb de update van de afgelopen week geladen (Q2 2012).

    Staat het wel goed @ http://www.navteq.com/ dat je weet?
    Daar haalt Navigon zijn kaarten vandaan namelijk…

  10. @dualband: Het geluid van de navigon stem kan je ook aanpassen door linksonder op het icoon dat het volgende navigatiepunt aangeeft te tappen. Dan hoor je de stem opnieuw. Terwijl de stem spreekt kan je met de volumeknoppen dan het gewenste volume instellen. Btw,de navigatie in ios 6 is echt niet slecht. Alleen ontbreken er nog heel wat POI’s in België. (En Nederland?)

  11. Origineel geplaatst door dualband
    Geluid instellingen moet aangepast worden:
    Als ik via de volumeknoppen handel, reageert het geluid niet van Navigon. Dit moet je echt via instellingen regelen… Jammer!Verder top!

    Als je op het moment dat de stem zegt dat je iets moet doen volume omhoog of omlaag drukt via de knoppen werkt het wel. Dus alleen als de stem wat zegt.

  12. Ontzettend handig dat je in streetview kan zien hoe hetgeen je buiten ziet er twee jaar geleden uitzag. Echt weer een nuttige toevoeging aan een verder waardeloze routeplanner.

  13. Origineel geplaatst door Wilbie
    Leuke en goede update: alleen zijn de kaarten in Noord-Nederland nog altijd niet helemaal up-to-date. Voor de duidelijkheid: ik heb de update van de afgelopen week geladen (Q2 2012).

    Klopt idd. Kaarten zijn niet heel actueel in mijn omgeving (Flevoland), dus wellicht ook elders, bijv. op weg naar en in Frankrijk. Jammer. Een brug die al maanden open is, een nieuwe provinciale weg die ook alweer 2 maanden open is… Dat had toch zeker in Q2 2012 moeten zitten. Teleurstellend, zeer teleurstellend.

  14. Het is uiteraard bedoeld om alvast in de straat van je eindpunt rond te kunnen kijken, vóórdat je er heen rijdt.

    En het niet pas te gebruiken als je er al bent. 🙂

  15. Nou laatste versie geïnstalleerd maar geen enkele Google streetview ook niet bij simulatie. Weet iemand hoe je het in beeld kan krijgen?

  16. Krijg de cockpit app niet gedownloadt …

  17. ik heb nu twee keer een route ingepland maar zie geen street view. Vergeet ik iets in te stellen?

  18. @BasZ: dat zal wel niet, maar een belangrijke verandering als het Julianaplein in Groningen (al zeker een jaar) staat er niet goed in. Die ga ik niet melden…

  19. Origineel geplaatst door haeles48
    ik heb nu twee keer een route ingepland maar zie geen street view. Vergeet ik iets in te stellen?

    Ik heb precies hetzelfde @haeles48

  20. Als de veranderingen niet @ http://www.navteq.com/ staan dan pakt Navigon ze ook niet op…
    Dus als je het daar niet meldt…..

    Plus zelf inderdaad ook geen streetview gezien nog….

  21. Iemand wel al Street View gekregen? Dit schiet niet echt op zo… redactie?

  22. Origineel geplaatst door René
    Iemand wel al Street View gekregen? Dit schiet niet echt op zo… redactie?

    Ik heb onderhand (en wonderbaarlijk overigens) wel Streetview gekregen tijdens navigeren.
    Zelfs met optie om 360grad. rond te kijken.

  23. Ik krijg elke keer de streetview voordat ik de route start en als ik er bijna ben. Met 300 klanten op me werk is dit voor mij echt super!

  24. Ik gebruik deze navigatie nu 2 jaar probleemloos, ook in het buitenland geen problemen, alleen sinds iOS6 krijg ik steeds de melding dat het geluid (stem) nog moet worden gedownload, via 3G als er geen wifi is.. Alleen doet ie dat dus niet.. Iemand

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.