Reacties voor: MyGreatFest 2011: een overzicht van het eerste jailbreak-evenement

Het eerste iPhone jailbreakevent ter wereld MyGreatFest 2011 was een groot succes. In dit artikel bespreken we in vogelvlucht de presentaties die tijdens het jailbreak-evenement gehouden zijn.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Mooi en duidelijk verslag. Dank!

  2. EHHH moet “James Whelton: de iPhone Nano hacker” niet “James Whelton: de iPod Nano hacker” zijn?
    En: “Een van de jongens achter de ‘jailbreak’ van de iPhone Nano kreeg ook…” moet volgens mij ook ipod nano zijn?
    (Red.) Aangepast.

    Verder leuke verslag!!!

  3. Echt top dit thx

  4. heel fijn stukje om te lezen!
    Top artikel!

  5. Leuk artikel! Keep up the good work.

  6. leuk en leerrijk leesvoer ! hulde aan het hele IPC team !

  7. Thx iPhoneclub, leuk en duidelijk artikel om te lezen

  8. Is er nog gesproken over een mogelijke unlock?

  9. Goed stukje, dus zo ziet Saurik er uit ;P

  10. Met dit soort verslagen onderscheidt iphoneclub zich van andere iphone-sites. Dank!

  11. Ik zou kunnen zeggen dat dit een buiten proportioneel lang stuk is, voor een hobby waar een miniscuul aantal gebruikers zich ( nu nog) mee bezig houdt. En dat dit typisch op een van de fora thuishoort.
    Maar ik doe het niet…….

  12. @Stevie J: Jij behoort duidelijk niet tot de diehard iphone gebruikers vanaf de iPhone 2G. Hiermee is iPhoneclub groot mee geworden. Door dit soort goede artikelen. Ik jailbreak al sinds 4.x niet meer, met 5.x ook eigenlijk niet meer nodig, maar toen “we” begonnen op 1.x was jailbreak een noodzaak! Kortom, goed dat ze het op de frontpage publiseren.

    Het mooie van een (nieuws) website: heb je niks met het artikel: lees het niet en ga weer door.

  13. @Stevie J: je zegt het niet maar je schrijft het wel? Zoals je in het artikel kunt lezen jailbreakt circa 6-12% van alle iPhone-gebruikers hun toestel. Onder de echte fans zal dit percentage nog hoger liggen, wat dus ook zal gelden voor onze lezers. Dergelijke percentages zou je kunnen omschrijven als “miniscuul”, maar dat doe ik in ieder geval niet.

    @alle anderen: bedankt voor de positieve reacties!

  14. Origineel geplaatst door Stevie J
    Ik zou kunnen zeggen dat dit een buiten proportioneel lang stuk is, voor een hobby waar een miniscuul aantal gebruikers zich ( nu nog) mee bezig houdt. En dat dit typisch op een van de fora thuishoort. Maar ik doe het niet…….

    ±10% van 200+ miljoen iOS Devices is niet niks. 1% van een triljard, is nog altijd veel en veel meer dan een miljoen, terwijl het “1%” klein klinkt. Oftewel: je moet minder naar de cijfertjes zelf kijken en meer naar de betekenis erachter. Daarom zijn enquêtes van 100 mensen ook veel minder betrouwbaar dan die van bijv. 5000 mensen, omdat het niet representatief genoeg is met maar 100 mensen.

    @king1987:
    Vasthouden aan het verleden is geen garantie voor de toekomst. Het wordt niet geschreven om te herdenken dat “we” op de 2G met iOS 1 of 2 gedoemd waren. Maar ik ben het wel met je eens, je kan duidelijk aan de titel zien dat het niet in jouw iPhone-interesse ligt als je dat niet wilt lezen. Het blijft echter een belangrijk deel van alles rond iOS 😀

  15. Ook hier een compliment

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.