Reacties voor: MuscleNerd toont komende jailbreak van de iPhone 4S (jailbreak)

MuscleNerd van het iPhone Dev Team heeft aangetoond dat het team beschikt over een jailbreak voor zowel de iPhone 4S als de iPad 2 op iOS 5.
Paul Pols -

Reacties: 21 reacties

  1. Mooi, wacht al zolang voor mijn iPad 2!!

  2. Geweldig nieuws, maar jammer dat ze dit niet wat langer stil hebben gehouden. Nu zal het gezeur van de ongeduldige trollen wel weer gaan beginnen. Musclenerd had beter kunnen wachten met de bekendmaking totdat ze iets klaar hadden voor het publiek. Je weet nooit of het een week of een jaar gaat duren voordat de jailbreak echt voor iedereen geschikt is. Terwijl voor sommige mensen een uur al te lang duurt…

    Overigens is ook bij de iPhone 4 en 3Gs de kloksnelheid door Apple beperkt. Bij beide toestellen kun je het op dezelfde manier opheffen, door een systeembestand te hernoemen. Ik heb het met mijn 4 wel eens geprobeerd maar het is niet aan te raden, omdat de iPhone z’n warmte niet zo goed kwijt kan als de iPad. Daardoor bestaat het risico dat je iets verbrand en je iPhone kapot gaat.

  3. Interessant dat ze hem naar 1ghz willen clocken.
    Krijg morgen me 4S binnen πŸ™‚

  4. Ze zijn er in ieder geval mee bezig.. Ik lees wel voor dat het voor de Iphone 4S en Ipad2 beschikbaar zal zijn, maar Iphone 3gs met de nieuwe bootrom en Iphone 4 staan nog niet in de schijnwerpers van wat ik uit deze artikel lees. Maar de Dev Team zal uiteindelijk dan wel met een antwoord komen hoop ik.

  5. @Salah: als de jailbreak geschikt is voor de iPhone 4S en de iPad 2 kun je ervan uitgaan dat deze ook geschikt zal worden gemaakt voor eerdere iDevices die iOS 5 kunnen draaien.

  6. Ik wacht met spanning op een Jailbreak voor mijn iPhone 4! Hopelijk in samenwerking met een unlock voor Siri πŸ™‚

  7. Dank je wel Paul Pols! Ja ik wist er niet zeker van of je daar vanuit kon gaan dat het ook beschikaar zal zijn voor 3GS en Iphone 4 aangezien het niet in de tekst stond. Geduld loont en we zullen dan nog wel weten van de Dev Team wat ze beschikbaar zullen staan, maar het ziet er inderdaad goed uit en ze lijken me op de juiste weg.

  8. Laat maar komen die JB πŸ™‚

  9. Ma hoe zit het met de (untethered) jailbreak voor iPhone 4 op iOS 5? Betekent dit dan dat deze ook zal werken voor de iPhone 4?

  10. Dus als ik het goed begrijp, dan is de I4S nog niet te jailbreaken?

  11. Mooi, betekent dat dan ook dat er een mogelijkheid is dat siri naar de ios devices komt?

  12. @hans: klopt. Maar er worden nu dus stappen gemaakt.

  13. Origineel geplaatst door Maarten
    Ma hoe zit het met de (untethered) jailbreak voor iPhone 4 op iOS 5? Betekent dit dan dat deze ook zal werken voor de iPhone 4?

    Dat is ook mijn vraag. Ik vraag me ook af of deze jailbreak zal werken op de iPhone 4.

  14. Goede tip om de huidige iOS versie vast te downloaden. Alhoewel ik me niet kan voorstellen dat die niet gewoon op internet te vinden gaat zijn, na de patch door Apple

  15. Eindelijk kan ik zowel mijn ipad en iphone bevreiden.

  16. ik wacht met smart af tot ik me 4s kan jailbreaken 😐

  17. Zekers mooi om te horen, keep the good work coming!

  18. Met iOS 5 zijn er al aardig wat redenen om te jailbreaken weg genomen, waardoor het wachten op een jailbreak een stuk makkelijker gaat. Toch zijn er nog zeker vier dingen die ik onmisbaar vind en die ik dus noodzakelijk vind: MyWi, SBSettings, MxTube en RemoveBackground (snap niet dat Apple dit niet in iOS 5 heeft gestopt).

    Daarnaast zijn er nog talloze tweaks die ik graag heb -zoals FolderEnhancer, Safari fullscreen, SBRotator, five icon dock, de makkelijke toegang tot ringtones en My 3G (onnoemelijk irritant dat je nog steeds geen apps groter dan 20mb kunt installeren over 3G!).

    Ik zal dus zeker weer gaan jailbreaken als hij uit is. Maar de verbeteringen in iOS 5 en de iPhone 4S bieden tot die tijd genoeg plezier πŸ™‚ Bovendien heb ik nog lang niet alle spellen uitgespeeld.

  19. @Lesley: Tethering is gewoon beschikbaar. Het ligt aan je provider of dat wordt ondersteund.
    Sbsettings geeft ik je gelijk.
    MxTube is een rechtenkwestie. Dit mag ook niet op de pc.
    Removebackground? voor wat? Die applicaties die in je quicklaunch bar staan(bij dubbel homebutton) nemen geen batterij of andere resources in beslag.
    Zodra dit gebeurt zie je dat in je statusbar bovenaan.
    BV. MusicApp/radio zie je het welbekende play driehoekje.
    Maar zodra de muziek/radio op pauze staan, nemen deze applicaties geen batterij/geheugen meer.
    Dit geld ook voor TomTom, zodra gps uit is. geen batterij of geheugen.
    Dat je verder gaat met een spelletje is puur omdat het zo geprogrammeerd is dat het je huidige stand op schrijf bewaard. Hier vind je meer erover:
    https://discussions.apple.com/thread/2469365?start=60&tstart=0

    [En nee, ik ben niet je alterego πŸ˜‰ zelfde naam ]

  20. @ Lesley Declercq; er blijven nog enorm veel dingen over. Apple maakt een zeer prettige UI maar is met sommige dingen ook geweldig irritant;
    – geen 5 kolommen (ruimte zat)
    – geen 5 icon dock; idem
    – geen onbeperkte folders; idem
    – geen fatsoenlijk lockscreen met agenda e.d.
    – geen SBsettings (zeer handig)
    etc ect een jailbreak is dus (helaas, want ik heb ook geen zin in dat gepruts) zeer wenselijk!!

  21. @Lesley Declercq

    Die openstaande Apps nemen wel degelijk geheugen in beslag! Als ik me sbsettings menu bijv nu open zie ik Available Memory: 37MB, ik doe nu RemoveBG, et voila ik heb nu 289MB.

    Mijn 4s ligt nu dus ongebruikt naast me omdat ik zoveel dingen niet kan die ik wel met me 4 kan. En buiten dat wil ik ook wat data van me games overzetten omdat ik niet overnieuw wil beginnen, dat kan met iFunbox maar niet zolang me toestel nog jailed is…

    Kortom: Kan niet wachten!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.