Reacties voor: Multifl0w multitasking-app krijgt update voor iOS 4, ProSwitcher komt terug (jailbreak)

Multifl0w is aangepast voor iOS 4. Multfl0w is een applicatie waarmee je handige multitasking op jailbreak-toestellen gebruiken. Het heeft ertoe geleid dat ProSwitcher ook terugkomt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Ziet er erg mooi uit, kan me voorstellen dat Apple dit op gaat pikken in volgende update. Volgens mij maakt het gebruik van de bestaande multitasking van iOS. Ik blijf het trouwens vervelend vinden om 2 keer op de homeknop te klikken, niet handig, iemand een suggestie voor een alternatief?

  2. @iPieter je kan hem ook zo instellen dat je 3x op de homeknop moet klikken….

  3. @Jonas Smets: Ik denk dat iPieter eerder een enkele druk op de homeknop of een tap op de statusbar bedoelt. Daar kan ik hem overigens wel gelijk in geven. Niet alleen vanwege het gebruiksgemak, maar ook voor de levensduur van de homeknop. Op mijn 3G reageerde deze na 1 jaar en 23 maanden regelmatig slecht of helemaal niet. Nu met mijn iPhone 4 gebruik ik de homeknop zeker 2x zovaak, dus ik houd mijn hart vast…

  4. Natuurlijk, dat had ik ook door… Was eerder een domme opmerking.
    Ik heb multiflow ook net geïnstalleerd op de iPad maar ik krijg het niet werkend. Mail, Safari en iPod willen wel “multiflowen” maar alle andere apps krijg ik met geen stokken in het lijstje. Hebben jullie dit ook? Want als het zo is dat je enkel de apps van Apple kan laten multiflowen heb je hier dus helemaal niks aan, die programmatjes zijn zo klein dat ze binnen no time zijn geopend.

    Jonas

  5. Misschien is het multitasking scherm aan te roepen via een andere manier, instellen via Activator?

  6. @Jonas Smets:
    Je moet via Backgrounder of Activator (of beide samen) instellen welke apps automatisch in je multitasking komen. Kwestie van de apps selecteren en opslaan. Wanneer je dan uit een app gaat, is de app automatisch in je multitasking geplaatst.

  7. @BillSplate Maar het moet toch ook mogelijk zijn om een app met een bepaalde toetsencombinatie (lees, lang inhouden, 2x klikken…) gewoon in de achtergrond te laten doorlopen? Dat moet je op voorhand toch niet aangeven?

  8. Een simpelere manier om multitasking op te roepen? Slide met de vinger naar boven? Simpeler zou toch niet kunnen, voorloppig kan je toch enkel links en rechts dus naar boven is nog vrij. Naar beneden ook trouwens. Misschien naar beneden voor een favoriete app te starten zoals bv camera?

  9. @Lars Nimmegeers: Dat kan ook via Activator 😉

    @Jonas Smets: Ik heb het zelf nog niet getest, maar weet je zeker dat je Backgrounder én Multifl0w hebt geinstalleerd? Dan zou het via Multifl0w allemaal moeten werken. Zo niet, dan moet je via Backgrounder een commando instellen om een applicatie te laten multitasken, en via Multifl0w een commando instellen om Multifl0w op te roepen. Maar volgens mij kan dat met 1 commando, gewoon in de instellingen van Multifl0w.

  10. @Jeffry heb het nu idd ook gevonden, maar ik vind het nog niet goed werken. Programma’s crashen, gaat traag… Hoop dat Apple snel met de nieuwe software voor de iPad uitkomt.

    JOnas

  11. Welke versie van proswitch is er dan voor de ipad 3.2, dit us denk ik nu dan toch nog eel alfa versie.

    Deze gebruik ik al een heletijd echeter elke keer als je een respring doet krijf je een melding dat het nog alfa software is wat je moet bevestigen. Zeer irri moet ik toegeven….

