Reacties voor: My3G vervangt functionaliteit 3G Unrestrictor (jailbreak)

Sommige applicaties zoals Skype en SlingPlayer kun je niet gebruiken als je geen WiFi-verbinding hebt en sommige anderen zoals Youtube en Uitzending Gemist alleen met slechtere kwaliteit. Ontwikkelaars zien zich gedwongen om deze restricties toe te passen, zodat hun applicatie toegelaten wordt in de AppStore. 3G Unrestrictor hief deze restricties al eerder op, inmiddels is […]
Paul Pols -

Reacties: 18 reacties

  1. Heb ik net 3G unrestictor aangeschaft 🙁

  2. ” Als je via Cydia My3G probeert te installeren, zal eerst Rock Your Phone worden geïnstalleerd. ”

    Zulke dingen haat ik nogal x.x als dat nou niet was zou ik hem wel aanschaffen ^^

  3. Origineel geplaatst door Danny Bevers
    ” Als je via Cydia My3G probeert te installeren, zal eerst Rock Your Phone worden geïnstalleerd. ” Zulke dingen haat ik nogal x.x als dat nou niet was zou ik hem wel aanschaffen ^^

    same here!

  4. Oef! Wat is dat standaard scherm van SBSettings toch lelijk!

  5. Ik heb 3G Unrestrictor al, bevalt me erg goed. Die SBSettings-switch lijkt me wel handig maar ik ga niet nog een keer geld uitgeven voor hetzelfde. Bovendien vind ik het zoals hiervoor al aangegeven vrij irritant als er nog iets anders moet worden bij geïnstalleerd (Rock dus >__<).

  6. Neem em niet, alleen omdat Rock Your Phone wordt geinstalleerd.. dag, hoef geen ongewenste dingen erbij voor 2,79.

  7. Super applicatie. Ik vraag me al maanden af waarom de kwaliteit zo slecht was met 3G

  8. Werkt niet optimaal.
    1 jammer dat je eerst rock moet installen
    2 jammer dat hij vanzelf al aanspringt als je het niet wil
    3 leuk dat het wel werkt

    6,5/10

  9. iemand al getest of dit een betere radioontvangst met zich meebrengt? Bijv bij nederland.fm? En inderdaad erg jammer dat Rock eerst geinstalleerd wordt. Kennelijk ben ik niet de enige die daardoor zeer ernstig twijfelt over aanschaf…

  10. Vind rock veel beter werken dan Cydia! Hoef je niet zo vaak meer te re-springen! Kan via rock veel meer dan via Cydia. Bijv. MyWi (maakt van je iPhone een Hotspot via wifi). Nu ik Rock heb, heb ik Cydia er meteen afgeknikkerd.

  11. Origineel geplaatst door Liese Birdie
    Neem em niet, alleen omdat Rock Your Phone wordt geinstalleerd.. dag, hoef geen ongewenste dingen erbij voor 2,79.

    Zeker mee eens, voor 2,79 vind ik dat je zelf wel mag kiezen of je Rock wilt ja of nee 🙂

  12. Waarom ga je nou zeuren over dat je rock your phone moet installeren??? Het is 10x sneller Dan cydia.

  13. Ik gebruik Rock en Cydia naast elkaar. Rock is sneller maar heeft niet alle software. Vorige week was ik heel blij toen ik na een hersinstallatie nagenoeg al mijn Jailbreakapps kon restoren met slecht inloggen en op herstel drukken. Waarom is iedereen zo negatief over Rock?

  14. Net als sommige anderen hier, ben ik verbaast dat mensen Rock niet willen installeren. Cydia is gewoon traag en onhandig in vergelijking met Rock. De back-up techniek van Rock is ook geweldig.

  15. Omdat dit artikel de applicatie My3G betreft zal ik mijn commentaar daarop richten en niet zeuren over Rock Your Phone.

    5 minuten nadat ik My3G geinstalleerd had, heb ik het er weer afgehaald. Het programma vreet RAM. Tijdens het instellen van de diverse applicaties die in aanmerking moeten komen van My3G daalde mijn RAM van 62 Mb naar 3 Mb (in ongeveer 5 seconden) waarna mijn iPhone bevroor en Springboard deed crashen. Veel al kom je ook niet verder met scrollen dan 3 pagina’s en dan al loopt het programma vast. Zodra deze problemen zijn opgelost zal ik de trial nogmaals downloaden en uitproberen. Het concept ziet er in wel goed uit nu nog een stabiele functionaliteit!

  16. Waarom geen VoipOver3G ?
    Da’s gratis en doet het ook prima.

  17. Ik weet niet waar Gates het over heeft, maar hier zelf een test gedaan en het scheelt 10MB RAM.. Op een 3GS is dat dus te verwaarlozen!

    Goed programma, zeker omdat je met één druk op de knop alle 3G restricties er af hebt!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.