Reacties voor: Muziek weg na update iOS 4.2 en andere ongemakken

Bij sommige gebruikers lijkt de muziekcollectie na de update naar iOS 4.2 verdwenen. Ook kunnen zich andere vreemde ervaringen voordoen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 331 reacties

  1. Had ik ook, gewoon op nieuw syncen en klaar. (ik schrok wel even, had namelijk 46gb aan muziek staan

  2. En als nou alles weg is? Plus je apps?

    Dat gebeurde bij mij, maar nadat ik ze via de iPhone App Store herinstalleerde waren de instellingen wel bewaard gebleven? bijv. bij Boxcar?

  3. Bij mij ging alles zowaar goed. Dát noem ik een vreemde ervaring.

  4. Straks even proberen, hier heb ik ook last van zie ik net 🙂

    Verder waren mijn APN-instellingen verdwenen van Vodafone…

  5. Ik heb een 3G 16G geen JB en mijn foto’s doen raar. De fotobibliotheek moet zich vaak herbouwen (duurt nooit heel lang) en foto’s uit Mail en Safari kan ik niet meer opslaan. Krijg de optie wel, maar ze worden niet toegevoegd aan mijn fotobibliotheek.

    Synchen ed. helpt niet.

  6. Geen nieuwe sms tonen

  7. ik heb dit probleem wel vaker gehad,
    dan stond alles opeens bij overige :S
    dit was pas opgelost na een volledige restore..

  8. Ik heb alleen last van de file in Tilburg waar ik in zit. Wat betreft mijn iPhone 3G. Heb juist het idee dat ie nu beter loopt.

  9. Ik heb inderdaad eenzelfde “probleem” gehad met m’n iPad. Na de update was ik al mijn video’s kwijt. In de video app bleef staan dat hij aan het sync’en was, ondanks dat m’n pc al uitstond en de iPad al losgekoppeld was.

    Na een willekeurige video afgespeeld te hebben via de pc, verschenen alle video’s weer in de video app.

    Wat mij betreft een klein slordigheidje, niet onoverkomelijk.

  10. Visual voicemail was weg.

    Maar via Instellingen – Algemeen -herstel instellingen

    VV weer terug!

  11. Dat van de verdwenen muziek geldt dus ook voor mijn 3G!!

  12. Ik heb een groter probleem. Ik heb geupdate, en nu gaat m’n iPhone niet meer uit herstelmodus.. Waarschijnlijk moet ie terug naar Engeland, en zit ik minimaal 1 maand zonder iPhone…

    *zucht*

  13. Het vakje voor 3G internet niet meer aanpassen naar mijn provider KPN !!

  14. Dit probleem had ik ook:al mijn audio stond nog op mijn iPhone 3GS maar was niet zichtbaar.
    Gewoon terug aansluiten op de mac,syncroniseren en alles komt goed!

    Kunnen jullie bevestigen of de extra 17 sms-tonen enkel voor iPhone 4 is?
    Toch flauw indien dit zo zou zijn…

  15. Gisteren had ik binnen 3 minuten mijn muziek terug, als zoiets gebeurd is het toch logisch dat je hem opnieuw synchroniseert?

  16. visual voicemail werkt niet meer!

  17. Andere oplossing voor mij was het slepen van een nummer naar je iPhone of iPad na het updaten. Hij schrijft dat nummer erbij en laat direct de rest zien. Ook je video’s en podcasts.

    Let wel, ik hou mijn iTunes muziek en video handmatig bij.

  18. @Luc: Niet als je er pas vanmorgen in de trein achterkomt en de hele dag op je werk bent 😉

  19. Yep, hier dus alle muziek verdwenen. Updaten duurde al tergend lang (27 minuten), snel in de auto gestapt om nog op tijd te komen… Stilte. >:(

  20. Na de update wilde mijn iPhone de foto’s er niet meer opzetten want er was, volgens iTunes melding, niet genoeg geheugen terwijl de foto’s er daarvoor wel gewoon opstonden en met dezelfde andere bestanden

    Misschien komt het omdat er meer muziek op staat ofzo want ik merkte na de update volgens mij op dat er meer muziek op mijn iPhone staat maar dat weet ik niet zeker.

  21. bij mij is op de ipad de films weg 🙁 en kan deze ook niet terug zetten want ma heeft mn laptop laten crashen en heb dus opnieuw mac os x erop moeten doen pffff wat een ramp !

  22. ik zag dit bericht net, en ik denk ga even kijken of dat bij mij ook gebeurd is . jahoor!. nouja bedankt voor de hulp 😉

  23. ik heb een ipod touche en ik ben al tijd na een update mijn muziek kwijt en dan heeft het minste 9uur nodig om al mijn muziek weer op mijn ipod te zetten

  24. Bij mij werkt Rabobank Bankieren niet meer!!:( wie heeft hier ook last van??

  25. Bedankt, dit heeft bij mij geholpen!

  26. Het was me nog niet eens opgevallen, maar ook hier bij een Iphone 3G hetzelfde probleem. Maar gelukkig weer senl opgelost.

  27. Als de klok synced krijg ik een tijd die 7 uur naar voren staat.

  28. Ook geen nieuwe sms tonen. En geen AirPlay tussen MBP en 3GS, maar dat schijnt te horen?

  29. Bij mij zijn er een aantal apps geweest die meteen na het starten weer verdwenen (crashten). Had dit bij calvetica en foursquare. Even van m’n telefoon verwijderd en opnieuw toegevoegd via iTunes, en nu lijkt het weer te werken..

    Had overigens ook het muziekprobleem, maar heb gewoon ‘muziek synchroniseren’ uit- en aangezet. Had geen haast gisteravond 😉

  30. Ik had hetzelfde, dacht dat het aan mij lag.
    ik heb het opgelost door een kruisje weg te halen, syncen, daarna kruisje weer terugzetten en opnieuw syncen. je ziet in aantal gig van Iphone dat de muziek er eigenlijk wel opstaat…

  31. Precies hetzelfde probleem als in dit artikel. Echter ik hoefde alleen nog eenmaal te synchroniseren en hij deed het weer. Wel was er een extra podcast opgeplaatst, dus misschien heeft dat geholpen.

    Verder eigenlijk nog nooit een update probleem gehad, dus ik stond wel even verbaasd te kijken. Echter ik ontdekte al snel dat mijn muziek er ‘gewoon’ opstond gezien de verbruikte Gigabyte ruimte

  32. Het was me nog niet eens opgevallen maar nu ik het nakijk op mijn iPhone n.a.v. dit bericht blijkt er inderdaad geen muziek meer aanwezig te zijn op mijn iPhone. Vanavond thuis maar snel de oplossing uit proberen.

  33. @Ken Dust:
    Jip, alleen op de iphone 4

    @Zwelbast:
    Was me nog niet opgevallen, maar heb VVM ook niet meer. 🙁

    @Boembambats:
    LOL

  34. Fijn die update naar iOS4.2!
    Heb het nog niet gedaan en na het lezen van alle reacties doe ik het voorlopig ook nog maar niet. Zie trouwens de toegevoegde waarde ook niet voor mijn 3GS…

  35. Origineel geplaatst door Ken Dust
    Kunnen jullie bevestigen of de extra 17 sms-tonen enkel voor iPhone 4 is?Toch flauw indien dit zo zou zijn…

    Dit is inderdaad alleen voor iPhone 4, maar geloof mij wanneer ik je zeg dat je absoluut niets mist…het zijn hele symfonieën die weinigen onder ons zouden gebruik…al is dat natuurlijk mijn mening…

  36. M’n Vodafone APN instellingen waren weg, zoals bij elke update. Mijn muziek collectie was ook niet meer zichtbaar, maar naar een keer synchroniseren (waarbij ie overigens niks nieuws kopieert) was alles weer zichtbaar. Ik heb een 3G.

  37. Update ging probleemloos en nu heb ik ineens de ‘Tehthering’ optie beschikbaar. Nog even uitzoeken hoe je dat met je iPad kan gebruiken. (Unlock iPhone4 met KPN abo)

  38. Hoi,

    ik krijg net, zowat op het eind van het updaten, de volgende foutmelding:

    De iphone “iphone van … ” kan niet worden bijgewerkt. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (3014).

    Vaag joh!

  39. Mijn klok liep vanmorgen een uur voor, sinds ongeveer 1 uur vanmiddag doet hij weer normaal.

    Vanmorgen deed AirPlay het nog, nu is die optie weer verdwenen…

  40. Ik had met de jailbreak op iOS 4.1 vijf iconen in het dock staan, en na de update was het iPod icoon verdwenen van m’n iPhone. Gewoon weg! Muziek stond er nog wel op, kon ik bijkomen via de knoppen in de mulit-task balk.

    iPhone herstart, en het iPod icoon was weer terug.

  41. Mijn iPad “kantelblokkering” werkt niet meer. In plaats van blokkeren schakelt hij het geluid uit.

  42. Nog niet geupdate naar de laatste 4.2, maar bij de update naar 4.2GM had ik hetzelfde probleem met de muziek. In itunes 1 nummer toegevoegd, en toen werkte het weer.

  43. Ook visual VoiceMail werkt niet meer

  44. @Rowin: Kun je niet gewoon wachten tot je accu leeg is?

  45. Dat word dus niet update maar deze overslaan 😀

  46. mijn 3gs is traag geworden qua reageren, 10s voordat instellingen menu opent. vanaf 4.1 al, maar nu nog erger bij 4.2.1 dat Navigon niet werkt in background. GPS is ie dan kwijt 🙁

  47. Internet verbinding is niet echt meer stabiel en muziek is idd niet meer zichtbaar

  48. Ik was me muziek “kwijt” en FaceTime was uitgeschakeld.

  49. De internet instellingen lagen er zoals bij elke update uit. Maar ik kwam niet meer in het menu om dat in te stellen. Bij netwerk bleef hij hangen. Na 5 keer opnieuw opstarten en een half uur de telefoon uit is het uiteindelijk gelukt en werkt alles weer.

