Reacties voor: Nederlands bedrijf Mujjo brengt verbeterde touchscreen-handschoenen uit

Mujjo heeft een nieuwe collectie touchscreen-handschoenen voor iPhone en Android uitgebracht. Naast zwart is er nu ook grijs, zand, roze en lila. Bij de Mujjo-handschoenen is de hele handschoen geleidend.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Ziet er goed uit. Alleen jammer dat ze redelijk duur zijn. Ik heb nu een setje van de Blokker voor 2,99..

  2. Cool, meteen een paar gekocht.

  3. In de tekst staat €24,95 per stuk.. Ik vind dat wel een beetje veel centjes voor een enkele handschoen.. Of begrijp ik het dan verkeerd?

  4. Is inderdaad 25 per stuk. Veel te duur dus voor handschoenen die sowieso heel tijdelijk te gebruiken zijn.

  5. Het voordeel van alleen vingertoppen is dat niet je hele hand een geleidend voorwerp is. Voor tekenen en schrijven op met name tablets is dat ideaal. Dus een compleet capacative handschoen is juist een nadeel i.p.v. een voordeel…

  6. Voor 90 eurocent heb ik ze op eBay. en die gebruik ik al een jaar. waarom zou ik precies meer dan 30X betalen voor hetzelfde?

    snap ook niet waarom iphoneclub hier reclame voor maakt

  7. Zie ook. Zelfde idee maar dan ook nog met microfoontjes ingebouwd in de vingertoppen via bluetooth.

  8. Vorig jaar genoten van de Mujjo handschoenen, ben ze helaas kwijtgeraakt en zat er al aan te denken om nieuwe te halen, dus ideaal dat er nu een nieuwe versie is. Ze pluisden inderdaad wat, dus mooi dat dit en nog een aantal andere dingen verbeterd is.

    Ze kosten gewoon 24,95 per paar (aangepast in het artikel). Vanavond maar eens bestellen dus!

  9. Origineel geplaatst door David
    Voor 90 eurocent heb ik ze op eBay. en die gebruik ik al een jaar. waarom zou ik precies meer dan 30X betalen voor hetzelfde?snap ook niet waarom iphoneclub hier reclame voor maakt

    Wat wordt er toch oppervlakkig vanuit de eigen ik geredeneerd…

    Omdat jij, net als iedereen, eigen keuzes maakt en dus wordt voorzien van informatie op een nieuwssite als iPhoneclub.nl.

    Ik gebruik altijd nette, klassiek zwarte handschoenen en rijd altijd auto, dus aan mij zijn deze handschoenen niet besteed. Als je echter veel buiten bent/moet zijn en/of gebruik maakt van fiets of openbaar vervoer, is dit een geweldige uitvinding. Ik heb het opgeslagen als cadeau-idee.

  10. Jammer dat ze geen bijpassende muts hebben. Wel mooie dingen. Ook maar eens bestellen. Kun je er ook sneeuwballen mee gooien?

  11. 85 cent bij de Action.

  12. Origineel geplaatst door Arthur Alexander Hofman-Klünder
    Wat wordt er toch oppervlakkig vanuit de eigen ik geredeneerd…Omdat jij, net als iedereen, eigen keuzes maakt en dus wordt voorzien van informatie op een nieuwssite als iPhoneclub.nl.Ik gebruik altijd nette, klassiek zwarte handschoenen en rijd altijd auto, dus aan mij zijn deze handschoenen niet besteed. Als je echter veel buiten bent/moet zijn en/of gebruik maakt van fiets of openbaar vervoer, is dit een geweldige uitvinding. Ik heb het opgeslagen als cadeau-idee.

    Mooi betoog. Alleen heb je mijn vraag niet kunnen beantwoorden; wat is de meerwaarde van dit (te dure) product vergeleken met de rest die op eBay etc. staan? Die verdienen denk ik eerder reclame.

  13. @David: Ik kan me voorstellen dat iphoneclub een commissie krijgt als mensen via hun link iets bestellen. Bij andere artikelen worden vaak alternatieven gegeven of minpunten genoemd, hier niet. Het lijkt meer op een advertorial dan journalistiek.

  14. @Jean-Paul Horn: oke ik geloof je graag maar zet er dan ook eens een keertje een product tegen over die het zelfde doet maar veel goedkoper is, of duurder. Jullie geven alleen maar klakkeloos een artikel neer, en geen vergelijkend oordeel, en dat is toch wat de meeste interessant zouden vinden denk ik, ik in ieder geval wel.

  15. je kunt het beste deze handschoenen halen…die zijn een stuk warmer en mooier

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.