Reacties voor: Nationale IQ test: doe vanavond zelf mee op je iPhone

BNN zendt vanavond om 20:30 de Nationale IQ test uit. Dit jaar kun je met het programma meedoen door op je iPhone een speciale website te bezoeken. Aan het einde van de avond berekent je iPhone jouw IQ.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 29 reacties

  1. Vet, ga zo zeker meedoen

  2. Leuk ga meedoen voor de eerste keer

  3. Gaat het van zelf opstarten

  4. jaa jaa.. leg maar vast pen en papier klaar.. vorig jaar faalde dit systeem ME-GA! teveel deelnemers via internet.

    Hopelijk lukt het ze dit jaar wel.
    Vorig jaar snel pen en papier opgezocht en met de hand meegedaan.

  5. Liveshows, en realtime mobiele websites.. Ik heb het er niet mee. Kijken hoelang het duurt voordat de server gaat roken

  6. Hij doet t al weer niet meer. Jammer hoor als je zit mee te spelen

  7. Gelukkig deed de website het bij ons goed zowel op de iPad en iPhone! Leuke score voor mij van 130 en mijn vriendin 146.

  8. Nooit meer via een mobiele site. Gewoon pen en papier. Ding heeft gewoon 14 antwoorden niet opgeslagen. Lekker dan!!

  9. Ik heb alle vragen meegedaan, liep als een zonnetje. IQ is dit jaar 132, kan gewoon alcohol blijven drinken!

  10. Ging prima op de iPad. Alleen de eerste 6 vragen gemist voor ik doorhad dat je de tv aanmoest zetten voor de vragen.
    Scoren van 103 klopt dus wel hahaha.

  11. @Michael: gniffel… mn timeline staat vol met die commentaren..
    Zonde dat het niet werkt…

  12. Wat een drama zeg. De klok begon eerder hier op de iPad dan die op tv. En dan vul je een antwoord in en dan heeft die er een hoop daarvan niet opgeslagen.

    Volgend jaar pen en papier

  13. Bij werkte het dus ook niet. Alweer. Online was tot nu toe altijd al een drama. Ik snap echt niet dat het niet fatsoenlijk getest wordt vooraf.

  14. 28 van de 60 antwoorden niet geregistreerd, jammer…

  15. Pen en papier, de volgende keer. Wat jammer dat er 16 antwoorden niet zijn doorgekomen! Zo is het zwaar frustrerend …

  16. Waardeloos! Dik 20 vragen niet geregistreerd en als op tv gezegd wordt dat de tijd begint wanneer het laatste antwoord opgezegd is dan is de tijd op de iPad al voor de helft om. Erg jammer

  17. Alle vragen geregistreerd, mijn IQ is 142 πŸ™‚

  18. Ook een groot een deel van mijn vragen zijn niet opgeslagen. Jammer Patrick.

  19. Laten ze eerst eens testen voordat ze live gaan. De helft van de correct ingevulde vragen is niet geregistreerd. Dan kom je vanzelf aan een iq van een wc eend.

  20. Nou dat wordt volgend jaar weer gewoon met pen en papier… Wat werkte dit systeem slecht zeg. Dan valt je iPhone weer op z’n lock of dan blijft hij hangen. En het is zelfs gebeurd dat ondanks dat ik een antwoord ingevuld heb (niet te laat!) hij deze toch als oningevuld aangaf…

  21. Wow…… 143!!!
    En mijn vrouw 145 πŸ™

  22. Stuk of 20 vragen niet geregistreerd…. jammer

  23. Gewoon op de computer thuis was het niet anders,,
    20 beantwoorde vragen niet geregistreerd.
    IQ 87
    met sommige vragen waren ze de antwoorden nog aan het opnoemen op tv keek je naar de computer waren je 5 seconden al voorbij bijvoorbeeld.
    Echt een hoop mis pfffffffffffff
    Nationale IQ flater !!!!!
    En van asperges wordt ik ook niet …… wat een eikel ,,IQ zit waarschijlijk in zijn broek

  24. Werkte niet echt, tijd liep niet altijd goed met de tv en hij had blijkbaar ongeveer 13 niet gepakt. Daardoor kwam ik op ~96 terwijl mijn echte score 114 was (op papier ook bijgehouden)

  25. Werkte voor geen meter, pakte vaak m’n antwoord niet. Ik wilde (voor een klein publiek) bewijzen dat ik de slimste van Boerenhol ben maar dat is me met een onterechte score van 95 niet gelukt. Alhoewel, zelfs met die score ben ik misschien ook nog wel de slimste..

  26. @Fernon: Kaboutertje heeft een hoger IQ haha, te erg gewoon…
    Volgens die tabel mag je de helft fout hebben, heb je nog een IQ van ruim 100. Toen ik op de middelbare school de helft fout had, kreeg ik een dikke 4.

  27. @Rens: als je de volgende keer gewoon ouderwets pen en papier gebruikt, kan je met een reΓ«le score indruk maken in Boerenhol. No offense…. maar het dorp doet zijn naam wel eer aan, volgens jou conclusie.

    On topic: ik ben blij dat ik met de ervaring van voorgaande jaren niet weer een poging gedaan heb om via de website deel te nemen. Dit is al jarenlang een drama en gezien bovenstaande reacties niet veel verbeterd.

  28. kwam er gisteren ook achter dat de satelliet een paar seconden achter loopt op het analoge UPC signaal.. Hierdoor ook een flink aantal antwoorden niet op tijd ingevuld…. Weer onthouden voor volgend jaar. In de tussentijd een extra cursus wiskunde volgen πŸ™‚

  29. Dat het allemaal niet tof werkt en vooral de timing ernaast zit komt volgens mij ook vooral omdat er soms beangstigend veel vertraging zit op met name het digitale signaal van de TV. Bij ons is Ziggo HD soms wel 5-10 seconden later dan het oude analoge signaal. Ook erg leuk bij voetbalwedstrijden van het NL elftal πŸ™‚ dat je dan al hoort juichen of teleurstellende geluiden terwijl bij jou de actie nog moet beginnen, haha.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.