  50. Tja, ik zie eigenlijk niet echt een reden om te updaten naar 4.2… maar dat zal wel aan mij liggen!

  51. Heb dit ook gehad met die muziek en had uit me zelf het idee dat het afspelen van muziek op de pc wel zou werken. En idd lukt nu 🙂 Alleen vind k nergens n airplay knop ofzow…

  52. Dat mijn muziek weg is kan ik nog wel mee leven, dat mijn smi niet meer herkend wordt vind ik veel vervelender!
    Heb een Iphone 4 zonder lock, na update zegt Itunes dat er zich een probleem heeft voorgedaan en itunes de inhoud van mijn iphone niet kan lezen.
    Vervolgens op herstel geklikt, nu geeft itunes aan dat ik een geldige simkaart moet plaatsen…. F**K!
    Iemand zelfde issues????

  53. Probeer dit eens : home button samen met uitknop tegelijo ihouden, tot 10 tellen en dan home button los laten. Uitknop vasthouden tot telefoon opnieuw opstart. Als het goed is moet je een apple logo zien en start je phone weer op!!

  54. Ik heb helaas na de update naar 4.2 geen animatie geluiden meer, de rest van de geluiden werkt wel nog, bv: muziek afspelen via iPod.

    Heeft er iemand een idee hoe ik dit kan oplossen? een herstel doet het niet…

  55. Ik heb opeens 7,7GB aan ‘overige’ Ik heb geen idee wat dit is. Alles lijkt te werken. (ik kan muziek afspelen, geen idee of alle muziek er tussen staat).

    Ook apps etc werken normaal.

  56. Idem hier:
    Muziek weg (straks eens proberen te fixen)
    APN weg (dat was snel gefixt)

  57. Sinds de update deze morgen loopt de klok van mijn Iphone 3G één uur voor, ben Belg en de datum en tijd staat op automatisch instellen. Blijkbaar weer iets mis met zomer- En wintertijd

  58. Na de update heb ik problemen met SaiSube. Deze calenderapplicatie sluit zelfstandig het programma af waardoor er niet meer met het programma te werken is. Opnieuw installeren heeft niet geholpen.

  59. Ik heb dit probleem bij iphone 3gs (old bootrom) 4.0.1
    jailbroken &unlocked

  60. Probleem met iPod is aanwezig. Moet je nu echt een nummer spelen in iTunes, direct synchroniseren werkt niet?

    Ander probleem (Tijd automatisch) resulteert in 6 uur te vroeg, maar was ook al aanwezig in 4.1. Heeft te maken dat ik in de US ben geweest en daar werkt dit wel via de provider, bij Proximus dus schijnbaar niet.

    Verder uiteraard alle netwerkinstellingen verdwenen.

    Vreemd genoeg werkte voicemail wel nog, normaal niet meer bij een update.

  61. Vaker gehad, zonder updaten(met iPad EN iPhone).
    Zwaar irritant alsje op het punt staat weg te gaan…:P

    gelukkig is er een oplossing:D

  62. Origineel geplaatst door Boembambats
    Bij mij ging alles zowaar goed. Dát noem ik een vreemde ervaring.

    Hier ging ook alles goed. Dat is ff wennen… 😉

  63. nee, voor mij is er echt geen enkele reden om de updaten en dan alle jailbreakdingen weer opnieuw te installeren etc.
    op naar 4.3 🙂

  64. Ik krijg onbekende fout (1013), telefoon gaat in herstelmodus alleen herstellen is niet mogelijk, steeds weer dezelfde foutmelding. Betreft de 4g iemand enig idee??

  65. Ik heb een 3GS en had geen netwerk meer na de update IOS4.2. Vodafone gebeld, wisten van niks, telefoon hersteld naar laatste versie nog steeds niets. Uiteindelijk de netwerkinstellingen moeten resetten en 16 opnieuw opstarten functioneerde alles weer.. Dag om! Bedankt Steve.

  66. Kon ik maar updaten…

    iTunes download keurig de update, maar zodra hij 100% heeft gedownload gebeurt er niets en krijg ik een timeout error…

  67. Nee gewoon 1 x meteen na update syncen en het staat erop;)

  68. Vv doet het hier nog steeds niet.

  69. Ik hoor niemand over het feit dat het logo van Dictafoon is veranderd. Dit is bij mij in ieder geval wel zo.

  70. Mijn Iphone 4 werkt niet meer via de carkit, de voice control mode kan ik niet meer bedienen via mijn stuurbediening. Dit kon wel voor de laatste update.

    Iphone 4 icm Nissan Connect systeem.

  71. Iemand die weet wat foutcode 1013 betekend heb nu steeds de herstelmodus en herstellen is niet mogelijk, zelde melding komt terug, gaat over een 4g

  72. Mijn klok staat een uur vooruit, past zichzelf niet meer aan! Iemand een oplossing?

  73. Bij mij waren na de update al mijn foto’s uit de filmrol verdwenen. In iTunes meldde dat op mijn iPhone 0,28GB aan foto’s stond. Een reset wilde niet helpen en opnieuw syncen ook niet. Ik had iOS 3.1.3 met JB > geupdate naar iOS 4.2.

    Uiteindelijk lukte het door enkele bestandjes te verwijderen en de iPhone op nieuw op te starten.

    De complete uitleg staat hier: http://bit.ly/aSJ1oe

    Ik heb een iPhone 3G.

  74. @Rowin: Ik weet niet wat voor iPhone je hebt, maar met “>TinyUmbrella kun je hem er als het goed uit schoppen (kies de button Kick out of recovery mode.

  75. Geen last dat mijn muziek weg was, wel was mijn voicemail foetsie.

  76. Mijn audiosysteem in de Volvo S40 herkent de muziek op de iPhone niet meer als deze via USB is aangesloten. Met 4.1 geen probleem. Ik heb nu de iPhone weer terug op 4.1 en met de iPad op 4.2.1 kan ik testen of het werkt als er een fix is.

  77. Ik denk dat je beter een weekje kan wachten.

  78. Laat ik het afkloppen, hier is helemaal niets misgegaan.
    Verder doet alles nog gewoon. Heb het idee dat sommige dingen sneller opstarten

  79. Bij mij ook totaal geen problemen. Meteen even gejailbreaked, tetherme erop gezet en m’n macbook air is ook weer tevreden in de trein!

  80. Facetime staat uit en nadat KPN de netwerkgegevens opnieuw had ingesteld kan ik niet meer via instellingen, algemeen, netwerk de instellingen bekijken.
    Verder tot nu toe geen problemen. (iPhone 4)

  81. Ik kan niet meer inloggen op de Rabo Bankieren App, iemand dezelfde ervaring? (iPhone 3Gs)

  82. Origineel geplaatst door Rowin
    Ik heb een groter probleem. Ik heb geupdate, en nu gaat m’n iPhone niet meer uit herstelmodus.. Waarschijnlijk moet ie terug naar Engeland, en zit ik minimaal 1 maand zonder iPhone…*zucht*

    Wat voor foutmelding krijg je? Ik had hier ook last van, kreeg steeds een melding dat iTunes geen verbinding kon maken met Apple-server. NA aanpassing van mijn host-file was het opgelost!

    EDIT: De regel met xxx.xxx.xx.x gs.apple.com verwijderd uit mijn host-file

  83. Na de update werkte mijn MobileMe adres/gegevens op eens niet meer. Deze was veranderd van @me.com naar @mac.com. Vreemd! Gelukkig was het probleem snel verholpen.

  84. Origineel geplaatst door alex
    Ik heb een 3G 16G geen JB en mijn foto’s doen raar. De fotobibliotheek moet zich vaak herbouwen (duurt nooit heel lang) en foto’s uit Mail en Safari kan ik niet meer opslaan. Krijg de optie wel, maar ze worden niet toegevoegd aan mijn fotobibliotheek.Synchen ed. helpt niet.

    Bekend probleem, dan moet je ergens de iphoto cache weghalen. Ik heb het zo snel niet bij de hand. Maar Google even.

  85. 3 iOS apparaten van de 4.2.1 update voorzien.
    Op de iPhone 3G foto’s weg op de iPhone 4 foto’s weg, op de iPad 3g foto’s weg.

    IPhone 3G internet continu resetten. (vliegtuigmodus aan en uit zetten)
    IPhone 4 internet continu resetten (vliegtuigmodus aan en uit zetten)

    iPad 3G nog geen hinder ondervonden.

  86. @Gea Hovenkamp: op de site zelf ligt die er ook uit;)

  87. Heb hetzelfde probleem hier zie ik net. Thuis maar ff oplossen dan maar. Al mijn muziek staat op mijn comp. daar, niet op me werk. Vind baassie niet zo leuk denk ik

  88. Na de update zijn al mijn notes zijn verdwenen op mijn iphone 4
    Iemand een idee hoe ik die kan terug vinden?

  89. Ook problemen met favourits bij contacten

  90. @Zwelbast: En bedankt voor de tip, ik heb nog steeds geen VV en nu zijn al mijn instellingen weer anders (incl alle wifi codes van alles in mijn buurt)

  91. @j.b: 46 GB aan muziek. Mag ik daaraan twijfelen?

