Reacties voor: MyAssistant krijgt update met nieuwe Siri-commando’s (jailbreak)

De jailbreaktweak MyAssistant heeft een nieuwe update gekregen, die een aantal nieuwe Siri-commando's toevoegt. MyAssistant laat je zelfbedachte commando's voor Siri instellen en gebruiken op een gejailbreakte iPhone.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Ik vind siri helemaal niks als het niet in NL is, je kunt er niks mee want je moet alles herhalen en dan nog is het vaak niet wat je bedoelt, al de ophef over siri begrijp ik niet

  2. @Toon, als je het toch niks vind wil ik je token wel hebben haha!

  3. Vraag Siri waar je een cursus engels kunt krijgen.

  4. Misschien ligt dat aan je uitspraak. Bij mij luistert ze perfect naar me. Maar inderdaad, zou wel fijn zijn als Siri ook een cursusje Nederlands zou gaan volgen.

  5. MyAssistant is echt een must voor gejailbreakte iPhone’s

  6. Met toon eens!
    Ik ga Siri ook echt niet gebruiken, heb het getest, maar je zoveel dingen gewoon ‘net’ niet helemaal doen.
    Bv: met een sms moet je toch echt weer Nederlands praten, wat die dus niet kan etc.
    Totdat Siri niet Nederlands is, is het voor mij nutteloos!

  7. @Stijn

    Nederlandse en anders talige namen pakt ze echt voor geen meter, het is een hele klus om er achter te komen hoe zij bijvoorbeeld de naam ‘Frederique’ interpreteert en uitspreekt. Daarnaast is het laten afspelen van een artiest + naam van nummer echt een drama en er mankeert niks aan mijn uitspraak.
    Zelfs de oude Voice Control deed dat laatste veel beter en sneller 😛

  8. Ik heb 1 keer zitten speen met Siri en het werkt gewoon niet zolang Nederlands niet ondersteund wordt. Ik spreek goed engels maar alle Nederlandse namen, artiesten, dicteren dat is echt niets.

    Dus bij mij staat “ze” voorlopig uit!

  9. Origineel geplaatst door Mikio
    @StijnNederlandse en anders talige namen pakt ze echt voor geen meter, het is een hele klus om er achter te komen hoe zij bijvoorbeeld de naam ‘Frederique’ interpreteert en uitspreekt. Daarnaast is het laten afspelen van een artiest + naam van nummer echt een drama en er mankeert niks aan mijn uitspraak. Zelfs de oude Voice Control deed dat laatste veel beter en sneller

    ik heb de telefoon van een collega een tijje gebruikt om met siri te spelen en het werkt echt geweldig. nummers afspelen, taken in de agenda maken, smsjes terugsturen etc, werkt allemaal perfect. heb er echt helemaal geen problemen mee. siri begrijpt alles wat ik zeg.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.