Reacties voor: Navigatie-app Sygic nu ook voor Apple Watch

Navigatie Sygic is er nu ook voor de Apple Watch. Met deze gloednieuwe Watch-app kun je te voet navigeren vanaf je Watch.
Lees het complete artikel → Navigatie-app Sygic nu ook voor Apple Watch
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Graag gedaan! 😉

    Jammere alleen is dat de app zelf continue crashed onder iOS 9 :-))

  2. Sygic is zeker een mooie app maar sinds dat here maps Nederlands ondersteund is heb ik hiervoor gekozen. Deze is zonder beperkingen wereldwijd gratis met geïntegreerd OV info ook wereldwijd.

  3. Leuk, maar een tijdje geleden las ik hier een artikel dat rijden met een smartwatch strafbaar is. Dus dit lijkt me helemaal strafbaar plus een tikkeltje onveilig.

  4. Sygic is niet de eerste: ook Navigon heeft al een tijdje een Apple Watchapp.

  5. @Kyhd: deze toepassing van Sygic is speciaal voor voetgangers.

  6. Fijne update.
    En niet alleen voor de Apple Watch.
    Hij geeft ook automatisch een parkeergelegenheid aan bij je bestemming en een andere route als hij tijdens het navigeren een vertraging ziet.

    En de kaarten worden wat beter weergegeven veel rustiger en minder storende informatie op je scherm.

    Alleen wel jammer dat hij nog steeds wel te veel zinloos zegt dat je bv rechtdoor moet rijden. Maar ik gebruik hem nu al zeker 5 jaar vindt hem erg fijn.

  7. And it uses the best TomTom maps TomTom Traffic augment reality projection.

    It is working like Apple Maps bur with much richer details you do not want to miss when you use it each day!

    I am loving it in Toscany @ the moment.

    Apple Maps is also working fine tho.

  8. Goede app inderdaad. Gebruik ‘m al jaren.
    Enige minpunt vind ik, is dat altijd Noord boven tijdens navigatie een paar updates geleden is verwijderd. Iedere update hoop ik weer dat dat terugkomt. Helaas ook nu niet.

  9. @Kyhd:Dit is alleen in de auto en op andere gemotoriseerde voertuigen. Voor fietsers en voetgangers telt dat dus niet. Daarbij start er binnenkort een proefproces die echt aan moet gaan geven of het wel of niet mag worden gebruikt.

  10. Origineel geplaatst door Naam
    Goede app inderdaad. Gebruik ‘m al jaren.
    Enige minpunt vind ik, is dat altijd Noord boven tijdens navigatie een paar updates geleden is verwijderd. Iedere update hoop ik weer dat dat terugkomt. Helaas ook nu niet.

    Gewoon ff je route stoppen.
    Dan op de kaart tikken, dan kun je hem rechts onder op volgen zetten. Dan kun je je route weer starten. Hij onthoud je keuze dus dan staat hij altijd goed.
    Maar zeker jammer dat je het niet meer tijdens het navigeren kunt aanpassen.

  11. Origineel geplaatst door Naam
    Goede app inderdaad. Gebruik ‘m al jaren.
    Enige minpunt vind ik, is dat altijd Noord boven tijdens navigatie een paar updates geleden is verwijderd. Iedere update hoop ik weer dat dat terugkomt. Helaas ook nu niet.

    Waarom zou je dit willen? Je rijdt toch niet altijd naar het noorden?

  12. @Laurens: haha grapje hoop ik? 😉

  13. @Freaky: Ja, dat kan, maar blijft geklungel. Zeker als je in en uitzoomt, dan draait de kaart alle kanten op. ‘t Is gewoon jammer dat die functie is verwijderd, 2 a 3 versies terug kon je gewoon kiezen voor noord altijd boven.

    @Laurens: Met Noord boven kan je je altijd oriënteren, zelfs op de zon… zeker als je ook nog eens op een papieren kaart kijkt.
    (Als je niet weet wat een papieren kaart is moet je maar even googlen.)

  14. @ronny1967: Dankjewel voor je tip,
    Gelijk Here maps gedownload. Heb zelf TomTom destijds heel Europa en West Europa gekocht. En nog steeds kan ik het downloaden. Dubbel zoveel waard.

  15. @ronny1967: ik heb Hero er even opgehad maar kaarten vond ik niet up to date (Amersfoort). Ook werd mijn iphone 6 super warm, wat ik met TomTom en kaarten nooit heb. Heb jij inmiddels andere ervaring?

  16. @Naam: Dit is een navigatieapp die je op basis van je beweging (icm GPS) vertelt welke richting je moet rijden.
    Als je Noord altijd boven hebt staan, moet je, net als vroeger met de papieren kaart, je rijrichting aanpassen aan de richting die je op rijdt.
    Dus rij je richting het noorden dan is de eerste afslag rechts daadwerkelijk naar rechts. Rij je richting het zuiden dan is de eerste afslag rechts in werkelijkheid naar links.
    Ik zie nog steeds niet in wat daar handig of grappig aan is anders dan krampachtig vasthouden aan de manier van navigeren op basis van een papieren kaart.
    Maar dat zal wel aan mij liggen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.