Reacties voor: Navigon gaat navigatie-accessoires voor de iPhone verkopen

Navigon gaat in de 800 telecomshops van T-Mobile Duitsland accessoires voor de iPhone verkopen. Er is een laadkabel gepland, maar ook een iPhone-houder om op de voorruit te bevestigen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 35 reacties

  1. ik heb een top iphone houder gekocht bij de Action, twee en een halve euro dacht ik.. Vraag me af wat die van Navigon gaat kosten 🙂

  2. Kom op TomTom, kom nou eens over de brug met jullie product. Daar gaan al jullie klanten.

    Ik denk dat het potentiële aantal klanten al is gehalveerd.

  3. Dat denk ik ook heb ook Navigon op mijn 3g os 3.0 en het is een heerlijke app. Daarnaast heb ik mijn dock voor de pc als houder in de auto en dat bevalt goed. Hij staat dan lager en niet zo op de vooruit pronkend ….. en zelf dan heeft ie nog ontvangst.

    Voor mij geen henk henk meer.

  4. TomTom sucks!
    wie nu nog op TomTom wacht moet ff nadenken..

  5. de meeste mensen henen nu al navigon gekocht, want er moet wel navigatie mee op vakantie! Zonde Tom…

  6. Origineel geplaatst door brammati
    ik heb een top iphone houder gekocht bij de Action, twee en een halve euro dacht ik.. Vraag me af wat die van Navigon gaat kosten

    is deze houder te kantelen?

  7. op de site van TomTom staat het volgende:

    TomTom demonstrates the world’s first dedicated in-car navigation solution for iPhone at WWDC

    Nou laat dat ” first” er maar van af dat zijn ze allang niet meer! Het potentiële marktaandeel voor TomTom krimpt met de dag….

  8. @brammati:

    Hey, maak er eens een foto van als je wilt?
    Ik moet er ook nog 1 hebben..

  9. Kom maar op met die offlinekaarten van Navigon!

    De Lite-versie is ook welkom; wil eerst zien en proberen !

  10. Ik vind het zo vreemd dat TomTom bij Apple op het podium gehaald word met een praatje over navigatie om dan vervolgens zo laat te releasen. Mijn vakantie begint dit weekend, ik koop helemaal niks. Ik navigeer gewoon met mijn oude n70 naar zuid-europa, heb gewoon een tweede houder voor op raam gekocht, mijn iphone hangt er wel naast. ik koop mijn navigatie wel ergens volgend jaar zo vlak voor de vakantie. Met mijn n70 lukt het voorlopig ook nog prima. Vind dit hyperige gedoe echt zo simpel.

  11. Ik denk ook dat TomTom hun eigen (auto)ruiten ingooid. Je moet wel heel zelfverzekerd zijn als je denkt dat mensen op jouw product wachten. Juist TomTom, want daar ging het toch niet zo goed mee!?
    Ik ben benieuwd naar de Navigonhouder, want die wil ik ook nog.

  12. @El_Diablo:

    tuurlijk, houder losmaken, kwartslag draaien en weer vastplakken op het raam, et voila!

    zit zelfs een uitsparing onderaan voor een stekker :O

  13. Aandelen van Tomtom zakken ook met de dag.

  14. @raoul:
    is gewoon een normale houder die je aan je voorruit plakt met een zuignap.. verder is ie perfect voor de iphone, ook voor andere apparaten, omdat breedte in te stellen is. Onderin zit, zoals ik net al zei, een uitsparing voor een eventuele stekker…

  15. Waarom gaat het bij elk navigatie bericht weer over TomTom in de reacties?

    – Kom op tomtom etc etc?

    Net of tomtom dit allemaal leuk leest…Er word iig wel over ze gepraat op deze manier :S

    Je kan netzo goed geen reacties meer lezen bij navigatie berichten want het is constant het zelfde: kom op , waar blijven jullie, jullie gooien je ruiten in, potentiele klanten weg etc et…

  16. Heb via onderstaande link twee weken terug de eerste twee producten besteld. Houder en lader voor de auto. Werkt perfect en is van prima kwaliteit.