  92. Bij mij valt regelmatig de twitter app uit. 4.2.1 is voor mij niets sneller of beter. Geen extra opties. Jammer!!!

  93. @Gea Hovenkamp: Same here 🙁

  94. Geen problemen gehad met updaten. Zowel met iPhone als de iPad. Werkt bij mij prima!

  95. Ik krijg bij het updaten de hele tijd de 1013 error.
    Geen idee wat k ermee moet, maar mn iPhone is na de update in herstelmodus dus weet ook niet wat ik nu moet doen!
    Heb al geprobeert uit zo’n HOST file op mn PC een line weg te gooien, maar werkt nog steeds niet.
    Stom scheit kloteding!
    Tot nu toe elke keer gedonder met dat updaten!

    iPhone 4 32GB uit Engeland met Vodafone NL trouwens

  96. Na de update zijn al mijn notes verdwenen op mijn iphone4
    Iemand een idee hoe ik die kan terugvinden?

  97. Ik zie allemaal roze ollifanten in 3D na mijn update op het scherm….

  98. Bij mij ook alle muziek weg. Zit ik net in de tram en wil muziek luisteren, alles weg! Grrrrrrrrrr. Dan maar wat streamen via itunes.

  99. Dit soort ongemakken heb ik met windows mobile nooit gehad, dat kon ook vrijwel niets maar dat terzijde.

  100. @Dieter:
    Ik vind er ook niks aan, liever een kort, eenvoudig geluidje. Itt bepaalde andere mensen, wil ik niet dat iedereen kan horen dat ik een iPhone heb 🙂

  101. Mijn iPod touch (2010) werkt na de update totaal niet meer!:s Hij wordt zelfs niet meer herkend als usb-apparaat

  102. Ik heb vandaag 2 iPhones geupdate. Eerst een 3G die zonder problemen naar 4.2.1 is gegaan. Vervolgens vol goede moed de 4G aan de Mac gehangen. Het begon allemaal goed totdat ITunes een foutmelding gaf: 1013. De iPhone bleek vervolgens in recovery mode te blijven hangen. Na veel herstarten uiteindelijk via TinyUmbrella de telefoon uit recovery mode gekregen en hem alsnog naar 4.2.1 kunnen updaten.

  103. Zo wat een lap tekst, ze noemen bij naam even de hele iPod/phone collectie’s, zeg dan gewoon dat het voor al de generatie’s geldt :-/

    Haha zooo voorspelbaar dit. Ik snap niet waarom mensen perse zo gauw mogelijk willen updaten terwijl er niet zoveel verandert op de airplay/print functionaliteiten na. W8 eerst altijd op ervaringen van anderen, fouten zijn er altijd wel

  104. Ben al mijn contacten kwijt, ook na een nieuwe synchro.
    Had voor de update wel een nieuwe backup gemaakt maar krijg ze niet terug ….. Weet iemand wat te doen????

  105. Naja, dus alle beetje grote veranderingen en nieuwe functies zijn alleen voor de iPhone 4 weggelegd!

    Find my iPhone is dus ook niet voor de 3Gs weggelegd

    “Apparaat niet ondersteund. Deze iPhone komt niet in aanmerking voor gratis MobileMe-voorzieningen”

    Ook geen nieuwe sms tonen..

    Een beetje kinderachtig weer dat je op zo een manier eigenlijk naar een iPhone 4 gepushed wordt…

  106. thanks voor de tip – had het nog niet eens gemerkt en is nu dus ook weer in orde !

  107. bij mij was hij bijna klaar met updaten, toen kwam ie met de foutmeldingen 9, 14 en 23. toen moest ik mijn iphone resetten, alles weg en hij is vastgelopen.
    hier baal ik dus echt van, sinds gisteravond is mijn telefoon dus onbruikbaar, want hi is nogsteeds vast…

  108. @joop:

    Hier nog een met het zelfde probleem, van alles geprobeerd. HELUP

  109. hier dezelfde problemen. muziek weg en diverse instellingen stonden uit. daarnaast mis ik ook een paar apps. maar goed, dit gebeurt elke keer en is ook nu weer in orde.

    een ander puntje. mijn wifi connectie springt steeds uit na een minuut of 15. met airtunes kan ik even snel een radiostation streamen naar mijn stereo, superhandig, alleen na 15 minuten springt mijn wifi uit en valt dus de muziek uit. erg onhandig.

  110. Ik ben tethering kwijt bij Vodafone en krijg geen melding bij sms’jes. Ook werkt mij navigon navigatie niet helemaal correct. Het licht gaat uit na een tijdje en springt gelijk weer aan. Dat blijft zo de hele tijd. Zouden ze wel goed testen?

  111. Ik krijg om de een of andere reden het Finder my iPhone gebeuren niet aan de praat. Als ik een email acount aanmaak moet ik een controle mail openen. Maar dat lukt niet! Bij me.com krijg ik alleen de optie op iOS apparaten toe te voegen. Weet ie
    And hoe je die controle mail kunt openen? In mail op de Mac lukt het ook al niet. Zwaar k*t!

  112. Mijn muziek was ook weg ik heb mijn iphone toen weer aan de computer aangesloten en gewoon een liedje afgespeeld vanaf mijn iphone en toen was alles er weer

  113. Ik heb geen nieuwe sms-tonen?!

  114. Mijn iphone geraakt ook niet meer uit de herstelmodus. Het balkje dat aangeeft hoever de installatie al zit, blijft heel de tijd staan op hetzelfde niveau. En dit al voor meer dan 2 uur.

    Ik heb ook een engelse iphone…

    pff! Iemand een oplossing?

  115. Data instellingen van Vodafone zijn weg. En helaas face-time ik hoop dat face time het snel weer doet

  116. Visual Voicemail werkt niet meer!
    Heel erg vervelend als je het bedrijfsmatig veel gebruikt.

  117. Rabo Telebankieren werkt niet meer of moeizaam.

  118. @Leander dat is omdat het de mute knop geworden is, je orientationlock bevindt zich bij de iPod controls :p sign the petition ertegen @ Gizmodo. Verder ging bij de iPhone mn 3g weg, icoontje gaf 3g aan maar had geen internet.. Dus van mijn wifi genoten en vannochtend deed het weer prima 🙂

  119. opnieuw syncen en klaar:D

  120. Geen problemen hier.

  121. ik kan mijn videos niet meer op zijn kant bekijken. als ik mijn phone draai blijft de video gewoon staan met de onderkant naar de home knop zeg maar, hopenlijk gaat dit over naar verloop van tijd want dit is wel balen. ik maakte veel gebruik van video op mijn phone, hij doet het met alle video bestanden ook youtube.

  122. Origineel geplaatst door Matthias
    Na de update zijn al mijn notes zijn verdwenen op mijn iphone 4 Iemand een idee hoe ik die kan terug vinden?

    Ja dit wordt een lastig verhaal om te schrijven maar probeer het toch, denk dat ik een oplossing voor je heb. Ik had het zelfde probleem en kon dat beslist niet hebben. er zat complete MOM’s in die ik nog moest uitwerken.

    Oké daar gaat ie:

    Nadat ik de update op m’n iPad had gezet was bij mij ook alles foetsie. Na de update heeft de iPad een automatische synchronisatie gedaan, in mijn geval maakt de iPad ook altijd een volledige backup. Nu hoop ik dat jij dit ook zo hebt ingesteld anders kan ik je niet helpen. Nadat ik heb geconstateerd dat mijn data weg was, dus ook de notities, heb ik mijn iPad een restore naar de backup van kort voor de update laten uitvoeren. Immers ik moest de iPad aansluiten om iTunes te laten ontdekken dat er een update beschikbaar was. Die bewuste backup heb ik gebruikt om te herstellen. Nu komt het verbazende aan het hele verhaal, i.p.v. terug te gaan naar versie 3.2.1 bleef hij op 4.2.1 draaien echter nu met de missende data dus ook de notities waren plotseling terug…..raar maar gelukkig heel erg waar.

    Moraal, zet hem terug naar de backup die het dichtst bjj het moment van updaten zit.

  123. fail. daarom zeg ik ook altijd:

    Waarom updaten als je phone gewoon goed werkt?
    Hij wordt toch alleen maar langzamer!

  124. Ik mis de Aandelen app en de Weer app op het home screen. Iemand dit zelfde verschijnsel op haar of zijn iPad?

  125. miserie, miserie…
    4.21 gedownload op 7 minuten en geinstalleerd tijdens de installatie een foutmelding en gedaan, daarna iphone vastgelopen, terug werkend gekregen melding dat ik me moet aanmelden bij itunes, itunes verteld dat ik moet herstellen, na herstelling oude backup terug plaatsen dan zijn alle apps en muziek verdwenen en na 1 uur is het bijna in orde (hoop ik) ik weet nog niet of ik alle apps terug moet instellen zoals email, skype en de andere…

  126. @Gea Hovenkamp: Rabobank bankieren heeft een landelijke storing 🙁 Heeft niets met je iPhone/iPad te maken.

  127. Ik blijf wel mooi bij 4.0.1 als ik allemaal lees 🙂

  128. Bij mij was Visual Voicemail ook verdwenen. Na resetten netwerk settings is het er weer … En het werkt ook nog ! 😉

  129. De zwarte gaten in mijn Foto catalogus zijn eindelijk weg!!
    HoeraAA

  130. @KillRoy1972: Had ik ook. zet je antivirus uit, dat helpt 🙂

  131. Bij mij zijn alle smsjes weg!!!

  132. Had ook de beruchte Error 1013. Heel vervelend, niets werkte om hem uit DFU te krijgen. Bleef maar in die 1013 error hangen. Uiteindelijk de tips op internet toegepast (zie uitleg van Jean Paul). Werkte nog niet. Computer opnieuw opgestart en toen werkte het wel.

  133. Ik heb een heftig probleem, ik kan bij instellingen de sliders wel uit zetten, maar dan niet meer aan. Heb mij wifi uitgezet om mijn 3g te testen, maar die slider ging niet naar aan en nu gaat mijn wifi dus ook niet meer aan. Kan niet meer internetten op mijn iPad.

