Reacties voor: Mysterieuze Find my Friends-optie duikt op in iCloud

De Find my Friends-mogelijkheid is opgedoken in een HTML-code van iCloud. Daarmee staat de deur weer op een kier naar een dienst van Apple waarmee je de locaties van vrienden kan achterhalen.
Lees het complete artikel โ†’ Mysterieuze Find my Friends-optie duikt op in iCloud
Bart Breij -

Reacties: 8 reacties

  1. misschien wel voor iMessage, net als bij whatsapp dat je locatie kan sharen.

    Dit word nog wat, zo moet je steeds vaker je telefoon “vergeten” als je iets te verbergen hebt ๐Ÿ˜›
    Je kan slechts tegen je vriend of vriendin zeggen dat ze je niet mogen volgen ^^

  2. ik word op Twitter sowieso al stapeldol van de mensen die laten weten bij welke drogist ze op dat moment neusdruppels aan het kopen zijn. Ik heb niks te verbergen maar de hele dag laten weten waar ik uithang…neu…

  3. Buiten dat t geen html is (:P), vind ik t opmerkelijk dat de UDID wordt doorgegeven terwijl dit depreciated is in iOS5

  4. Origineel geplaatst door renzo
    Buiten dat t geen html is (:P), vind ik t opmerkelijk dat de UDID wordt doorgegeven terwijl dit depreciated is in iOS5

    Het is inderdaad geen HTML, lijkt eerder op een JavaScript array, wat ook wel logisch zou zijn aangezien het hier over een vertaal mogelijkheid gaat. De UDID zit hier waarschijnlijk nog in omdat er al hints van deze Find my Friends feature in iOS 4.3 waren gevonden. Apple werkt lang aan dit soort projecten, zo hebben ze ook bijna 9 jaar lang Mac OS X gemaakt voor zowel PowerPC als Intel processors.

  5. @Erik: Een javascript array ..? Duik jij weer ‘s ff terug in de boeken

  6. Ik snap nog steeds niet waarom mensen elkaar zo graag willen volgen?! Moet er niet aan denken dat al mijn vrienden weten waar ik zit of sterker nog, mijn moeder bv. Nee hoor, voor mij hoeven die onzin programma’s niet.

    Als ik wil weten waar iemand is dan bel ik hem wel en als iemand bij mij om de hoek is dan kan die ook altijd even aanbellen als die zin heeft om langs te komen.

  7. Ik vind dit gewoon geweldig. Het ultieme socialiseren! ๐Ÿ˜€

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.