Reacties voor: Navigatiesoftware xGPS en xGPS Util 1.0.0-1 voor het eerst beschikbaar via Cydia

Versie 1.0.0-1 van xGPS is beschikbaar, samen met de hulpapplicatie xGPS Util. Je kunt al wel kaarten downloaden en raadplegen, maar navigeren is nog niet mogelijk.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Ziet er opzich wel goed uit. GPS ontvanger is wat prijzig voor iets dat je alleen met de iphone kan gebruiken.. Verder als ik heel NL wil downloaden is dat meer 16 GB dat past dus nooit op je iphone ;).. Als tomtom heel europa op 2 gb kan krijgen moet dit ook wel efficienter kunnen ๐Ÿ˜‰

  2. @greetoz: dat komt natuurlijk omdat alle dieptes worden opgeslagen. en je kan nog wel een aantal keer in-zoomen vandaar dat het waarschijnlijk zo veel is.

  3. Ik hoop gewoon op de release van Apple en TomTom komende 9september. Ik hoor uit heel veel (vooral erg onbetrowbare) bronnen dat de iPod touch een GPS chip krijgt en speakers en dat er navigatie software gaat komen.

    Als dat waar is pakt Apple een groot deel van de potentiele GPS car navigation kopers. Mits het allemaal mooi is uitgewerkt en soepeltjes werkt natuurlijk. Ik ga hier mijn iPhone niet voor jaiobreaken. Ik stuntel nog wel even met de GPS functionaliteit die Apple mij standaard al bied.

  4. @misticrain

    dat snap ik! maar dat lijkt me ook niet gewenst toch? en je kan ook niet zeggen dat hij alleen bepaalde dieptes moet opslaan. Ik vind dat een tekortkoming aan de app ;)..

    @4saus

    Ik merk dat veel mensen tegen jailbreaken etc zijn. Ik zie niet zo goed in waarom? Met quickpwn kan het niet veel makkelijker (je raakt je settings etc niet eens kwijt) en je voegt gewoon nog meer functionaliteit toe aan je iPhone ๐Ÿ˜‰

  5. Het is de allerhoogste tijd dat Apple met een goeie gesproken ‘turn by turn’ navigatie komt voor de iPhone, want de concurrentie rent links en rechts al voorbij. En dat gaat hard.

  6. Sorry maar dit is waardeloze technologie. Doet me denken aan m’n Palm Vx uit 1998. Nog even wachten op TomTom.

  7. Jammer dat xGPS ook niet compatible is met andere GPS modules. Ik heb een oude versie van de iPhone dus zonder gps module. Wel heb ik nog een oude bluetooth gps ontvanger liggen die ik gebruikte icm mijn HTC.

    Zou mooi zijn als ik die weer eens kan gebruiken ๐Ÿ™‚

  8. greetoz zegt:
    2 september 2008 op 12:34
    @4saus

    Ik merk dat veel mensen tegen jailbreaken etc zijn. Ik zie niet zo goed in waarom? Met quickpwn kan het niet veel makkelijker (je raakt je settings etc niet eens kwijt) en je voegt gewoon nog meer functionaliteit toe aan je iPhone

    ik snap best dat je meer fuctionaliteit wil maar ik ga daar mijn garantie niet voor verzieken.
    ze kunnen het niet merken als je je iphone weer hersteld maar wat als je iets installeerd wardor de bootloader of iets dergelijks beschadigd raakt en je iphone niet meer te herstellen is.

    dat heeft een maat van mij gehad en die zit nu nog met de gebakke peren. (1011 error)
    Moest weer tot leven gebracht worden met de koelkast methode maar ook dat werkte niet de 1011 error bleef.

    ik heb maar 1 wens kwa software dat ik echt mis op de iphone en dat is kunnen filmen.
    Maar zelfs daar wil ik mijn iphone niet voor jailbreaken.

  9. @4saus

    Tja ik denk dat je maat dan toch zelf iets fout gedaan heeft. Dit was vroeger nog wel mogelijk maar tegenwordig met al die wizard programmas niet meer en als het evt. fout gaat gewoon in DFU zetten en is gewoon weer te restoren ;).. Ik denk dat ik er al wel 300 heb gedaan altijd een werkende iphone gehad ;)..

    Tevens zal een jailbreak niet aan je bootloader komen ;).

    Maar als jij vindt dat je iphone nu alle functionaliteit al heeft dan hoef je het niet te doen natuurlijk. Ik heb een 2G dus moest hem sowieso al unlocken ;)..

  10. het gin ook om een 1e generatie iphone met 1.1.3 er op en die was succesvol geunlockt en alles werkte. zelfs zooi installeren via installer en zo geen problemen tot dat hij een radio aplicatie installeerde. die heeft zijn iphone op gefokt waardoor hij er niks meer mee kan.

    1011 error blijft verschijnen na her restoren.
    De iphone software is wel over gezet maar kan niet uitpakken en installeren omdat die radio app het een en ander verziekt heeft.

    Dat risico dat het zomaar over kan zijn met je iphone loop ik liever niet.
    Als dat met e iphone 3G met apps uit de appstore gebeurt heb je tenminste iets om op terug te vallen. Je garantie.

    Maar ik vind de iphone lang nog niet compleet hoor. maar goed. We verwachten wel erg veel van dat ding.

  11. Tja ik blijf erbij dat je in DFU modus tegenwordig veel kan doen. Ik zou zeggen maak een firmware in pwnagetool en restore hem daarmee.. DFU mode zorg ervoor dat de firmware die erop staat nog niet eens opgestart word ;)..

