Reacties voor: Ter nagedachtenis: 5 jaar geleden overleed Steve Jobs, dit zijn de mooiste video’s

Het is alweer 5 jaar geleden dat Steve Jobs overleed. Wij blikken terug op die periode met persoonlijke ervaringen en de mooiste video's.

Reacties: 10 reacties

  1. R.I.P. Steve

  2. R.I.P. Steve Jobs

  3. Ik kom niet meer zo vaak op ICulture. Heb een iPad, maar geen iPhone of een Mac op dit moment. Maar via RSS toch op dit artikel gekomen en een aantal filmpjes bekeken. En dan lukt het niet om cynisch of kritisch te zijn. Wat een fenomeen, Steve Jobs. Dank voor dit artikel, Gonny.

  4. 5 jaar alweer?????
    Wat vliegt de tijd zeg….
    R.i.p. Steve.

  5. R.I.P. Steve Jobs. You’re my icon forever.

  6. Wat vliegt de tijd, 5 jaar alweer.
    Hij is en blijft een voorbeeld/icoon/visionair.
    Hij was zijn tijd ver vooruit.

  7. Niet te vervangen deze persoonlijkheid.

  8. Steve….forever in our minds….

    Mooi artikel en boeiende verzameling video’s

  9. Bijna 30 jaar, Mac als hobby, en ook support geven, al ben ik nie echt positief over wat ze de laatste jaren bij Apple hebben gedaan na Steve Jobs, toch ik blijf Mac gebruiker, ondanks voor m’n werk ik nu windows support moet geven. Mijn dochter is 7 dagen na het overlijden van Steve geboren, haar tweede naam is Lisa.
    Ik probeer het grote stuk van mijn leven : Mac, met haar mee te geven. Ik dank Steve nog steeds voor zijn denken. – De periode toen Steve overleden was, en ik bezig was met de geboorte van mijn dochter, wou ik zijn overlijden niet aanvaarden,.. ik keek ervan weg, een deel van mij was ook weg.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.