Reacties voor: MWC 2016: 5 nieuwtjes voor Apple-gebruikers

Het Mobile World Congress 2016 is in volle gang. Apple is er zelf niet aanwezig, maar er worden nog wel interessante zaken aangekondigd. We zetten de belangrijkste nieuwtjes voor Apple-gebruikers op een rijtje.
Lees het complete artikel → MWC 2016: 5 nieuwtjes voor Apple-gebruikers
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Zo’n vivoactive alles erop en aan met een week batterij! Hoe kan apple dit dan maar voor een dag voor elkaar krijgen! Prutsers!

  2. Die Mark Z. mag wel es zich beter gaan kleden. Op zo’n beurs zo erbij lopen als CEO… Hoop dat de wereld niet te afhankelijk wordt van Facebook.

  3. @Truus: dat is de kledingdracht in silicon valley . Ze willen casual zijn en het verschil laten zien tussen een wall street guy en een tech guy. Maar ja, voor hem maakt het niet veel uit wat hij draagt, miljarden heeft ie toch al.

  4. Misschien een beetje off topic. Maar wat mij opviel is dat de Samsung S7 waterdicht is terwijl ie gewoon een headphone Jack heeft. Hoezo moet Apple dan zijn headphone Jack verwijderen om hem waterdicht te krijgen?

  5. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  6. Origineel geplaatst door Truus
    Die Mark Z. mag wel es zich beter gaan kleden. Op zo’n beurs zo erbij lopen als CEO… Hoop dat de wereld niet te afhankelijk wordt van Facebook.

    Hier is why

  7. mmmm, dat hele VR zie ik nog steeds als een niche markt.

  8. Origineel geplaatst door Truus
    Die Mark Z. mag wel es zich beter gaan kleden. Op zo’n beurs zo erbij lopen als CEO… Hoop dat de wereld niet te afhankelijk wordt van Facebook.

    Op zo’n beurs loopt iedereen op sandalen en een stoffen tasje.

  9. @Gabor: Voor het eerst in tien jaar sla ik dit jaar over. En ik kan je verzekeren: bijna iedereen loopt daar in pak.

  10. Ik heb het idee dat dat hele VR verhaal net zo’n flop wordt als 3D televisies

  11. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.