    Verder ik verwacht niet veel van de iphone. Maar ik verwacht wel dat hij de dingen kan die mijn sony ericsson van 6 jaar geleleden kon doen kan doen. Het verzenden van Bluetooth bestanden naar andere telefoons (fotos?), filmpjes maken, mp3’s gebruiken als ringtones zonder te betalen of moeilijke omwegen te verzinnen, mms, een normale sms applicatie waarmee je berichten kan verwijderen, forwarden etc.. Dit zijn allemaal zulke basale zaken. Als deze dingen niet mogelijk werden met een jailbreak had ik mijn iphone misschien wel weg gedaan.

    Tevens vind ik de fanboy reacties hier soms wel overdreven. Stel dat nokia nu een toestel maakt die al deze functies niet heeft. Dan staat iedereen op zijn achterste poten. Maar Apple mag het kennelijk wel en dan moeten we het toestel maar niet kopen en anders niet zeiken. Ik houd hem dan ook alleen omdat de voordelen wel opwegen tegen de nadelen ;).. Maar ik vind eigenlijk wel dat de verheerlijking van Apple hier wel ver gaat, Apple is net als elk ander bedrijf.. een bedrijf dat veel geld wilt verdienen ๐Ÿ˜‰

  12. Dit is gewoon op te lossen hoor. Ook wel eens vastgelopen. Maar met de hulp van het forum en zelf een beetje goed nadenken kom je er wel weer uit. Maar off-topic.

    GPS receiver is goedkoper dan de WiFi GPS. Als er 1 schaap over het hek is… Gister voor mijn werk op pad geweest en ik mis de TT van mijn Treo toch wel erg. Waar heb ik dat ding gelaten ??

  13. deze app is nutteloos. Mis de navigatie op de iphone 3g. Hierdoor heb ik apart een ander navigatieapparaat gekocht! (express geen tomtom)

  14. @greetoz:

    beter alles uit je iphone halen , is leuker , als jij TE ZUINIG (gierug) wil zijn , voor jij het weet is het alweer een nieuw soort toestel op de markt !!

    gaat iets kapot , het is gewoon pech , iemand is altijd de peneaut ๐Ÿ™‚
    ik ben toevalig de peneaut nog niet ๐Ÿ™‚

    jailbreaken die handel ๐Ÿ™‚

  15. Trouwens , het is weer niet handig om dit navegatie systeem te gebruiken als je weet een andere bak aan je iphone moet pluggen , kan net zo goed een tom tom kopen
    die *** apple ook , doen ze zo moeilijk over om een navegatie syteem voor te regelen ,
    VIVA installer en CYDIA

  16. ben eens gaan kijken op iphoneexe.com de app. Voor de jailbroken hebben geen prijs!zijn die allemaal gratis??waarom staat super monkey ball er niet tussen en hoe jailbraik ik mijn 3g toestel??

  17. @Geetoz

    Geloof me dat we alles geprobeerd hebben. Ik ben er aardig handig in geworden. Na de vele voor vrienden geunlockte iPhones.

    Maar die van mijn maat is onherstelbaar beschadigd. 2.0.2 staat er op maar het kan niks omdat de boorloader beschadigd is. Dan kan je er zoveel Data en OSen op zetten als je wil maar zonder functionerende bootloader kan je niks. En dat is nu net het gedeelte dat iTunes niet opniew installeert met een restore.

    En verder wat jailbreaken betreft. Ik ben blij dat het bestaat anders had de 3g iPhone pas mijn eerste iPhone ooit geweest. Maar als je kijkt wat ik er mee doe dan bied de appstore meer dan voldoende.

  18. owja wat is er mis met bexrijven die veel geld willen verdienen?
    Dat is toch het doel van iedereen die zaken doet?

    Dat het Apple goed gaat wat geld verdienen btreft kan je ze niet kwalijk nemen. Blijkbaar is het product dat ze maken goed genoeg. Ondanks alle voors en tegens.

    Dat apple zoveel liefhebbers fans en fanboys/giro’s heeft betekent ook iets. Een slecht bedrijf krijgt geen fans. Niets of niemand os perfect. Maar blijkbaar is Apple ook hier weer goed genoeg dat het fans heeft.

    Niks mis mee. Er zijn een hoop bedrijven jaloers op zulke trouwe aanhangers. Ik denk dat zelfs de helft van de Apple fans gewoon blind elk product koopt dat Apple uit brengt. Als dat onzin producten van spe hts kwaliteit zouden zijn dan zouden die fans snl zijn afgehaakt.

  19. jailbreaken is voor goedkopies bewijst patrickx
    Waarom wil je niet gewoon โ‚ฌ7 lappen voor een goede game als monky ball?

    Je kan die shit ook zonder creditcard aan schaffen. Nemlijk met een iTunes gift card. Die zijn er al vanaf 15 euro geloof ik.

  20. @4saus ik heb toevallig super monkey ball ball aangechaft via de app. Store belgium ik denk gewoon aan de voordelen van jailbreak ik zou ook in spanje moeten kunnen bellen met een spaanse kaart. Ben ik daarom een goedkopie?? Wat voor toegevoegde waarde heb jij hier?4saus

  21. ik wil xgps installeren
    maar telkens als ik dat doe krijg ik ‘size mismatch’ error

    kan iemand mij helpen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.