Reacties voor: MWC 2008: iPhone als belangrijkste mobiele innovatie

Tijdens een bijeenkomst op Mobile World Congress over interfaces en gebruikerservaring waren de aanwezigen unaniem eens dat Apple de juiste aanpak hanteert.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 2 reacties

  1. kortom ze zitten met hun handen in het haar. Ze weten nu dat usabillety geen verzinsel is en echt doorslag heeft. Apple bewijs de afgelopen jaren dat de prijs niet uit maakt technische beperkingen( minder features hebben dan de rest) ook niet uit maakt. Het gaat allemaal om gebruiksvriendelijkheid. Dat wat het doet moet het goed doen. En liefst intuitief.

    Ze kunnen dus allemaal terug naar de tekentafel. Ik denk dat apple zich goed beseft wat ze aan het doen zijn. Met de presentatie zijden ze al dat ze met het besturingssysteem 5 jaar voorsprong hebben op de concurrentie. OSX laat nu goedzien hoe veelzeidig en gebruiksvriendelijk en stabiel het is. Ook op een mobielapparaat als een ipod en iphone.

  2. wat je de komende jaren zult zien is een hoop namaak van wat apple begonnen is bij gebrek aan eigen creativiteit. Daarmee eg ik noet dat apple de weg is. Maar ontwerpers zijn lui.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.