Reacties voor: MyLed geeft iPhone notificatielampje

De myLed is een LED-lampje dat je in de geluidspoort van de iPhone steekt. Hierdoor heb je een notificatielichtje bij binnenkomende berichten.
Lees het complete artikel → MyLed geeft iPhone notificatielampje
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 17 reacties

  1. Wauw, net een echte Blackberry! Plak er nog even zo’n toetsenbord onder en je bent helemaal klaar…

  2. Juan, waardeloze reactie.
    OT, tof gevonden, ik kan me voorstellen dat er een markt voor is.
    Ze hadden het wel een stuk minder opzichtig kunnen maken. Dat ledlampje moet echt zo groot niet zijn.

    Ik vind de oplossing van Apple niet zo geslaagd. Heb al meerdere malen de opmerking gekregen dat mensen vragen of ik een foto aan het maken ben, terwijl er een mail binnen komt, heb het dan maar afgezet.

  3. Ik vind het wel een aardig idee. Ik vraag me echter af of dit bij de iPhone5 ook handig is, omdat de geluidspoort op dat apparaat aan de onderkant zit.

  4. Hoe snel breekt zo’n lampje af in je broekzak?

  5. Vind het persoonlijk onnodig, gezien het feit ik mijn led flitser als indicatie/notificatie melding kan instellen.

  6. schitterend maar is me wel veel te duur voor een lampje.

  7. Dit doet me denken aan mijn stokoude Sony Ericsson. Kon je ook van die andere antennes voor kopen met lampjes erin. Of stickertjes opplakken die oplichte als er werdt gebeld.

    Oftewel: welkom in 1998!!

  8. Ik had voorheen een Blackberry en moet zeggen dat het notificatieledje een van de weinige dingen is die ik echt mis op m’n iphone 5. Nu moet ik hem steeds uit het hoesje halen, iets dat bijvoorbeeld in een vergadering een stuk minder discreet is dan ff aan de bovenkant checken of er een lampje brandt.

  9. Het is ook helemaal geen “oplossing van Apple”, het is een feature ontworpen voor doven en slechthorenden, naderhand opgepikt door anderen…

    Origineel geplaatst door Dries
    Juan, waardeloze reactie.OT, tof gevonden, ik kan me voorstellen dat er een markt voor is.Ze hadden het wel een stuk minder opzichtig kunnen maken. Dat ledlampje moet echt zo groot niet zijn.Ik vind de oplossing van Apple niet zo geslaagd. Heb al meerdere malen de opmerking gekregen dat mensen vragen of ik een foto aan het maken ben, terwijl er een mail binnen komt, heb het dan maar afgezet.

  10. @iPieter: De camera flitser gebruiken voor die “future voor doven” is toch de oplossing voor ‘die feature’ die Apple gebruikt….

  11. @Dries:

    En als je in de trein zit met je telefoon in je hand, is het best gênant als je opeens een bericht ontvangt en je led begint te flitsen naar je overbuurvrouw. Dan liever een subtielere rode led.

  12. @Tom:
    En is dat niet exact wat ik probeerde te zeggen in mijn post?

  13. Heeft een telefoon van €700,- dat niet standaard?
    Mijn HTC one X wel, prachtig miniscuul ledje, erg handig.

  14. Leuk idee, maar ik zou dan toch kiezen voor een multicolor led!

  15. Heb een vraag totaal niks met het onderwerp te maken maar als je naar het filmpje kijkt wordt hij gebeld door iemand inplaats van dat de foto over gehele scherm is de foto naast de naam in kleine formaat hoe krijg je dit voor elkaar
    Heb dit vaker gezien in filmpjes enzo nu wil het echt weten en ook voor me iphone uitvoeren

  16. Maar werkt het alleen als je de app open hebt of is een jailbreak vereist…? Anders is het best waardeloos als de app continu aan moet staan.

    Origineel geplaatst door Rob
    Dit doet me denken aan mijn stokoude Sony Ericsson. Kon je ook van die andere antennes voor kopen met lampjes erin. Of stickertjes opplakken die oplichte als er werdt gebeld.Oftewel: welkom in 1998!!

    Wauw, werdt…

  17. @@Mkooij: De iPhone heeft ook een led-lampje, dit accessoire heeft een andere functie (zie artikel).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.