Reacties voor: ‘Muziek-app in macOS 10.15 neemt veel functies van iTunes over’

Als macOS 10.15 volgende maand gepresenteerd wordt tijdens WWDC 2019 kunnen we wel eens een verrassing te horen krijgen. iTunes lijkt te gaan verdwijnen. Veel functies zullen terechtkomen in de Muziek-app op de Mac, zo klinkt het in het geruchtencircuit.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Ik vind persoonlijk de iTunes app een drama! Veel te veel functionaliteit in een onoverzichtelijk gedrocht. Hoop echt dat ze de synchronisatie van iPhone/iPad in een losse app stoppen.
    Veel slechter als nu kan het in ieder geval niet.

  2. Kom kom, zo erg is het ook weer niet. iTunes werkt hier snel en doet wat het moet doen. Uiteraard mag er wat meer consistentie zitten in het programma. Op dit moment werkt het niet erg intuïtief. Naar het schijnt werkt het op Windows allemaal erg traag. Maar daar heb ik dan weer geen ervaring mee.
    Een muziekprogramma met een goed design én een interface die gebruiksvriendelijk is: ik heb het nog nooit gezien (de voorbeelden die ik meestal krijg als ik dit soort dingen zeg, zijn meestal helemaal bagger). Ik ben benieuwd wat Apple ons gaat voorschotelen.

    Eén ding is in ieder geval zeker: we gaan weer een hoop geklaag en gezeur krijgen tot op het punt dat de oude iTunes als schitterend programma verheven zal worden en daarna kan elke zeiksnor weer melken dat Apple de weg kwijt is.

  3. De iTunes app is veelzijdig en het opsplitsen lijkt mij een goed idee. Maar ik snap log en traag niet zo. Ik gebruik het erg veel en het blijft een geweldig programma

    Ik heb Apple Music maar kan toch eigen muziek toevoegen. En slimme afspeellijsten maken. Toch grote pluspunten ten opzichte van Spotify.

    Splitsen dus prima, maar alsjeblieft geen functionaliteit verliezen 🙏🏻

  4. Ben ik toevallig een van de weinige waar de Touchbar (lees: de pauzeknop op de touchbar) niet lekker samen werkt met Apple Music? Als ik Spotify gebruik, dan werkt het no matter what. Gebruik ik Apple Music en start ik ieder andere website/app met een player en pauze functionaliteit, dan vergeet ie Apple Music volledig.. Behoorlijk vervelend. Zo kan ik in principe nooit Apple Music even op pauze zetten..

  5. Origineel geplaatst door Sander
    Ben ik toevallig een van de weinige waar de Touchbar (lees: de pauzeknop op de touchbar) niet lekker samen werkt met Apple Music? Als ik Spotify gebruik, dan werkt het no matter what. Gebruik ik Apple Music en start ik ieder andere website/app met een player en pauze functionaliteit, dan vergeet ie Apple Music volledig.. Behoorlijk vervelend. Zo kan ik in principe nooit Apple Music even op pauze zetten..

    Werkt bij mij wel gewoon

  6. Ik ben eigenlijk alleen maar bang voor:
    – mega grote fonts en icons zoals de nieuwe mac app store.
    – veel te veel wit ruimte zoals Apple steeds vaker gebruikt.
    – functionaliteit die er niet meer is. Zoals toevoegen van eigen muziek of tags editen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.