  134. Volgens mij heb ik deze nog niet gezien:
    Als ik bij de email bij Alle Inkomende kijk zijn veel van mijn emails in mij Gmail account leeg (geen onderwerp, naam of inhoud)
    Alleen een blauw rondje van nieuwe email. Mailtjes uit mijn Exchange account zijn gewoon zichtbaar.
    Als ik alleen het Gmail account open (rechtstreeks) is er niks aan de hand en zie je alles normaal. Na verloop van tijd springt alles weer gewoon goed. Komen er nieuwe dan is het weer mis.
    Heb een iphone 4 met Gmail en Exchange account…

  135. Haha kom er idd zojuist achter!

  136. Origineel geplaatst door KillRoy1972
    Kon ik maar updaten…iTunes download keurig de update, maar zodra hij 100% heeft gedownload gebeurt er niets en krijg ik een timeout error…

    Ik had precies hetzelfde probleem, zet je antivirus uit, dat helpt 🙂

  137. Oh toevallig.
    M’n zusje komt vanochtend ineens naar me toe met de mededeling dat al haar muziek weg was. Alleen staat daar nog 4.1 op. Niet geüpdatet dus. Dus misschien komt het geeneens door de update. Ze heeft trouwens een iPod touch 4gen.

    Ik heb de iPhone 3GS met ios4.1. Maar heb nergens last van.

  138. Na de update kan mijn Iphone geen verbinding meer krijgen met Vodafone. Moet het tst weer uit en daarna inschakelen. Soms meldt het tst zich weer aan bij Vodafone. Geeft soms zoeken aan e n daarna gebeurt er niets meer …

  139. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @Ken Dust — SMS-tonen is inderdaad (helaas) alleen voor de iPhone 4. Het waarom daarvan zul je bij Apple moeten vragen.

    Dank je wel,dat is dan duidelijk en tevens jammer…
    Via de nieuwe update is het mogelijk om per contact een sms-toon te linken maar als er slechts 6 tonen beschikbaar zijn,is dat plots nutteloos. Onbegrijpelijk!

  140. Meldt zich niet meer aan bij Vodafone. Shit

  141. @Rowin: komt door TinyUmbrella

  142. Alles goed gegaan, weet alleen niet wat ik ermee ben opgeschoten. Sms tonen werken blijkbaar niet bij de 3 GS? Ik heb ze in iedergeval niet.

  143. Bij mij werken de sliders bij instellingen niet meer op de iPad. Ik zette mijn wifi uit om 3G te testen en nu kan ik hem niet meer aanzetten. Nar een herstel staan ze weer aan, maar ik kan ze nog steeds alleen uitzetten, niet meer aan! Niemand anders dit probleem?

  144. Nouja, veel gezeik met iOS4.2 dus.
    Geen muziek meer (al geeftie wel aan dat er 800 nummers op staan), facetime stond uit, geen visual voicemail meer.
    3/4e van mn apps starten gewoon niet meer, YouTube faalt enorm.
    Wel 1 lichtpuntje; hij lijkt sneller 3G te pakken dan eerst.

  145. Bij mij is de profidernaam weer in beeld gekomen ik had tot nu toe mijn eigen naam er staan

  146. Met dank voor de uitleg. Hier was ik idd de muziek kwijt op de iPhone.
    Gelukkig weer terug.

    Maar, ik blijf het k*t vinden dat men features in een update stopt die enkel voor de iPhone 4 zijn.

  147. @Rowin: Sowieso hoeft hij niet naar engeland, want in nederland heb je ook je garantie. Zie eerder artikel hier op iPhoneclub.

  148. Mms’en kan ik niet meer, nieuwe beltonen heb ik niet gevonden, toetsenbord verandert, … Heb het gevoel dat dit een downgrade is i.p.v. een update is voor mijn iPhone 3Gs!

  149. 2 iPhones (3GS en 4) en iPad geupdated, zonder problemen. Alle muziek, foto’s en apps staan er na de update gewoon nog op.

  150. Origineel geplaatst door Flux
    Ik zie allemaal roze ollifanten in 3D na mijn update op het scherm….

    A niet alleen je scherm updaten.
    B niet straalbezopen updaten.
    C andere medicatie aan je psychater vragen.

  151. Heel erg bedankt! Heeft bij mij geholpen!

  152. Mijm Visual Voicemail werkt niet meer…

  153. Vraagje: Is er nou Airplay mogelijk tussen de imac/macbook/etc. en de iphone 3gs of niet? mij is het niet duidelijk…

  154. Op iPad doet m’n hotmail het niet meer!! Heel vervelend

  155. Origineel geplaatst door Ronald
    Straks even proberen, hier heb ik ook last van zie ik net Verder waren mijn APN-instellingen verdwenen van Vodafone…

    Same here! Had opeens geen internet en ik dacht, hoe kan dat nou… waren de instellingen verdwenen.

  156. Beejive toont de chats ook niet meer op de iPhone 4.

  157. Als ik dit allemaal lees, blijf ik wel met mijn 3GS op 4.0
    Ik heb nu al problemen met mijn wifi sinds de update van 3.1.3 naar 4.0
    Wat gaat dat dan worden met 4.1.2 ?
    Nu is het blijkbaar om de 15 minuten dat hij uitvalt.
    En dat dan allemaal voor wat nutteloze functies ( airplay, omdat ik niks lees over het streamen naar de iPhone, maar wel andersom ) en gratis dingen die toch niet gratis werken op de 3GS ( find my iPhone ) dan nog te zwijgen over de nieuwe sms-tones die we niet krijgen en dat er nog steeds geen mogelijkheid is om zelf sms-tones toe te voegen. Oh ja, Bluetooth nog zoiets nutteloos.
    Greetz, Soxbrother

  158. Origineel geplaatst door Leander
    Mijn iPad “kantelblokkering” werkt niet meer. In plaats van blokkeren schakelt hij het geluid uit.

    Dat is normaal. Moet je dubbelklikken op home button en dan naar rechts schuiven en op dat rond pijltje klikken!

  159. Ik kan de ringel s niet meer gebruiken. Jammer voor mijn Duitse sms-en.

  160. Kan iemand een voordeel aangeven waarom je dexe update op een 3GS zou zetten?

  161. Hmm, mijn vorige post ging niet goed geloof ik. Ik heb onderstaande gedaan om VVM weer te laten werken:

    1. Ga naar Instellingen -> Algemeen -> Stel opnieuw in en kies Herstel netwerk instellingen (toets vervolgens eventueel je toegangscode in) en kies daarna voor Herstel netwerkinstellingen

    2. De iPhone start nu opnieuw op. Ontgrendel na het opstarten je telefoon en bekijk in de Telefoon app of Voicemail weer werkt.

    3. Als het niet geholpen heeft, ga dan naar Instellingen -> Telefoon -> Facetime en zet deze uit. Activeer hem hierna weer en wacht het activeringsproces even af.

    4. Sluit Instellingen af en kijk of Visual Voicemail nu wel weer werkt.

    5. Ik heb hierna voor de zekerheid handmatig een keer 1233 gebeld (via het keypad en niet via Voicemail) en toen ik daarna bij Voicemail keek, was het oude vertrouwde menu weer terug.

  162. Het tetheren via bluetooth werkt niet goed meer sinds de update.. Ik vraag me af wanneer ik nog eens probleemloos zal kunnen updaten

  163. Tethering erbij maar internet kwijt, de hele APN-instellingen zijn niet meer te vinden. Lekker zo’n update.

  164. Het usb-apparaat wordt niet herkend….. Weet iemand hoe ik dat kan oplossen?

  165. @Jean-Paul Horn: Vreemde zaak. Ik vond die switch perfect en ik ben niet de enige…

  166. En visual Voicemail werkt weer om de een of andere vage reden. Maar goed, mij hoor je niet klagen. 😉

  167. Na de update ging mijn synchronisatie tijd van de klok met 10 min naar achteren. gelukkig ben ik altijd vroeg bij de trein ^^

  168. Muziek weg en problemen met Rabo app.

  169. Nog een keer op update klikken en de provider instellingen worden er dan automatisch ingezet, getest met KPN en Vodafone! @Ronald:

  170. Mijn Belstatus doet het niet meer… What to do!!!!!

  171. Is het probleem met de wekkers/wintertijd WEL opgelost na het installeren van 4.2?

  172. Na de update naar iOS 4.2 heeft mijn iPhone4 een probleem met de Volvo USB. In de vorige versie kon ik keurig muziek afspelen en nummers selecteren op het display van de Volvo (V70). Nu geeft hij alleen maar aan een probleem te hebben met wat er op de USB aansluiting gevonden wordt. Wie lost dat op ? Apple of Volvo of….

  173. Al mijn gedownloade applicaties stonden niet meer in folders 🙁 ook moest ik mijn iPhone handmatig uit herstel modus gooien want iTunes gaf een error..

  174. Geen enkel probleem! Mijn muziek staat er nog op, apps werken allemaal en het probleem van de wintertijd heb ik al langere tijd geen last meer van. 🙂 Had hier wel last van, maar inmiddels gaat de wekker helaas weer op tijd.

  175. Dikke vastloper tijdens het upgraden naar 4.2. Na ‘herstellen’ stond 4.2 er toch op, maar was ik alle apps, foto’s en muziek kwijt. Datzelfde gelazer had ik ook altijd bij een firmware-upgrade van m’n toenmalige 3G. Dacht ik daarvan verlost te zijn, maar niks hoor. (En het 3G bereik -t-Mobile- in Hilversum blijft shit)

  176. Nee je hoeft niet naar Engeland ook al heb je ‘m daar gekocht (moest ik wel omdat destijds iPhone 4 nog niet in NL uit was)

    Tijdens garantie kan je ‘m nu ook naar NL adres sturen (heb ik ook al meegemaakt)

    Stuur maar ‘n bericht als je info voor NL adres wenst

    Origineel geplaatst door Rowin
    Ik heb een groter probleem. Ik heb geupdate, en nu gaat m’n iPhone niet meer uit herstelmodus.. Waarschijnlijk moet ie terug naar Engeland, en zit ik minimaal 1 maand zonder iPhone…*zucht*

  177. Rabo Telebankieren ligt NIET aan Apple, maar aan een storing bij Rabobank…internetbankieren van rabo doet het kennelijk nergens

  178. Ik lees het al. Mijn 3GS blijft lekker op 4.1. Ik begin apple langzaam wel triest te vinden. Waarom kunnen we niet onze eigen sms tonen maken bijvoorbeeld?
    Omdat Apple altijd alles zelf wil bepalen. Over twee jaar zal Steve bij de keynote sms tonen aankondigen als “amazing!”
    **** you Steve !!!!