  12. Werkt prima op de iPad. Content dus. 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.

Reacties voor: Multifl0w multitasking-app krijgt update voor iOS 4, ProSwitcher komt terug (jailbreak)

Multifl0w is aangepast voor iOS 4. Multfl0w is een applicatie waarmee je handige multitasking op jailbreak-toestellen gebruiken. Het heeft ertoe geleid dat ProSwitcher ook terugkomt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 63 reacties

  1. ziet er goed uit! alleen mijn 3gs crashed…

  2. En hoe lang gaat dan je batterij nog mee vraag ik mij dan weer af

  3. Wat gebeurd er dan met de standaard multirasking?

  4. Mijn iPhone 4 crashed heel de tijd…

  5. @Timo:

    Volgens mij is dit standaard multitasking, maar dan anders gevisualiseerd. De savestate krijg je hier echt te zien, ipv de kleine icoontjes.
    Daarnaast kan je dus de positie van de plaatjes veranderen.

    @basz:

    Dat is nou het prettige aan jailbreaken….

  6. @ timo: die kun je uitzetten (als je JB hebt)

  7. Ik gebruik circuitous met backgrounder, werkt ook wel

  8. Origineel geplaatst door Bart
    Ik gebruik circuitous met backgrounder, werkt ook wel

    Bedankt. Ga t proberen.

  9. EINDELIJK!!
    ik miste proswitcher op mijn iphone 4!
    even een weekje wachten dus

  10. Werkt dit een beetje op een iPod touch 2g?

  11. hoe zet ik eerst het standaard multitasken uit voordat ik dit ga proberen op mijn iphone 4?

  12. Hele mooie en vooral functionele app voor op de (gejailbreakte) iPhone. Ik snap écht niet waarom Apple het niet zo heeft aangepakt. 🙂

  13. Origineel geplaatst door borgqueenx
    hoe zet ik eerst het standaard multitasken uit voordat ik dit ga proberen op mijn iphone 4?

    Dat hoeft in principe niet 😉

  14. Wat gebeurt er met de iPod controls?

  15. Dat crashen ligt aan de ‘gekreukelde’ versie.. er is er een van een Italiaanse repo die het wel doet! Ook op mijn 3gs

  16. @Bordyl: Hmm, ja, dat is dan wel een probleem denk ik.

  17. Ipod controls en scherm vastzetten heb je dan niet meer…ik zal dit wel vragen aan de developer.
    Ik ben benieuwd naar batterij leven..

  18. Helaas crashed die heel de tijd bij mij ook 😉 jammer jammer.

  19. Heb hem vannacht gekocht (toen hij net uitkwam). Je kan kiezen of je de bestaande multitasking ook wilt houden, samen met Multifl0w. Vooral handig als je de ‘rotation lock’ en ‘iPod controls’ nog makkelijk wilt kunnen gebruiken. Je kan er ook voor kiezen om de bestaande multitasking volledig uit te schakelen. Naar ieder zijn wens configureerbaar dus.

    Aan iPhoneclub: ja hoor, graag gedaan, deze nieuwstip door te sturen zodra het programma deze morgen beschikbaar was. Geweldig hoe je je leden een bedankje geeft /Sarcasme uit

  20. Zodra ik dubbel druk op de homebutton voor multitasking crasht de boel.

  21. het werkt perfect 🙂

  22. Ik heb het antwoord:

    If I set Multifl0w to activate with double-press home button, how can I turn on or off rotation lock?

    Using Activator it is possible for you to set the action that opens Apple’s task switcher to any other Activator method, if you assign it to something else then you can still open Apple’s switcher to get to the iPod controls and Rotation Lock.

  23. Is het de moeite dit aan te schaffen of beter wachten op pro switchter?

  24. Wel een beetje jammer dat je tegenwoordig steeds vaker moet betalen voor jailbreak apps.

  25. Totaal onnodig deze onzin apps! Thats my 50 cent!

  26. @Bert:
    Waarschijnlijk zal Proswitcher gratis zijn, zoals in het verleden ook zo was. En hoogstwaarschijnlijk zal het dan ook weer werken met een soort van ‘kaarten’ welke je naar links of rechts verschuift om de gewenste app te activeren. Persoonlijk vind ik de manier waarop Multifl0w de apps op 1 scherm toont sneller en beter. Maar dat moet je voor jezelf uitmaken.

