Reacties voor: Deze magnetische oplader is bedoeld voor de iPhone 12

MagSafe is terug!
Vlak voor de aankondiging van de iPhone 12 is een magnetische oplader opgedoken, die je achterop het toestel plakt. Apple zou de iPhone 12 hebben voorzien van een magneet, waardoor de oplader altijd goed zit.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Hmmm…
    Wat voor gevolgen heeft dit voor de magneetstrip van pasjes die je bijv. achterin je hoesje kunt bewaren?
    Uit ervaring weet ik dat een simpele magneetsluiting van een hoesje al voldoende kan zijn om een pasje onbruikbaar te maken…

    Bij betaalautomaten gebruik je tegenwoordig wel de chip of NFC, maar veel geladautomaten (flappentappen) lezen nog steeds de magneetstrip!

  2. Ik hoop dat je dit niet hoeft te gebruiken, heb geen probleem met toestel op ding leggen hoeft niet magnetisch vast , onzin. Hoop dat de nieuwe iPhones ook gewoon op Qi lader gelegd kunnen zodat je dit nonsens product kunt laten liggen , ook beter voor t milieu , die andere hebben mensen al.

  3. Ideaal voor in een auto. Als je je iPhone plat legt kan die verschuiven, hier mee minder snel. Laat maar komen.

  4. @Leo: Er zijn geruchten dat de iPhone 12 vermoedelijk geen glazen achterkant heeft. Hierdoor is Qi opladen onmogelijk.

  5. @Sander Evers: plastic kan ook voor Qi , vind t een flut ding en denk ook dat t weer niet bijgeleverd wordt kun je ook weer tot de portemonnee. We weten t vandaag denk ik , of de 12 met qi overweg kan. Daarbij qi of niet draadloos laden is altijd hetzelfde systeem, kan nooit door metaal ook niet met dit ding wat in principe hetzelfde is. Alleen magneet 🧲 houdt de boel ( onnodig) op zijn plaats . Ja alleen dat voorbeeld in die auto, daar gebruik ik lightning. ( al zou wel t geheel kunnen gaan schuiven tenzij dat ding vast zit op t Dashboard) even op iCulture opgezocht, mini 12 glazen achterkant staat er . Leek mij al, mijn logica zegt Qi blijft t ook doen.

  6. @Flupke: sterker nog: als de magneten sterk genoeg zijn kan het als iPhone houder gebruikt worden. Op standaards, dashboard houders, selfie sticks etc.

  7. Hoewel er zeker voordelen zijn zoals voorgaand genoemd i.r.t. de magneten, hoop ik wel dat daarmee de Qi standaard niet verloren gaat. Want eigenlijk beschikbaar in de auto, en al tijden ik mijn nachtkastje ingebouwd. Ik wil niet anders meer! Verlies van de glazenachterkant zie ik als een grote plus (mits anders materiaal van premium gevoel er voor terug).

  8. @Danny: nogmaals, dat kan niet ,alleen plastic en glas kunnen , misschien hout maar dat zie ik niet komen 😆 maar dit is eigenlijk alleen een kleine aanpassing op t bestaande systeem , geen hogere wiskunde dit. Beetje net als kastdeurtjes welke met magneetje sluiten.

  9. Super! De oplossing voor de Apple Watch vind ik ook super dus last maar komen. Deze lader kan ik dan inbouwen in mn motor houder en opladen tijdens het rijden. Kan ik nu ook al maar hoop dat dit beter gaat.

  10. Origineel geplaatst door Leo
    @Danny: nogmaals, dat kan niet ,alleen plastic en glas kunnen , misschien hout maar dat zie ik niet komen 😆 maar dit is eigenlijk alleen een kleine aanpassing op t bestaande systeem , geen hogere wiskunde dit. Beetje net als kastdeurtjes welke met magneetje sluiten.

    Dat had ik zeker al gesnopen! Maar heb glas altijd een minpunt gevonden, en plastic is niet persee hoogwaardig!

    Zeker maar een kleine verandering, maar wel een waarvan ik mij Afvraag of dit i.r.t. Qi standaard goed gaat. We zullen zien vanavond! Spannond🤭

  11. @Danny: kwam omdat jij zei glas weg is voordeel mits ander premium. Ander premium kan dus niet, alleen plastic kan ook en dat is niet echt premium al voelde het bij de 5c prima. Voor de 12 is al bekend dat hij van glas is, is geen vraag meer. Ik hoop ook dat Qi het blijft doen, gebruik het zelf nog maar net eigenlijk met mijn iPhone 8, gebruik de oude SE nog het meest. ( uiteraard blijft t het bij de oudere generaties wel doen maar wil die laders later door gebruiken bij de 12 of hoger)

  12. De Qi werkt maar laadt met 7.5Watt en de Apple MagSafe lader laadt met 15Watt. Voor elk watt wils.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.