  179. Origineel geplaatst door Robert
    Origineel geplaatst door alexIk heb een 3G 16G geen JB en mijn foto’s doen raar. De fotobibliotheek moet zich vaak herbouwen (duurt nooit heel lang) en foto’s uit Mail en Safari kan ik niet meer opslaan. Krijg de optie wel, maar ze worden niet toegevoegd aan mijn fotobibliotheek.Synchen ed. helpt niet.Bekend probleem, dan moet je ergens de iphoto cache weghalen. Ik heb het zo snel niet bij de hand. Maar Google even.

    dat zou je denken, maar ik heb alle foto’s eraf gegooid en refresht, maar nog steeds probleem.

    Toen mijn HELE iPhone hersteld naar een kopie van mei en ALLES er opnieuw opgezet en nog steeds hetzelfde probleem.

    Lijkt mij toch een bug van 4.2.1

    Hebben meer mensen dit?

  180. Bij het updaten kies ik altijd voor het downloaden van de nieuwe versie. Daarna zet ik hem pas op de iPhone. Ook zet ik de iPhone vooraf op de fliegtuigmode. Heb dus nooit problemen met het updaten, en alles werkt perfect.

  181. Zoek op mijn bericht aan Rowin

    Origineel geplaatst door Jelle
    Mijn iphone geraakt ook niet meer uit de herstelmodus. Het balkje dat aangeeft hoever de installatie al zit, blijft heel de tijd staan op hetzelfde niveau. En dit al voor meer dan 2 uur.Ik heb ook een engelse iphone…pff! Iemand een oplossing?

  182. Na de update heb ik geen sms toon. Ik kan hen nog wel instellen maar mijn iPhone trilt alleen maar.

  183. Net update (iPhone 4) doorgevoerd. Alles draait keurig. Uitzondering?

  184. 3G muziek ooknweg maar na synchro weer ok. Algemene indruk dat 3G een tafje sneller is. Enige probleem is dat ik met Bluetooth in auto alle nummers kan been via de speakers behalv mijn t-mobile voice mail. Bel ik gewoon met mijn BMW carkit 1233 gaat voicemail wel via de speakers. Voicemail doet het verder wel gewoon op de iPhone. Beats me :-/

  185. Ik kan de nieuwe sms tonen niet gebruiken, ze staan er ook niet! Zijn ze alleen voor de iPhone 4 of ook gewoon voor de 3GS? Heeft iemand anders hier ook last van, of weet iemand een probleem?

  186. Bij crashes safari altijd na update iPad

  187. @j.b: 46Gig op een iphone?

  188. bij m’n navigatie (navigon) gaat het beeldscherm steeds even uit en meteen weer aan.. vrij irritant want het vraagt op een of andere manier aandacht van je!

  189. Bij mij was de iPod inderdaad leeg. Daarnaast was ook mijn custom beltoon foetsie en stond in de loop van de avond de klok ineens een uur voor.
    Een Windows Mobile firmware update was veel erger. Dat was gewoon een volledige schijf formattering.

  190. Hier alles top gegaan, alleen even opnieuw de APN-gegevens moeten invoeren.
    Alles werkt en is hetzelfde gebleven en inderdaad een zooitje geinige nieuwe sms-tonen.

  191. Ook bij mij uit en aan bij navigon

  192. Miijn klok loopt sinds de update 2 uur voor. Als ik ze van handmatig naar automatisch verzet, springt ze 2 uur vooruit, terug naar t normale uur en vervolgens weer 2 uur vooruit. Nog iemand dit probleem?

  193. Ik had een probleemloze update met mijn iPhone 4 🙂

    Van tevoren had ik wel alle applicaties afgesloten en de iPhone opnieuw opgestart. Misschien dat dat iets scheelt?

  194. @Thiele:

    Hoe kreeg jij die APN-instellingen terug?
    Verneem graag!
    Mvg/ferry

  195. Bij mij al me contacten weg! En toen ik dus opnieuw synchoriseerde was mijn reserve kopie ook weg!

    PS. Is 4.2.1 al uit of heeft iedereen het over de GM?

  196. Werkt perfect! Thnx.

  197. Zou ik een upgrade riskeren van 3.1.3 naar 4.2? Wil echt geen ellende…

  198. Ik loop sinds de update een uur voor op de NL-tijd.
    Mijn instellingen staan op Amsterdam, dus ik heb de juiste tijdinstellingen.
    Na klok-aanpassing blijft de voorsprong.

  199. Gisteren mijn iPhone 3GS met iOS 4.2.1 geïnstalleerd en heb geen problemen gehad!! Alles werk prima.

  200. Ik was mijn muziek ook kwijt maar nadat ik hem nogmaals gesynchroniseerd had was alles er weer.

  201. Hier idd ook alle muziek pleite!! Vanavond maar f aan iTunes hangen dan.
    @jocira:

  202. Nergens geen problemen mee. Gisteren op 2 iPhone 4’s de update uitgevoerd.

  203. “Als miljoenen mensen hun iOS-apparaten gaan updaten, is de kans groot dat er iets misgaat.”

    De kans op fouten staat los van het aantal downloads. Naarmate meer mensen downloaden, zullen fouten zich wel eerder openbaren. Hoe dan ook, ik laat deze update aan mij voorbij gaan. Ik hecht teveel aan mijn JB.

  204. Bij stash pro geraak ik niet meer tot mn beveiligde bestanden. Hij geeft scherm om code in te geven, maar toetsenbord verschijnt niet meer

  205. Airplay verdwijnt uit de ipod functie als ik mn 3 gs instel op de Portugese taal. Als ik m dan weer instel op Nederlands dan komt de airplay functie weer terug :s Ik hou mn iPhone dus voorlopig maar even op Nederlands 🙁

  206. Erg grappig al die klachten die zo overduidelijk door een eerdere Jailbreak zijn gekomen.. Als je update blijft hangen bijvoorbeeld komt dat omdat je wifi-sync op je pc/mac hebt draaien.. Die krijg je echt alleen maar in Cydia hoor.. Zo lees ik er heel erg veel.. Host file aanpassen helpt, maar om dat hier uit te gaan leggen…

  207. @Jean-Paul Horn:
    Dat is waarschijnlijk veranderd omdat de rotation-lock nu in de multitasking menu te vinden is.

  208. Scherm haperingen.
    D.w.z. als aan het Scrollen bent in een bijvoorbeeld een lange internet pagina verticaal of gewoon je homescreen horizontaal gaat het niet soepel meer als voor de update.
    Is er al een lijst met de voornaamste verschillen tussen 4.1 en 4.2 voor de 3GS. Want zoveel verschillen zie ik niet, of zijn niet merkbaar.

  209. Nog steeds hetzelfde probleem dat mijn 3GS reset tijdens het bellen wordt er helemaal gek van !!!! Ga terug naar 3.1.3.

  210. Muziek weg Netwerkgegevens gewist 🙁

  211. De nieuwe functie (mute) van de knop aan de zijkant werkt niet. Er verschijnt wel een symbool maar de muziek blijft gewoon te horen.

    AirPlay-symbool is nergens te bekennen. Dat schijnt alleen te voorschijn te komen als je een Apple TV hebt of Express?

    Meerdere Exchange accounts lijkt niet mogelijk. Is dat ook geschrapt?

    Het enige echt nuttige (voor mij) na dat het updaten 8 uur duurde (Hoe kun je dat versnellen?) blijkt de mogelijkheid om mapjes aan te maken op de iPad. Voor mijn 3 GS heb ik nog geen voordelen ontdekt.

    Ik ben net als anderen Apps kwijt, maar die zijn terug te halen.

    Al met al lijkt Apple steeds weer veel te hoge verwachtingen te creëren waardoor het alleen daardoor al tegenvalt.

  212. Mijn iphone 4 in een poep en een scheet geupdate vanaf 4.1.2 naar 4.2.1 , het ging goed tot baseband update daar haakte hij af en kwam in recovery modus. Met tinyumbrella uit de recovery gekicked en hij werkte weer. Eff baseband gecontroleerd maar die staat nog steeds op 01.59.00 🙂 grappig want deze is eenvoudig te unlocken mocht dat nodig zijn. Update naar 4.2.1 was wel gelukt tot ik deze post las. Mijn muziek zie ik ook niet maar staat er nog wel ergens (anders had ik wel meer ruimte gehad) facetime idd uitgeschakeld. Ik kreeg door een sync mijn muziek niet terug daar moet ik nog even wat tijd aan besteden. Verder had ik geen tijd meer om alles te controleren omdat Proassist hem kwam ophalen vanwege het gebarsten schem glas 🙁
    Nu een vervang toestel een HTC ik durf het bijna niet vast te houden en naar te kijken, werkt voor geen meter wat een klote apparaat. Ff geduldig wachten op mijn eigen apparaatje….