  27. Dit zijn nu de grootste onzin Apps!
    Begrijp niet dat men dit op zijn iPhone gaat zetten, mijn mening dan 😉

  28. Kan je ook zeggen waarom?

  29. @Bordyl:
    Dat zal waarschijnlijk zijn omdat hij het allemaal niet zo goed begrijpt. Wat wil je ook als je je iPhone alleen maar gebruikt om je moeder te bellen en Angry Birds te spelen?

  30. Dat multitaskappje moet Apple maar ff goed bestuderen voor toekomstige updates van multitasking. Ziet er goed uit. Voordeeltje van de jailbreakscene: daar vind innovatie plaats. Zie bijv multitasking en rotation lock. Eerst in de jailbreakscene en later op eigen wijze geïmplementeerd door Apple! Go jailbreakscene!

  31. Origineel geplaatst door Raoul
    Dit zijn nu de grootste onzin Apps! Begrijp niet dat men dit op zijn iPhone gaat zetten, mijn mening dan

    Een snel visueel overzicht van mijn applicaties die in multitasking aanstaan? Ideaal noemen we dat.

  32. works as a charme on my 4

  33. @Jaytb:
    Gottegot, wil je een medaille? Je was waarschijnlijk 1 van de 100 die de tip ingestuurd had. Richt dan je eigen iPhone site op.

  34. @Flugel:
    Ik had het helemaal niet tegen jou toen ik dit opmerkte, dus waarom voel je je aangesproken? Heb je dan echt niks nuttigers bij te dragen dan een droevig commentaartje dat uren te laat komt? Als je er niks over weet, hou dan je nutteloze gedachten voor jezelf.

    On topic: voor degenen die crashes ervaren, zou je een harde reset kunnen proberen. Ik had het ook toen ik het net geïnstalleerd had. Het gewoon uit- en aanzetten hielp niet, maar na de harde reset (Power & Home-knop ingedrukt houden) heb ik verder geen problemen meer ondervonden.

  35. Origineel geplaatst door sasf
    @Timo:Volgens mij is dit standaard multitasking, maar dan anders gevisualiseerd. De savestate krijg je hier echt te zien, ipv de kleine icoontjes. Daarnaast kan je dus de positie van de plaatjes veranderen.@basz:Dat is nou het prettige aan jailbreaken….

    Hahaha. Typisch weer zo’n anti Jailbreaker die de feiten niet onder ogen WILT zien xD

  36. Mooi, maar onder OS 3.x kan ik niet terug naar Springboard om een nieuwe app te openen, wat met Circuitous wel kan…

  37. @JaytB: dat is rebooten en waarom zou je moeten bedankt worden? Er zijn genoeg mensen dat iets insturen als ze iedereen moeten bedanken…

  38. Iemand dit al met een iPad getest?

  39. @Mattias: Bedanken? Ik verwachtte op zijn minst een medaille!

    En sorry dat ik niet ‘rebooten’ schreef, maar ik wilde er zeker van zijn dat ook jij het zou kunnen begrijpen.

  40. @peter:
    Ik was inderdaad droevig ja. Waarom? Ik was deze morgen toevallig op de site van Multifl0w aan het kijken toen deze info er nog niet op stond. Toen ik er nog geen half uurtje later toevallig nog eens terug ging kijken, stond er iOS 4 compatibiliteit op. Ik heb dit toen onmiddellijk doorgestuurd omdat ik blij was ook eindelijk iets ontdekt te hebben waarbij ik de eerste kon zijn die dit doorstuurde.

    Maar jullie hebben gelijk, ik had me niet moeten aanstellen. Misschien een beetje slaaptekort vandaag. Maar, what’s done is done. Flame away zou ik zeggen…

  41. Origineel geplaatst door iNils
    Iemand dit al met een iPad getest?

    @iNils:

    Krijg het niet werkend op een of andere manier…Gouden tip is welkom…@iNils:

  42. Moet zeggen dat het er erg goed uit ziet! Iets wat Apple op die manier had moeten doen. De huidige standaard oplossing werkt niet snel en handig met veel apps open.

