Reacties voor: Mozilla gaat binnenkort verrassende iPhone-applicatie uitbrengen

Mozilla gaat binnenkort een iPhone-applicatie uitbrengen, heeft CEO John Lilly gezegd. De functionaliteit van de applicatie werd niet bekendgemaakt, maar wel dat het zeer verrassend zal zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 23 reacties

  1. Volgens mij heeft Apple een jaar geleden ofzo haar richtlijnen veranderd waardoor je wél third party webbrowsers mocht aanbieden. Ik dacht omdat ze kritiek hadden gekregen van Opera.

  2. Stiekem blijf ik toch hopen op Firefox voor de iPhone met de desktop plugins 😉

  3. Heb genoeg aan mobileme….. die doet dit alles al lang en erg goed!!!!!

  4. Het is dus mogelijk dat Mozilla’s iPhone-applicatie de mogelijkheid biedt om bookmarks en dergelijke ook in je Safari-browser op de iPhone toegankelijk te maken.

    Dat zit toch al standaard in de iTunes-sync..?

  5. @Hans Pinckaers: volgends mij zit het zo: een jaar geleden werden helemaal geen andere browser apps toegelaten, toen hebben ze het een beetje versoepeld maar de browsers moeten wel gebruik maken van de safari dinges 😛

  6. @nigel: zou best kunnen inderdaad.

  7. Origineel geplaatst door Chris
    Stiekem blijf ik toch hopen op Firefox voor de iPhone met de desktop plugins

    In die browser geloof ik wel, maar plug-ins? Twijfel… We’ll see!

  8. Een mozilla browser met flash onersteuning, DAT zou mij verbazen 😛 😉

  9. Waarom de behoefte aan firefox?
    Browsen gaat bij mij prima zoals het nu gaat, al die extraatjes die ik op m’n pc heb, vind ik niet zo nodig op m’n iPhone…

  10. you need firefox on an iphone if you use t-mobile so that your web pages load as fast as a vodafone user

  11. dit is toch overbodig, want je kan nu al je favorieten/bookmarks gewoon syncen via itunes. So what’s the point ?

  12. Een verrasing die van te voren
    wordt aangekondigd, is toch niet
    echt een verrassing meer ?

  13. Ik hoop toch op Firefox. Ik vind Safari niet de beste browser. Die titel komt volgens mij meer op zijn plaats bij Opera of Firefox.
    Saferi op de iPhone mist volgens mij nog een hoop gebruikers gemak. Het is best moeilijk om niet mobiele pagina’s goed te bekijken via
    de iPhone. Op bijv. een N9* of LG hebben ze dat al beter opgelost.

    En als Apple eindelijk ophoud met strenge eisen stellen aan third party ontwikkelaars mbt browsers en andere eigen software (Google Wave). Ik hoop op flash 🙂 dat is iets wat ik echt mis op de iPhone en als zelfs op symbian het fatsoenlijk werkt vraag ik me af waarom het niet werkt op mijn iPhone!

  14. Origineel geplaatst door Chris
    Stiekem blijf ik toch hopen op Firefox voor de iPhone met de desktop plugins

    Onmogelijk, er zullen dan speciale mobiele addons/plugins moeten komen. Persoonlijk (als webontwikkelaar zijnde) mis ik geen addons voor m’n browser. Het boeit me daarom dan ook vrij weinig als Apple andere browsers niet toelaat.

  15. Denk niet dat apple 3th party browsers toe staan gaat. En ik denk ook niet dat het veel nut heeft, dat bookmark syncing. Dat heb je als addon in firefox zelf wel.

    En als je bookmarks op je iphone die je ook op je pc of mac heb staan wil syncen…ik weet het niet. Ik gebruik op de iphone safari lang niet zoals ik een browser gebruik op een desktop pc.

    En als het gaat om een app die de mensen zal verassen vind ik het toch een domper als het alleen maar een sync prog blijkt. Dus alsnog ben ik erg nieuwsgierig! want ik hoop niet dat het is wat hier en in de post al wordt gesuggereerd.

    Misschien is het mogelijk om via safari een soort van mobile site te laten draaien die zich gedraagt zoals firefox. Zo zouden ze wel een firefox achtige browse ervaring kunnen creeeren met addons enzo die je dan van je firefox die je hebt draaien op je pc of mac kan syncen.

    En dat lijkt me nu nog eens VET.

  16. Ik vraag me altijd het nut af van dit soort geblaat over niets. Als je niks zinnigs te melden hebt, meldt dan niks.

    Begrijp me goed hoor, dit is GEEN aanval richting iPhoneClub voor het melden van dit “nieuws”, maar ik wordt een beetje blugh van ontwikkelaars e.d. die proberen een hype te genereren alvorens ook nog maar -iets- te hebben laten zien.

    Zeg gewoon waar je meer bezig bent of houdt lekker je muil. (Nogmaal, niet richting iPhoneClub, maar richting die Mozilla kunkel.)

  17. ik vind dit gewoon ruimte verspilling ik vind safari net zo goed

  18. Ik ben zeer enthousiast over Firefox dus op mijn iPhone is hij zeer welkom!

  19. @ Ruben:
    Alsof een hype genereren en Apple niet samen gaan…..

    En ik vind dit wel meevallen, je hoeft het niet te lezen.

  20. Waarschijnlijk een Fennec-browser volgens iPhone-ticker

  21. Origineel geplaatst door Willempie
    @ Ruben:
    Alsof een hype genereren en Apple niet samen gaan…..

    Klopt. Maar ik vind Safari best lekker werken. En ik denk eerder aan een mail app of iets Facebooks-achtig waar ze mee bezig zijn. Firefox op de iPhone lijkt me wel erg bizar. Bovendien, waarom?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.