  213. @Rowin:
    ik zou recboot eens proberen werkte bij mij ook

  214. @joop:
    recboot proberen

  215. Of deze link geven voor de oplossing:

    http://jesaa.com/2010/08/itunes-error-1638-fix-software-updateserver-connection-issue/

    Origineel geplaatst door joeri
    Erg grappig al die klachten die zo overduidelijk door een eerdere Jailbreak zijn gekomen.. Als je update blijft hangen bijvoorbeeld komt dat omdat je wifi-sync op je pc/mac hebt draaien.. Die krijg je echt alleen maar in Cydia hoor.. Zo lees ik er heel erg veel.. Host file aanpassen helpt, maar om dat hier uit te gaan leggen…

  216. Weer allemaal dubbele agenda’s in ical. hoe gaan ze ook alweer weg?

  217. @Peter Renaerts:

    Hier juist hetzelfde, ben eveneens belg en plots werd 22u35 naar 00u35. Hoe pas je dit aan, want telkens ik automatisch zet past de iphone dit terug aan naar het verkeerde uur!!!

  218. @Sven:

    Idem probleem, zie mijn post maar weet ook niet wat te doen…

  219. MobileMe / FindMyPhone blijft melden “Geen toegang tot xxxx@ xxx.com”

    Op iphone van mijn vrouw werkt het wel. Het gebruikte account is ook het account dat ik probleemloos in iTunes gebruik.
    Ik heb ook al een nieuw gratis account aangemaakt, maar probleem blijft.
    Iemand hier ook problemen mee? Of een oplossing?

  220. Klok oplossing !!!

    Gewoon bij instellingen “stel automatisch” uitstellen en klok komt op juist uur te staan. Wanneer je terug in stelt, is het terug verkeerd. Dus gewoon op “uit” laten staan dan hé

  221. Ik kan mijn scherm niet meer vast zetten op mijn iPad. De schuifknop is nu veranderd in een mute knop, en alleen bij de apps, niet bij films :s.. Zeer irritant!!

  222. iTunes heeft bij mij op één of andere manier geen reservekopie gemaakt, zodat de reservekopie van 2 maanden geleden er is opgezet :S, Ik heb iOS4.2 niet via iTunes binnengehaalt, maar via een link die iemand hier in de reactie’s stuurde.
    Al mijn sms’en van de afgelopen 2 maanden kwijten ect kwijt :s

  223. help!! iphone 4 wil niet meer uit recovery scherm na update en restore in itunes werkt ook niet krijg dan een foutcode. Ik heb nu een mooi glazen onderzetter ervoor terug.@#$%^

  224. De sortering binnen de fotobibliotheek is niet meer in sync met de sortering in iPhoto. iPad en iPhone sorteren nu foto’s op datum, en van oud naar nieuw. Moet dus helemaal naar beneden scrollen voor meest recente foto’s. Waardeloos, prehistorisch gedrag. Waarom kan ik de sortering van foto’s nog steeds niet zelf bepalen?

  225. Elk nadeel heeft zijn voordeel en dat blijkt eens temeer een wijze uitspraak van Johan Cruyff…..

    Voor iOS 4.2 heb je iTuens 10.1 nodig en dat draait op OSX 10.5. Ik gebruik nog steeds OSX 10.4 met iTunes 9.2.1, hoger wordt het niet denk ik…. Mijn oude iTunes ziet wel iOS 4.2 staan en attendeert mij er op dat ik kan updaten. Maar het kan niet, hij doet het niet, hij zegt alleen dat mijn iTunes up to date is…. He???

    iTunes 10.1 is er wel voor Wiindows XP, toch ook tamelijk verouderd lijkt me, maar wordt nog wel ondersteund… tamelijk irritant en onsympathiek van Apple richting hun eigen klanten….

    Maar nu ik bovenstaande kinderziektes lees ben ik wel weer blij achter te lopen met mijn 4.1.

    Maar ik wil ook kunnen upgraden! (naar 4.2.x) Apple, behandel Win XP aub gelijk met OSX 10.4 gebruikers, kom op, straks wordt ik nog definitief Windows gebruiker hoor.

  226. Vervelend dat er nu eerst dubbel geklikt moet worden, èèn keer geschoven en dan nog een keer aangetikt mote worden voordat het scherm vast staat…Ipv 1 keer schuiven met dat knoppie. Dubbel zucht!!

  227. @Marty: Je bent niet alleen! Zelf heb ik exact hetzelfde probleem in m’n S40. Op het Apple forum is hier al een topic voor aangemaakt.

  228. ik kan het ook verkeerd zien hoor, maar volgens mij kan ik na de update niet meer mmsen?
    Heeft iemand hetzelfde probleem of doe ik iets verkeerd?

  229. VTM nieuws app start niet meer op op mijn iPad (zwart scherm). Geen nieuws? 😉

  230. Origineel geplaatst door Petra
    Ik kan mijn scherm niet meer vast zetten op mijn iPad. De schuifknop is nu veranderd in een mute knop, en alleen bij de apps, niet bij films :s.. Zeer irritant!!

    Dubbel klik home button, swipe naar rechts, activeer lock…

  231. Afspeellijsten worden niet meer afgespeeld in de volgorde waarin ik de nummers heb gezet. Nummers worden structureel geshuffled.

  232. Tot nu toe deze nieuwe items kunnen vinden (op 3GS): Printfunctie (b.v. email), ander lettertypetje notities en gewijzigd icoontje dictafoon. Is daar een update voor nodig van een paar honderd mB? Misschien denk ik te simpel (dat ben ik ook), maar heb het idee dat de updates voor het merendeel gebruikt worden om JB lekken te dichten. Sodemieter op Steve (zou Youp zeggen) uit het kat en muisspel met jongens als Geohot en Dev Team. Die zijn slim genoeg om steeds weer een lek te vinden. Het zou de ellende van keurig nette gebruikers (zie de reacties hierboven) besparen.

  233. Zojuist geupdate naar iOS 4.2 op mijn Ipad. Na enige tijd verschijnt de melding Ipad Ipad kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (1604).
    Ik kan nu niets meer met mijn Ipad. Hij start niet meer op en ik zou niet weten hoe ik hem weer aan de praat moet krijgen. Op internet vind ik nauwelijks antwoorden.
    Wie heeft hetzelfde probleem?

  234. Is er niemand opgevallen dar er geen antenne problemen meer zijn, zelfs met de deathgrip luk het me niet om de ntvangst te verminderen. Met 4.1 had ik er nog best last van en had vaak “geen service melding” en nou helemaal niet meer. Wat ik ook probeer, de ontvangst is een stukken beter.

  235. iPhone4/T-Mobile: mijn Voicemail blokkeert herhaaldelijk, toont dan het activatiescherm (alsof die nog nooit geïnitieerd was).
    Sinds gisteren update naar iOS 4.2 helemaal geen visual Voicemail meer!! Nog geen oplossingen. Helpdesk T-Mob reageert niet

  236. Ik heb een iphone 4 en na de update valt me op dat deze toch wel wat trager geworden is.. meer mensen last van??

  237. Help mijn muziek inderdaad weg maa r krijg het niet terug help help help

  238. totaal geen problemen met bovenstaande reakties, alles werkt prima na updute. ipone 4 icm T-mobile

  239. de iphones, ipad en nwe appletv geüpdatet, geen enkel probleem ondervonden! alles werkt perfect en die airplay is echt geweldig! nu airprint nog… 🙂

  240. Ik heb het idee dat mijn batterij op
    de IPhone sneller leegloopt
    5% in een kwartier ( beetje twitter, iPhone club)

  241. Het valt allemaal mee mensen. Even in iTunes op het synchroniseerknopje drukken bij onderdeel muziek, foto’s, films of wat je ook “kwijt” bent en betreffende app even de bieb opnieuw laten opbouwen en alles blijkt er gewoon op te staan.

    Na nieuwe firmware zijn zo ook de instellingen voor mobiel internet en mms weg (althans bij Vodafone). Gewoon opnieuw invoeren of ‘netwerkinstellingen herstellen’ toepassen.

  242. Na de update ben ik al mijn notes kwijt op mijn iphone4
    Iemand een idee hoe ik die kan terugvinden?

  243. Bij mijn iPad is de kalender opeens leeg… En die bleek vervolgens de afgelopen tijd ook niet met MobileMe gesynchroniseerd te hebben (zonder dat ie ooit een foutmelding heeft gegeven…)

  244. Bij staat sinds de update het pijltje van de locatiebepaling permanent in de statusbalk. Blijft ook staan als ik alle Apps sluit of reboot…. Kan verder geen kwaad, maar vind het wel typisch.

  245. Geen nieuwe SMS tonen beschikbaar en ook ik had in 1ste instantie een lege muziek-library

  246. Kan na de update in safari geen link meer openen. Erg irritant

  247. Ik zou wel eens willen weten van alle mensen die hier een probleem gemeld hebben, hun device gejailbreaked hebben????

  248. Iedereen is lekker bezig!!

    Waarom is iedereen toch zo geil op updaten van een iPhone, kijk de iPad snap ik wel… maar je iPhone??

    Echt alleen maar problemen…

    ik blijf lekker op 4.1!! JB

  249. @job van Huet: Job, ik heb precies hetzelfde probleem. Opnieuw opstarten werkt ook niet. Ben jij er al uit?

  250. @EA Junk: Ik had het probleem met de muziek ook, en ik heb geen jailbruik uitgevoerd. Misschien kwam het bij mij ook wel omdat ik itunes alleen voor softwareupdates gebruik, en voor de rest MediaMonkey.

  251. Ik heb geen enkele problemen met het updaten van de iPhone 4.

    Er zelfs een functie bijgekomen die hier nog niet beschreven staat:

    Ik kan nu kiezen als m’n iPhone gekoppeld staat met m’n Parrot carkit of ik de geluiden/muziek gestreamd worden naar m’n carkit of gewoon uit speaker. Kon nog niet, waardoor bijvoorbeeld mijn Navigon app continue m’n muziek verstoorde.

  252. iPhone 4 ging wel goed met updaten geen problemen mee. IPod touch 4 generatie ook geen problemen maar iPod touch 3
    generatie is niet meer uit herstelmodus te krijgen iemand een advies om dit voor elkaar te krijgen??