    Toch vind ik het jammer dat je backgrounder moet installeren. Dit is met multitasking juist overbodig geworden. Waarom zou ik het dan nu weer installeren? Wacht dan ook nog even op de andere versie.

  43. @Peter: Backgrounder is ondertussen zo aangepast dat de Appstore apps gewoon op dezelfde batterij-vriendelijke Apple manier in de achtergrond lopen. Je kan wel zelf nog kiezen als je ze volledig in de achtergrond wilt laten lopen of niet. Verder is het ook handig voor Apps welke nog geen multitasking ondersteunen.
    Is er een andere reden waarom je Backgrounder niet wilt installeren?

  44. @JaytB Ik zie zo even niet een toegevoegde waarde van backgrounder, afgezien van programma’s die nog geen multitasking ondersteunen. Backgrounder was naar mijn idee juist voor het multitasken toen het nog niet kon. Nu het kan heeft het weinig meewaarde en verbruikt het slechts geheugen. Moet daarbij zeggen dat ik niet gecontroleerd heb hoeveel.

  45. @Peter: Het mooie van Backgrounder in iOS4 is nou juist dat je meer controle hebt: apps met ‘native’ background-ondersteuning draaien zuinig op de achtergrond, tenzij je dat niet wilt. Als je battery life belangrijker vindt dan multitasken kun je het helemaal uit zetten voor apps die het niet ondersteunen. Of zelfs ook voor de apps die wel ondersteunen. Totale vrijheid, heerlijk! Geheugenverbruik (en dus energieverbruik?) vallen mee: Met Facebook, mail, Twitter en BiteSMS op de achtergrond heb ik nog ruim 250mb werkgeheugen over (met alles dicht is dit 300-310mb).

    Overigens, multifl0w werkt bij mij prima, behalve dat ik de venstertjes niet kan verplaatsen (terwijl ik die functie wel enabled heb).

  46. Dat laatste heb ik ook, dat ik de venstertjes niet kan verplaatsen. Niet echt nodig, maar het zit in het prijzenpakket belooft, dus wil ik het ook zien. Ik vind het wel duur voor wat het echt brengt.

  47. Bij mij laat hij het Springboard trouwens nog vaak crashen… Zelfs na reboot of restart.
    Iemand een oplossing of zal dit nog verholpen worden?

  48. @JayB

    Bedankt voor de uitleg over het craschen!
    Heb hem gedownload, daarna 2x achter elkaar gedaan wat jij omschreef en totaal geen problemen meer!
    Hij werkt nu als een zonnetje!
    Echt super dank je wel!
    Maar even een vraag aan jou: Weet jij hoe ik nu het roteren aanzetten en de knoppen van de iPod kan gebruiken?
    Misschien een beetje een onduidelijke uitleg maar jij begrijpt vast wel wat ik bedoel haha!

  49. @Eduardo:
    Standaard activeer je Multifl0w dmv dubbelklikken op je homeknop. Hierdoor heb je geen toegang meer tot je iPod- en rotatie knoppen. De oplossing is simpel: ga naar Instellingen->Multifl0w en selecteer vervolgens bovenaan ‘Activation methods’. Standaard staat deze op dubbelklik op je homebutton. Kies simpelweg een andere activatie ervoor. Ik heb bijv. ‘short hold’ vd homebutton gekozen ipv dubbelklik. Als je dit hebt gedaan kan je dubbelklikken om je normale iOS taskmanager op te starten, waar je dan toegang hebt tot je iPod-en rotatieknoppen, en kort je hometoets ingedrukt houden start Multifl0w. Good luck!

  50. @ MichaelCreutzburg:

    Had ik ook; kon de vensters ook niet verplaatsen. Oplossing, deze functie (=Rearrangeable Tabs) even uitzetten en dan weer aan (via “applicatie” instellingen) en even rebooten.

    Daarna deed hij het perfect bij mij!!!

  51. Offtopic reacties zijn verwijderd

  52. @JaytB:

    Bedankt voor je snelle reactie en hulp / kennis!
    Constateer allen wel dat Mulitf0w niet alles op de achtergrond laat draaien wat bv de normale IOS van Apple wel doet..
    Als ik b.v. op Cydia ben geweest dan staat hij er bij Multifl0w niet tussen, bij de IOS wel!
    Kan dat kloppen of heb ik iets aan/uit staan?