    Slechts €6,50 inclusief shipping uit Hongkong ;)!

    http://www.dealextreme.com/products.dx/category.205

  17. @Methos: Geen idee of ze het lezen. Maar ik heb toch wel het idee dat veel mensen er op zitten te wachten. Allemaal mensen die al langer een iphone hebben. En die gaan allemaal de komende weken op vakantie en met name in zo’n periode moet je toeslaan als bedrijf. Het feit dat iedereen die ik ken inmiddels navigon op zijn telefoon heeft gezet geeft toch wel te denken. Na de vakantie is de behoefte aan een goeie software vermoedelijk toch minder. Ik kijk alleen maar naar mijzelf. Heel goed zal het niet zijn voor TomTom. Zeker niet als een bedrijf als navigon nu ook met windowclips komt. Waarom zou iemand dan nog, alsnog, terugkeren naar TomTom.

  18. @methos

    ik denk dat tomtom wel degelijk dit soort sites in de gaten houdt om de ontwikkelingen op iphonegebied te volgen en klantenonderzoek te doen. o.a. welke prijs we bereid zijn er voor te betalen etc.

    Dat ze het nog niet gelanceerd hebben vind ik ook raar, ze verliezen echt een groot deel van de markt. Maar ze zullen er wel een reden voor hebben (productieproblemen met de carkit’s, laatste paar softwarebugs, etc).

    Maar het helpt inderdaad niet om hier te gaan klagen. Maarja klagen is nu eenmaal een van de makkelijkste manieren waarop mensen denken problemen op te kunnen lossen (waarbij je wel moet onthouden dat het belangrijk is waar je klaagt).

  19. @aequitas

    suggestie: Geen product uitbrengen is beter dan een half product uitbrengen

  20. Origineel geplaatst door Bram SchultingTomTom sucks!
    wie nu nog op TomTom wacht moet ff nadenken..

    Dat doe ik juist… nadenken! Door me niet te laten verleiden de eerste de beste navigatie-software aan te schaffen, maar te wachten tot iedereen zijn product aanbiedt en dán een weloverwogen keuze te maken! Die korting van 25 euro van Navigon is leuk, maar toch jammer van die 75 euro die je dan toch nog hebt betaald als je er straks achterkomt dat TT nét iets meer te bieden heeft voor misschien wel dezelfde prijs.

  21. P.S. Overigens wacht ook ik net zo zeer met smacht op de software van TT 🙂

  22. De eersten zullen de laatsten zijn 🙂

  23. Jahoor wachten jullie maar op TomDom hihihihihi !!!

    Navigon overtreft ieders verwachting nu al, zeer gedetailleerde kaarten, mooi grafisch weergegeven.

    Tommie, zal best wel over een maand of 2 te downloaden zijn 😀 ( hoop ik voor jullie )

  24. Origineel geplaatst door Pascal
    Origineel geplaatst door Bram SchultingTomTom sucks!wie nu nog op TomTom wacht moet ff nadenken..Dat doe ik juist… nadenken! Door me niet te laten verleiden de eerste de beste navigatie-software aan te schaffen, maar te wachten tot iedereen zijn product aanbiedt en dán een weloverwogen keuze te maken! Die korting van 25 euro van Navigon is leuk, maar toch jammer van die 75 euro die je dan toch nog hebt betaald als je er straks achterkomt dat TT nét iets meer te bieden heeft voor misschien wel dezelfde prijs.

    Wellicht komt tomtom met hdtraffic voor op de iPhone. Wat zeer zeker handig gaat zijn met het ontwijken files waar de andere niet over deze functie beschikken. De meeste gekochte iPhones worden met een unlimited internet abo verkocht waar hdtraffic mooi zijn data mee kan ophalen.

    Ik heb ondertussen meerdere navigatie software geprobeerd en ik moet zeggen Navigon werkt heel fijn op de iPhone. Zoals je ook kan lezen in de reviews (ook hier op iphoneclub). En op accessoires kan mooi weer grof winst op worden gemaakt.

  25. Er is nieuwe informatie over Navigon in de iTunes store. De gratis update komt in juli, o.a. flitsers, routeplanning, audio aanpassing navigatie-ipod etc.

  26. Origineel geplaatst door Fok!
    @aequitassuggestie: Geen product uitbrengen is beter dan een half product uitbrengen

    Aan Navigon is niks halfs hoor, doet het perfect, wat is er half aan dan, dat van die flitspalen vind ik gewoon extra’s, in eerste instantie is navigatie bedoeld om je van a naar b te brengen, nou, dat doet Navigon perfect, dus hoezo half.

