Reacties voor: Multiply: alweer een sociaal netwerk voor iPhone-gebruikers

Multiply is een sociaal netwerk, waarmee je media kunt uitwisselen. Op het eerste gezicht is er weinig verschil met de tientallen andere sociale netwerken die er al zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Ik verbaas mij vaak op deze site over de slechte informatie. Misschien zouden jullie meer op feiten moeten baseren dan op persoonlijke observaties en meningen.. Or*** is verre van dood! Het is zelfs een van de grootste sites ter wereld qua traffic. (Alexa rank 7, precies tussen Myspace en Facebook in en nog boven Wikipedia). Or*** is marktleider in landen als Brazilië en India en heeft 67,000,000 leden. Google legt vanaf nu meer focus op Or*** en probeert de strijd aan te gaan met Facebook voor de Amerikaanse markt. Ook willen ze graag de ‘Social Graph’ van or*** inzetten voor bestaande en nieuwe producten van Google. Je zal in de toekomst nog genoeg van Or*** gaan horen waarschijnlijk.

    http://www.alexa.com/site/ds/top_sites?ts_mode=global&lang=none
    http://en.wikipedia.org/wiki/Or***

  2. OK, OK, met ‘Or*** is dood’ bedoelde ik meer dat het voor ons publiek (toch voornamelijk Nederlanders en Belgen, of laat ik het ruimer nemen: de westerse wereld) niet zoveel meer voorstelt. Misschien komt daar binnenkort weer verandering in, maar ik overdrijf toch niet door te stellen dat Hyves, LinkedIn, FaceBook, MySpace, Bebo en nog een paar andere toch echt voor de westerse wereld het meest relevant zijn. Van Or*** heb ik al zeker 3 jaar niet meer gehoord. Een rondje langs de Nederlandse nieuwssites bevestigt dat beeld. Het enige nieuws dat de afgelopen maanden wel naar buiten is gekomen, is niet al te best: broeinest voor terroristische en pedofiele groepjes, gebruikers die met ongepaste advertenties worden geconfronteerd.

    Ik zie trouwens dat net vandaag nieuws over de plannen met Or*** naar buiten zijn gekomen. Dat nieuws heeft zich de afgelopen uren over verschillende sites verspreidt. Omdat ik het nieuwtje vandaag, voordat ik naar mijn werk ging, heb geschreven kon ik dat nieuws dus nog niet meegekregen hebben.

    Maar goed, ik neem dit soort opmerkingen wel ter harte, maar besef ook dat er een grens is hoever je daarmee kunt gaan. Ik heb bij het schrijven gecheckt of er nog wat speelde rond Or*** en dat was niet het geval. Dat het een paar uur later anders is… tja, da’s risico van het vak.

  3. Gelukkig is de wereld groter dan alleen de “westerse wereld” 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.