    Nogmaals bedankt!

  53. @Eduardo:
    Dat komt omdat Cydia standaard niet meer op de achtergrond draait als je hem afsluit (ondersteund dus standaard geen multitasking). De task switcher van iOS4 toont alle programma’s die je recent geopend hebt, ook al ondersteunen deze eigenlijk geen multitasking. Het is zelfs zo dat in de task switcher zelfs na een reboot (of respring) nog alle programma’s staan die je recent geopend had, terwijl ze eigenlijk helemaal niet meer in de achtergrond lopen (probeer het bijv. maar eens met Skype). Multifl0w toont dus enkel programma’s die nog werkelijk in de achtergrond lopen. Je krijgt dus een veel betrouwbaarder overzicht van alles wat er ook werkelijk op je telefoon aan het lopen is. Je kan trouwens, via de instellingen van backgrounder, ervoor zorgen dat programma’s zoals Cydia wel in de achtergrond blijven draaien als je ze afsluit.

  54. @JaytB:

    Ik zeg: JaytB voor president haha!
    Dank je wel voor je duidelijke uitleg!
    Zelfs een leek als ik begrijpt wat je bedoeld (nou, geloof me, dan leg je het echt goed uit haha!)
    Heb nadat ik Multifl0w en Backgrounder heb gedownload wel bij elke applicatie die ik open een raar N (met een vierkantje eromheen) loge bovein de statusbalk.
    Ik vermoed dat dit door backgrounder en / of Multifl0w komt maar het is best vervelend als je iets in beeld ziet staan en je niet weet waar het voor is!

  55. @Eduardo:
    Nou, graag gedaan hoor. Het is een erg rustig dagje op kantoor vandaag, dus heb wel wat tijd over.
    De weergave van die ‘N’ kan je trouwens ook nog uitschakelen bij ‘global settings’ van backgrounder. Ga naar het gedeelte dat ‘Indicate state via…’ noemt, en schakel dan de optie ‘Status Bar Icon’ uit. De N geeft gewoon aan of de app volledig wordt afgesloten of in de achtergrond blijft draaien als je op de home-knop drukt. Zie je de N, blijft de app in de achtergrond actief als je op de home-knop drukt.

  56. @JaytB
    Thx voor de uitleg van vele vragen. Hierdoor ga ik ook vanavond deze apps bij Cydia aanschaffen. Ik vind je antwoorden erg duidelijk en de vragen die ik had zijn eigenlijk allemaal beantwoord. Thx hiervoor..

  57. @Milli:
    Ben blij om te horen dat je er wat aan hebt. Daar doen we het voor hé 🙂

  58. @JaytB Wist niet dat er zoveel mogelijk was met backgrounder. Ben overtuigd en ga er zeker naar kijken nu. Dank je wel.

  59. Sinds ik Multifl0w heb, komen er nieuwe icoontjes op het springboard als ik een applicatie gedownload heb. 1 van SBToggles, 1 van Nike en dan nog 3 á 4 witte vakjes met bepaalde namen onder, maar het zijn geen namen van applicaties.

    Iemand …? bijvoorbeeld ?

  60. @Bordyl:
    Ik heb dit ook af en toe als ik iets installeer via Cydia. Heb eens ergens gelezen dat dit een bug in ‘libhide’ is (wat gebruikt wordt om bepaalde apps te verbergen). Een simpele oplossing is een respring, dan zouden de icoontjes vanzelf moeten verdwijnen.

  61. @JaytB: cheers mate, duidelijk verhaal en goede uitleg.

  62. Zo gisteren alles geïnstalleerd en werkt echt super.. Ben er erg blij mee. nogmaals dank aan JaytB voor de duidelijke uitleg van de dingen.. 🙂

  63. Ik heb het op mijn ipodTouch 1G, maar er staan nooit apps bij of alleen diegene waar ik op dat moment mee bezig ben.

    Kan iemand me helpen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.