Reacties voor: Apple verwaarloost Android-overstappers: ‘Move to iOS’-app werkt niet meer

Sinds 2016 geen updates
Apple's 'Move to iOS'-app heeft in 2016 voor het laatst een update gekregen, terwijl er wel nieuwe Android-versies zijn verschenen. Ondertussen klagen gebruikers dat de app kapot is en het wemelt in Google's Play Store dan ook van de gefrustreerde reacties, zo ontdekten we op de iCulture-redactie na een tip van een teleurgestelde overstapper.

Reacties: 13 reacties

  1. Ik heb er persoonlijk geen ervaring mee. Maar als ik de (mogelijke) oplossingen lees die jullie geven heeft het vrij weinig met Apple te maken.
    Bijvoorbeeld; connection optimizer uitschakelen.

    Ik vind het vrij logisch dat dit niet via de databundel moet gaan als je veel data gaat overpompen. Dus een beetje kort door de bocht om hier Apple de schuld van te geven als score in de Appstore.

  2. Dat zo’n groot bedrijf, met zoveel mensen en unlimited resources niet in staat is om voor dit soort basale zaken de puntjes op de i te krijgen…

  3. Origineel geplaatst door Sjakie
    Dat zo’n groot bedrijf, met zoveel mensen en unlimited resources niet in staat is om voor dit soort basale zaken de puntjes op de i te krijgen…

    dito

  4. Origineel geplaatst door Sjakie
    Dat zo’n groot bedrijf, met zoveel mensen en unlimited resources niet in staat is om voor dit soort basale zaken de puntjes op de i te krijgen…

    Origineel geplaatst door Onur
    dito

    Dat dus…

  5. @Ranney: Apple verliest nog meer van haar sexyness. Dingen zoals dit is toch minder als een weekje werk voor een app maker.

  6. Denk eerder dat Google hierachter zit. Frappant!

  7. Origineel geplaatst door johnnydebelg
    @Ranney: Apple verliest nog meer van haar sexyness. Dingen zoals dit is toch minder als een weekje werk voor een app maker.

    Vind ik ook. Elk jaar de app aanpassen na een grote Android update.

  8. Android gebruikers blijf bij jullie Android want jullie missen niks.

    En ja ik ben een Apple gebruiker.

  9. Wat slecht. Dit is gewoon nalatigheid, kan bijna niet zo zijn dat dit niet al bekend was bij Apple.

  10. Ben overgestapt van iOS naar Android (samsung). En het bevalt beter dan verwacht.

  11. Typisch Apple, de lelijkste Android telefoon gebruiken en de mooiste iPhone in hun afbeeldingen.

  12. Origineel geplaatst door Indy
    Typisch Apple, de lelijkste Android telefoon gebruiken en de mooiste iPhone in hun afbeeldingen.

    Het is toch altijd een beetje de strekking dat de afbeelding moet vertellen dat je wilt ‘upgraden’. Ze gebruiken het zelf ook, een oude iPhone met een nieuwe op de voorgrond. Je kan er wel een S10 naast zetten maar denk niet dat er veel vanuit dat toestel overstappen..

  13. Ik heb de app “Copy My data” op m’n Samsung en Iphone geïnstalleerd en eenvoudig contacten en foto’s overgezet van de een op de andere. Na eerst 2 uur geprutst te hebben met de Apple installatie & apps 🙁 was het met deze apps in 5 minuten klaar!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.