  253. Angry Birds + Cut the Rope verdwenen. Dat waren mijn laatste twee aanschaffen in de App store. Poof alles weer opnieuw doen! 15 uur aan Angry Birds weg! Voor de rest niets weg voor zover ik weet. Erg raar!

  254. @ Sien

    Exact hetzelfde probleem met iPad en iPod touch nog geen oplossing?

  255. Ik ben al voor de vierde keer al mijn spelgegevens kwijtgeraakt. Kan ik weer opnieuw angry birds gaan uitspelen….

  256. Onbegrijpelijk dat Apple niet met een utility komt om privileges te herstellen, standaard functies te checken, beveiligingen enz. En een waarschuwing dat je met een update functies zoals car-audio vernaggelt. En aan de iTunes-kant een file-mgr. waarmee je selectief je data kan herstellen (wat heb je nu aan 5 gig aan userdata van spelletjes die je toch niet meer speelt)
    Een goede user-interface wil niet zeggen dat je mensen structureel dom moet houden en maar laten aanploeteren.
    Dit zijn elementaire dingen en die beltonen en iAids-braggel kunnen ze van mij shaken.

  257. @Soxbrother: ben het helemaal met je eens.
    Steeds meer nutteloze feature’s……….
    “get a hobby and a life” winston churchill

  258. Na de update een uur tijdverschil. Voordeel hiervan is dat ik een uur langer heb kunnen slapen 🙂 Oplossing harde reset. Wel bijzonder want de wereldklok a’ dam was wel correct.

  259. De nieuwe aangekondigde beltonen voor sms staan er na de update helaas niet op.

  260. Indeling in groepen ineens verdwenen!

  261. Update 3GS prima verlopen, maar inderdaad muziek bib leeg. Goede tip, uitgevoerd en ja hoor de bib op 3GS stond er weer.

  262. Bij versturen van sms heb in nu een tril en irritant geluidje terwijl bij sms geluiden in de instellingen geen is aangevinkt. iemand een oplossing?

  263. Ik heb nu 4 van de 5 computers gemachtigd… tevoren waren het er maar drie (en eigenlijk zijn het er maar 2…).

  264. Er zijn geen nieuwe sms toontjes bijgekomen

  265. @Lennie: Ik zag net op de Iphone site dat je problemen had met je apn instellingen…hoe heb je deze terug gevonden?

  266. Prima die update, niets aan de hand en alles doet ‘t nog…beter als de afgelopen weken ook, want toen gebeurde er telkens hele rare dingen op mijn telefoon..tijd die ineens anders stond, datum, icoontjes die verdwenen..

  267. Update loopt fout (foutmelding 37), iPhone is dood en enige manier om ‘m weer aan de praat te krijgen is via Herstellen. En dat blijkt niet terug te gaan naar de vorige versie versie, maar naar de fabrieksinstellingen, waarna je weer opnieuw kunt begonnen. Goed werk, Apple!

  268. Mijn apn instellingen van vodafone waren verdwenen.

  269. Visual voicemail met T-mobile werkt niet!

  270. Volvo V50: Helaas na de update iPhone niet meer herkend door usb aansluiting. Hopen nu maar dat er snel een update hier voor komt.

  271. Op mijn iPhone 3G de nieuwe update geplaatst 4.2.1, ook problemen gehad om uit de herstel modus te komen ( op een andere computer geprobeerd na 3x gelukt) wel alles kwijt! nu alleen nog problemen met de wifi verbinding springt om de 2 sec van wifi naar 3G. Wellicht heeft iemand van jullie een oplossing.

  272. Kun je ook nog internetten op 3G-netwerk (dus zonder WiFi)? Ik nl. niet.. 🙁 Gr. Johan

    Origineel geplaatst door santaro: totaal geen problemen met bovenstaande reakties, alles werkt prima na updute. ipone 4 icm T-mobile

  273. Update is probleemloos verlopen voor al mijn apparaten: iPhone 4, iPad, iPod 2e gen en 4e gen.
    Moest alleen overal mijn ABN-app opnieuw aanmelden! Heb overigens nog nooit problemen met de updates gehad.

  274. Heb na de update geen videobeelden meer wat te doen??

  275. Niets deed het meer na de update. Geen app die reageerde. Reboot en toen wel. En geen sms tonen erbij. Geen jailbreak trouwens.

  276. Er is echt geen reet veranderd volgens mij…

  277. Hier ook problemen met de Volvo USB aansluiting…. schijnt veelvoorkomend probleem te zijn. 4.0 werkte slecht met Volvo (langzaam), 4.1 prima, 4.2 helemaal niet (USB onleesbaar)

  278. Mijn Gamecenter applicatie start niet meer op. Na poging tot opstarten blijft het scherm laden, maar opstarten homaar. Geldt ook voor twitter app, die maar blijft laden.

  279. Origineel geplaatst door Sven: Miijn klok loopt sinds de update 2 uur voor. Als ik ze van handmatig naar automatisch verzet, springt ze 2 uur vooruit, terug naar t normale uur en vervolgens weer 2 uur vooruit. Nog iemand dit probleem?

    Ik heb een gelijkaardig probleem, mijn klok loopt 1 uur voor als ze op automatisch staat en de regionotatie staat correct, als ik “automatisch instellen afzet springt ze naar het juiste uur!

    Vreemd!

  280. Het scherm van mijn iPhone springt sinds mijn update naar de iOS4 heel af en toe zomaar spontaan op zwart en reageert niet meteen als ik op de Home knop druk. Het lijkt zomaar even vast te zitten met een zwart scherm. Iemand ook ervaring hiermee?

  281. Jup, bij mij ook gebeurt, maar heb gevolgd wat hierboven staat. Alles weer netjes terug 😀

  282. Origineel geplaatst door Jordy A
    Laat ik het afkloppen, hier is helemaal niets misgegaan.Verder doet alles nog gewoon. Heb het idee dat sommige dingen sneller opstarten

    Idem, geen probleem, lijkt inderdaad iets sneller, wel even de muziek 1 x extra moeten synchroniseren

  283. Bij mij is het tabje mobiele netwerrkinstelingen weg, balen want nu kan ik geen APN meer invoeren en dus geen mail meer ontvangen ….wie herkent dit?

  284. Sinds update wordt soms de verkeerde albumart getoond

  285. Origineel geplaatst door iFajar
    Jup, bij mij ook gebeurt, maar heb gevolgd wat hierboven staat. Alles weer netjes terug

    Je bedoeld hard reset?

  286. Ik had mijn 3GS in de vliegtuigmodus gezet (om geen ongewenste communicatie te krijgen tijdens het updaten) en de keylock tijdelijk uitgezet (was in het verleden weleens de oorzaak van dat een update niet werkte) en de update naar 4.2 geactiveerd.

    Echter na downloaden en begin van installatie kreeg ik de 3014-melding ‘updaten niet mogelijk’.

    Ik alles nagelopen: verbindingstest in iTunes uitgevoerd, geheugen gecheckt maar alles bleek okee. Toen maar eens de iPhone los- en opnieuw aangekoppeld via USB, de vluegmodus weer gedeactiveerd en… wonder boven wonder bleek de update deze keer wel goed te gaan.

    Na 4.2 update bleek mijn muziek verdwenen, maar volgens info nog wel aanwezig. Dus even met iTunes gesynchroniseerd en na een paar seconden stond alles er weer op. Alles lijkt verder goed te werken, ik hoefde zelfs de APN settings niet opnieuw in te vullen (wat bij voorgaande updates wel altijd het geval was). Dus mijn 3GS draait nu probleemloos op 4.2. Alleen heb ik nog niet één voordeel tov 4.1 kunnen bespeuren. Maar ach, er zal ook wel eea onder de motorkap verbeterd zijn neem ik aan…

  287. alles weer oké, in een keer, wel even de muziek extra gesynchroniseerd.
    wel weer de voice mailsettings moeten invoeren,
    maar dat is een Vodafone kwaal denk ik,
    krijg nu wel een vraag of ik een update van mijn provider accepteer, doe het maar even niet, weet niet wat er gebeurt.
    iemand een tip?

  288. Origineel geplaatst door matthijs46: alles weer oké, in een keer, wel even de muziek extra gesynchroniseerd.
    wel weer de voice mailsettings moeten invoeren,
    maar dat is een Vodafone kwaal denk ik,
    krijg nu wel een vraag of ik een update van mijn provider accepteer, doe het maar even niet, weet niet wat er gebeurt.
    iemand een tip?

    Eh Voicemail setting voor Vodafone? Bedoel je daarmee visual Voicemail? Ik heb ook Vodafone maar visual wordt bij mij niet ondersteund helaas…
    Zo ja: wat en waar kun je eea instellen dan?

  289. @p: heb jij antwoord gekregen op deze vraag. Heb het zelfde
    Probleem maar dan in drievoud 🙁

  290. Origineel geplaatst door iNick
    Origineel geplaatst door matthijs46: alles weer oké, in een keer, wel even de muziek extra gesynchroniseerd. wel weer de voice mailsettings moeten invoeren, maar dat is een Vodafone kwaal denk ik, krijg nu wel een vraag of ik een update van mijn provider accepteer, doe het maar even niet, weet niet wat er gebeurt. iemand een tip?Eh Voicemail setting voor Vodafone? Bedoel je daarmee visual Voicemail? Ik heb ook Vodafone maar visual wordt bij mij niet ondersteund helaas… Zo ja: wat en waar kun je eea instellen dan?

    nee, ik bedoel de standaard voicemail van vodafone, die moet je altijd even instellen. Geen visual dus.

  291. Help…!!!

    Ik heb net een week m’n iPhone 4 in gebruik via t-mobile en sinds 4 dagen terug heb ik ‘n probleem met m’n wifi (wifi-button is grijs en geeft aan; geen wifi).

