Reacties voor: Najaarsnummer van iPhone Life gratis online te lezen

Het tijdschrift iPhone Life is gratis online te lezen in digitale vorm. Dit tijdschrift komt vier keer per jaar uit en behandelt allerlei onderwerpen rondom de iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. hmmm, hun app. “iphone life” zoals ze op hun site vermelden kan ik niet vinden in de NL app. store! Wellicht alleen in de VS?

  2. Leuk. Ik ga me maar eens aanmelden. icr8 heb ik wel gezien eigenlijk..

  3. Hm, heb het blad eens doorgebladerd. Maar je hebt er niet zoveel aan. Op het moment dat ik bijvoorbeeld Tweetie niet direct tref in twitterclients en Echofon nog als Twitterfon staat, dan denk ik dat het achterhaald is.

  4. In het digitale tijdperk kun je de vraag stellen of het zin heeft om te aboneren op een tijdschrift.

    Echter iPhone Life heeft zeer zeker toegevoegde waar door hun focus op toepassingen (vanuit verschillende achtergronden), applicaties, en de core van de Apple iPhone / iTunes.

    Daarom is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in het tijdschrift, digitaal of old school in de papieren variant !

  5. Op 24″ scherm in “fit” niet te lezen. Andere standen 100%, 125% etc… veel te groot. Moet dan veel scrollen. Wie heeft die Flash gemaakt (Zinio) of ligt het aan mij.
    Vind het niet gebruikersvriendelijk. Geef mij maar html.

  6. Alle enige maanden zwerven vorige issue’s van iPhone Life rond op pdf formaat als je behoefte hebt aan een stukje historie.

  7. Het idee is aardig, maar het ziet er echt niet uit…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.