Reacties voor: Muziekdienst Tidal zet alles op alles om te blijven concurreren

Tidal voert de druk op en breidt de muziekdienst uit met een desktop-app, nieuwe interface en kortingen.
Lars Paymans -

Reacties: 9 reacties

  1. Gelukkig,

    Het lijkt alvast in geen enkel geval op Spotify, een van de grootste concurrenten maar gewoon een fresh, doe eens wat anders layout! Nee die gaan het wel redden.

  2. Door hun ongelofelijk foute/domme presentatie kan ik niet meer op een objectieve manier naar deze streamingdienst kijken. Wanneer ik de berichtgeving lees lijken ze, als het gaat om de afdracht aan platenmaatschappijen, niet veel te verschillen van andere diensten. Spotify en Apple gaan de dienst uitmaken, de rest zal langzaam verdwijnen.

  3. Origineel geplaatst door Nick
    Gelukkig,
    Het lijkt alvast in geen enkel geval op Spotify, een van de grootste concurrenten maar gewoon een fresh, doe eens wat anders layout! Nee die gaan het wel redden.

    Ik denk niet dat de layout overwegend bepalend is voor het succes. M.i. gaat het meer om de verhouding tussen geluidskwaliteit, prijs en aanbod.

  4. Neem Deezer. Dezelfde kwaliteit (nl. 14400 Kbps) en lagere prijs.

  5. @Barend: 14400 Kbps??? Amai, dat is wel erg hoge kwaliteit.

  6. Hopelijk wordt dit een dikke flop!
    Artiesten met 10 tallen miljoenen die zeuren om inkomsten en dan maar een Tidal opzetten wat totaal geen meerwaarde heeft!

    Het is niet goedkoper, aanbod is niet beduidend beter… Waarom zou je in hemelsnaam afstappen van Spotify en overgaan naar Tidal??

    Die eikels zorgen straks nog voor versplintering terwijl er eindelijk zoiets als Spotify is!!
    Straks moet je voor het ene album bij Tidal zijn en voor het andere bij Spotify?

    Laat maar mooi weer verdwijnen dat hele Tidal! Niks mis met concurrentie, maar niet op deze manier.

  7. @Nick: Ik mag hopen dat dit sarcastisch Is hé?

    On topic. Benieuwd of ‘t aanslaat. Tot nu toe lijkt het een aanfluiting. Koppeling met ticketmaster is niet echt een deal-maker.

  8. Exclusieve deals met artiesten zijn een grote aantrekker, bv. Beyoncé met haar exclusively on Tidal prereleases, teasers etc. Tidal heeft dus een grote troef in handen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.