  27. Origineel geplaatst door I-Know
    Navigon overtreft ieders verwachting nu al, zeer gedetailleerde kaarten, mooi grafisch weergegeven.

    Ook zo benieuwd waar TT mee op de proppen komt?… Ik laat me altijd graag verrassen 😉

  28. Prachtig van Navigon!

    ik kijk al uit naar de update deze maand! 🙂

    even voor die tt-fans:
    Navigon is misschien niet zo bekend in onze landen (Ned & Bel), maar is al enkele jaren geen onbekend in zeeeeeerrrr veel andere landen!
    mede door hun zeer gebruiksvriendelijk manier van werken & dito menu’s en extra’s!

    Navigon blijft voor mij de nummer 1

  29. Zou die komende update ook gelden voor iedereen gelden die een geinstalleerde Navigon heeft, dus niet via de appstore?

  30. Ik lees ook iedere keer weer met verbazing dat ongenuanceerde en niet-onderbouwde ‘gewauwel’ over TomTom. Volgens mij willen we allemaal het navigatiesysteem dat het beste voorziet in onze (van elkaar) verschillende behoeftes tegen een nette prijs. Wilde je het eerste ‘de beste?’ systeem of kon je niet langer wachten dan heb je waarschijnlijk nu reeds (voor Navigon) gekozen. Kan achteraf nog steeds, voor jou, de beste keuze zijn geweest. Maar dat kun je nu nog niet weten want je hebt e.e.a. nog niet kunnen (laten) vergelijken. Nu is de keuze beperkt tussen Navigon en Sygic. Binnenkort zit daar minstens ook TomTom en IGO bij. Partijen die (heerlijk voor ons) elkaar beconcurreren om de beste prijs/prestatie verhouding te bieden. Op dit moment is TomTom overtuigend (en niet voor niets) marktleider in Europa en gedeeld met Garmin zijn ze dat in de VS (heeft Navigon zich recentelijk teruggetrokken, of de iPhone na weliswaar).

    Je hebt mogelijk voor de iPhone gekozen omdat die van Apple komt. Apple waar je vertrouwen in hebt. Apple heeft, mag je aannemen, niet zomaar voor TomTom gekozen en andersom geld dat natuurlijk ook.

    Dus nu al zo hoog van de toren blerren heeft nog zo weinig zin. En TomTom iedere keer voor dom uitmaken getuigd ook niet van slimheid. Ze hebben ongetwijfeld zelfs een strategie, wij gedachten op dit gebied;-)

    Nogmaals koop wat je kopen wilt maar als je geen haast hebt en dus kunt wachten waarom zou je dat dan niet doen? Toch??!

  31. @Eddy:

    RESPECT !

  32. pfffff….. Volgens mij is de kop van dit bericht:

    “navigon-gaat-navigatie-accessoires-voor-de-iphone-verkopen”

    …bijna geen enkele reactie gaat hierover!
    Stuur je reacties naar TT zelf. Dan hoeven wij niet al die zeurverhalen te lezen.

  33. Tom Tom heeft zijn naam veranderd in veel Tam Tam, ik blijf lekker bij Navigon

  34. Heb ook Navigon en het leek op ‘t eerste zicht allemaal prachtig maar toen ik gisteren van Antwerpen naar Eindhoven reed om een burger van Burger King (Hebbe we niet in Belgie) had ik toch veel last van verbindingsproblemen en wanneer je punten passeert waar veel autobanen bijeen komen weet ie soms niet op dewelke jij rijdt en begint ie te flippe (“keer nu om” en zo van die dingen… )

    Heb wel een vermoeden dat het probleem eerder de schuld van mijn iphone 3G is.
    Heeft de 3GS dezelfde GPS module of is die ook onderworpen aan een upgrade?

  35. Standaart houder en oplader kan je overal wel kopen. Of het merk navigon is maakt mij echt niets uit.
    Maar houder van Tomtom is echt uniek omdat het een carkit, gps, microfoon, speaker, bluetooth en kantelbaar is. Vergelijkbaar product bestaat nog niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.