    De iPhone is NIET gejailbreakt en ik heb de laatste firmware erop draaien (iOS 4.2).
    Op m’n ouwe 3G werkt m’n wifi nog als vanouds (deze is wel gejailbreakt op iOS 4.1).

    Ik heb enkele dagen terug de app, “whats ap” via de AppStore binnengehaald, kan dat er mee te maken hebben?
    Daarna kwam nl volgens mij het probleem.

    Iemand een idee/oplossing?

    🙁

  292. @matthijs46:
    Wat zou je dan waar moeten instellen? Ik heb ooit één keer mijn Voicemail geactiveerd and that’s it! Werkt altijd na iedere update, zonder iets in te moeten stellen, dus…

  293. @iGeO:
    Heb je al geprobeerd om handmatig je Wifi te configureren?

  294. Origineel geplaatst door iNick
    @matthijs46: Wat zou je dan waar moeten instellen? Ik heb ooit één keer mijn Voicemail geactiveerd and that’s it! Werkt altijd na iedere update, zonder iets in te moeten stellen, dus…

    typisch Vodafone vrees ik, ik moet na elke update of zo even een speciaal nummer intoetsen om de voicemail te activeren. Staat ook op de Vodafone site bij :instellingen iPhone.

  295. Die nieuwe sms tonen trekken op niet veel moet ik zeggen..

    Zowel bij mij als bij mijn vriendin waren de cellular data instellingen gewist en moesten opnieuw ingesteld worden, facetime moest ook opnieuw geactiveerd worden..

  296. Na mijn iPad te hebben geupgrade werkt het locken met de switch aan de zijkant niet meer. Hij geeft alleen een logo dat het geluid is uit of aan gezet.

  297. @Joost: dat is normaal, is één van de veranderingen!

    ik heb wel heel wat problemen, als ik de browser opendoe opent zich automatisch mijn bookmarks,
    apps zoals twitter for iphone crashen regelmatig
    en er zijn nog wat kleine zaken die soms voorvallen die ik nog nooit gehad hebben maar die niet echt reproduceerbaar zijn…
    persoonlijk vind ik de beltonen wel gemakkelijk, er zitten nu echt meer “langere” tonen bij…

  298. iPad Update uit gevoerd ging perfect. Niets kwijt alleen internet verbinding heel traag eerst 20 mb. Na update 5 mb zijn er meer die hier last van hebben? en misschien een oplossing

  299. Ik heb de indruk dat sinds de update mijn home button niet meer zo goed werkt. Ik heb een Iphone 4 en voor de update werkte die home button goed en deed hij altijd wat ik wou wanneer ik fast app switching wou gebruiken of gewoon naar homescreen gaan. Nu reageert hij soms niet of gaat hij naar het homescreen ipv multitask balk. Of als ik op homescreen ben en dubbel tap dan gaat hij naar spotlight. Ik heb gisteren een nog niet geupdate Iphone 4 vast gehad en daar werkt die button zonder problemen. Alles wat ik deed werd perfect uitgevoerd.

    Nog iemand hier last van? Lijkt me sterk dat dit plots hardware matig zou zijn.

    Thanks

  300. Hoi, ik heb sinds de update van 4.1 een zwakker WiFi-signaal. Ook vind ik het bladeren van de startpagina’s minder soepel verlopen dan VOOR de update van 4.2.

  301. Heeft de update zin voor 3GS? Heb nu 4.1 versie. Simlock vrije iPhone. Na lezen v bovenstaande reacties twijfel ik.

  302. @Dean:

    Dit is nou echt de eerste mededeling waar ik iets mee kan. Ik heb dat probleem al maanden, ben soms gewoon niet bereikbaar! Is dit dan nu echt opgelost? In alle info over deze update lees ik daar n.l. niet over!
    We zijn nu week verder, is het echt verbeterd?
    Thanx!!

  303. @AGP:

    Ik heb hetzelfde probleem. Al een oplossing hiervoor?

  304. Origineel geplaatst door iNick
    @iGeO: Heb je al geprobeerd om handmatig je Wifi te configureren?

    @iNick:

    Nou, das dus niet mogelijk, want wanneer ik naar “instellingen” ga, is de button “Wi-Fi” grijs en geeft aan; “Geen Wi-Fi”.

    Kan deze dus niet selecteren en kom dus niet verder.

    Heb gebeld met de klantenservice van T-Mobile en de technische dienst zegt dat dit probleem min of meer is onderkend door Apple en dat dit probleem zou moeten zijn opgelost bij de eerst volgende software update…

    Nou, ik ben benieuwd 🙁

  305. Ik heb gisteren ook maar de update uitgevoerd voor mijn iPhone 3GS (16GB) met 4.2.1.

    Voordeel voor mij:
    # Zoeken op pagina via Safari browser,
    # AirPrint

    Nadelen ondervonden:
    # Het blijven vasthouden van een app of folder om die te kunnen verplaatsen/wissen, het duurt wel erg lang bij mij totdat ze beginnen te “trillen”. Hetzelfde geldt nadat je klaar bent en op de home-knop drukt; het duurt een tijdje totdat ze weer stoppen met “trillen”.
    # Het laden van ‘Instellingen’ en ‘Berichten’ apps duurt langer dan voorheen. Ook Telefoon, Mail, AppStore en Contacten laden kost even tijd.
    (Ik heb nog 2GB vrij en geen apps in background draaien op het moment dat ik dit test)

    Ik moest overigens ook mijn CVC creditcard code weer intoetsen en iTunes voorwaarden goedkeuren om weer apps uit de app store te kunnen downloaden.

    Jammer dat 3GS niet nieuwe ringtones heeft maar enkel voor iPhone4 is.

    En dat ze niet gelijk een functie hebben ingebouwd om alle (meerdere) op de achtergrond draaiende applicaties tegelijkertijd in 1 klik kan uitzetten.

    Ik weet uiteraard van de mogelijkheid om via de home button 2 keer aan te klikken etc, maar dan dien je daarna dus elke losse app afzonderlijk uit te zetten.

  306. Poef foto’s weg:( ipod 4

  307. @Hans Mekenkamp: Dag Hans, ja dat vind ik ook heel vervelend, dat die ß weg is. Oplossing: toetsenbord Duits toevoegen en bij het schrijven van berichtjes in het Duits even wisselen naar dat toetsenbord (daar is ie wel aanwezig)

  308. Na de update kan ik in mijn emailboxen de bijlagen *.xls en *.pdf net meer openen.
    Wie heeft dat ook en is daar een oplossing voor?

  309. Na de update wordt de agenda willekeurig gesynchroniseerd. Sommige zaken worden overgenomen, andere niet.
    Meer geconstateerd? Oplossing?

  310. Sinds de update naar 4.2 loopt mijn batterij veel sneller leeg, ook snachts normaal nauwelijks verlies maar nu zeker 20%.

  311. Ook ik heb weer een Iphone die in de herstel modus blijft hangen na een update, ik ga dan naar een Apple center en laat via de macbook de update uitvoeren. Dit lukt dan weer wel maar ik vind het belachelijk dat je niet met je windows pc een fatsoenlijke update voor je iphone kan uitvoeren.

  312. de iphone 4 heeft niet zo super veel verschil met de 3gs

  313. Mijn IPhone (3GS 16GB) valt tijdens elk gesprek na een aantal minuten uit en reboot dan helemaal.
    Dit gebeurde onder 3.1, 3.2, 4.2.1.
    Erg vervelend, in eerste instantie altijd na 5 minuten, nu is het niet te voorspellen.
    Het toestel is momenteel niet ge jailbreakt.
    Zowel gelockd al nu origineel unlocked.
    Ik had ergens gelezen dat als je het toestel 2x achter elkaar een harde reset geeft dat het over zou zijn, hetgeen in eerste instantie leek te werken, maar nu toch terug keert.

    Met KPN en met T-mobile sim.

    Iemand een idee?

  314. hoi ik heb een iphone 3g 16gb met 4.2.1

    het geluid werkt niet ik weet niet waarom
    hij is gejailbreakt

    erstaat als ik mutte knop indruk belsignaal en dan tussen haakjes eronder koptelefoon
    ik deed oordopjes wel 20 x in en uit en hij werkt nog steeds niet iemand die dit weet?

  315. ik heb een probleem.
    al mijn muziek en apps zijn weg, als ik hem opnieuw sync dan staat er op mijn comp. dat de liedjes erop staan, maar als ik dan in mn iphone kijk is alles nog leeg.
    heb hem nu al 5x gesync ofzo,

    help

  316. Heb hetzelfde probleem. Alle muziek is verdwenen. Heb zojuist Caro gedownload maar dit is nergens meer te vinden???!!!!

  317. ik heb een probleem met het updaten van de nieuwe iphone software (versie 4.2). via iTunes.

    Als ik op ‘werk bij’ klik krijg ik de melding dat mijn iTunes al de nieuwste versie is. Er wordt niets gezegd over iPhone. Terwijl mijn iPhone nog steeds aangeeft: versie 3.1.3.

    Hoe krijg ik versie 4.2 op m’n iPhone?

  318. Na het update kreeg ik fout 1206, alles verwijderd van mijn computer en opnieuw geinstaleerd, helaas herkend I-tunes mijn telefoon niet, het is een 3GS 16 GB. ook het ingedrukt houden van de homeknoppen werkt niet.

  319. bij mij werkte de muziek ook niet, alles geprobeerd, syncen, taal veranderd, afspelen nummer vanaf de IPAD via ITunes, maar heb de oplossing gevonden:
    home button 2 keer indrukken, swipe naar rechts en afspelen nummer, dan ziet ie opeens wel alle muziek. Hoop dat het voor jou ook werkt.

    Origineel geplaatst door Mariska
    Help mijn muziek inderdaad weg maa r krijg het niet terug help help help

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.