Reacties voor: Navdy is slim iPhone-dashboard voor iedere auto

De Navdy is een slim dashboard voor alle auto's waar geen CarPlay of Google Auto voor beschikbaar is. Zo zie je berichten op het raam.
Lees het complete artikel → Navdy is slim iPhone-dashboard voor iedere auto
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. En de auto op die foto rijdt op een trambaan 😛

  2. draait op afgeschermde versie van android???

  3. Beetje prijzig om uit te proberen maar het concept is wel gaaf

  4. Lijkt mij een te grote afleiding. Sowieso verleg je de scherpte van je ogen naar de voorruit, waardoor je minder alert bent. En ik moet al de hele tijd mijn snelheid in de gaten houden ivm boetes hier in Nederland. Geen beelden dus op mijn voorruit.

  5. @Peter: Ja? Geen rijbewijs zeker? Je mag gewoon over een trambaan rijden.

  6. @Monique: Luister eens naar wat er gezegd wordt… 😉

  7. Grappig, hij rijdt in een Ford met een Bentley badge ;-))

  8. Totaal onverantwoord! Een navigatiepijl op je voorruit, okay, maar sms’jes en emails die binnenkomen?!? Dat wordt nog goed gevaarlijk op de weg. In een belachelijk vol land als Nederland moet je echt geen mail gaan zitten lezen terwijl je auto rijdt. 1x over een fietser heen rijden omdat je een
    heel interessant iCulture artikel las en alle charme van iOS is voorgoed verdwenen.

  9. Het is natuurlijk niet voor niets dat het maar voor weinigen weggelegd is om straaljager piloot te worden. De stroom van informatie die binnen komt in de cockpit van de auto is bijna vergelijkbaar! Met veel meer kruisend verkeer!

  10. Levensgevaarlijk !

  11. Op een stille Autobahn is het misschien te doen om een berichtje te lezen. Ook te doen als je stilstaat bij een stoplicht. Maar op de ring van Amsterdam lijkt het me geen goed idee.

    Jammer dat dit dan de discipline vereist van de bestuurder – die discipline hebben sommige bestuurders niet. Een kwart van de jongeren maakt zelfs een selfie in de auto, al rijdend.
    Ik denk dat we op moeten gaan schieten met de zelfrijdende auto’s, op zijn minst auto’s die bij potentieel gevaarlijke situaties zelfstandig ingrijpen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.