Reacties voor: Gerucht: ‘Vier nieuwe iPhones met 5G en OLED-schermen in 2020’

Apple brengt volgens geruchten 5G-ondersteuning en OLED naar vier nieuwe iPhones in 2020. Daarnaast verandert het bedrijf misschien van strategie en brengt vanaf 2021 tweemaal per jaar nieuwe iPhones uit.
Daniel Vischjager -

Reacties: 7 reacties

  1. Persoonlijk denk ik dat de goedkope iPhone 3 camera’s krijgt, 5G maar dan niet de optie voor 3D en die snellere 5G optie.

  2. Kom maar op met die twee maal per jaar. Kunnen de mensen die het met een ‘oud’ model doen ook sneller upgraden 😂

  3. Elk half jaar nieuw speelgoed? Gimme that!

  4. Goedkopere modellen???? Alles boven de 500€ kan niet als goedkoper model aangemerkt is mijn persoonlijke mening .
    Straks alleen nog top en sub top bij Apple die iPhone van komende maart wordt de laatste echte middenklasser van Apple dat is mijn overtuiging.
    Alleen nog dure toestellen welke bij ouder worden iets worden afgeprijsd maar dat is niet hetzelfde als echt een middenklasser in de markt zetten.
    Dergelijk toestel heeft dan nog minder updates te goed.

  5. Ik geloof er helemaal niks van dat Apple twee keer per jaar nieuwe iPhones gaat uitbrengen. Dat lijkt me ook helemaal niet verstandig. Met het OLED scherm ben ik niet erg tevreden. Het OLED scherm van mijn iPhone XS Max is niet merkbaar beter of scherper dan het LED scherm van de iPhone 7 Plus die ik daarvoor had, maar omdat het OLED scherm mínder lichtsterk is, is m’n iPhonebatterij nu – bij het zelfde zeer intensieve gebruik – elke dag úren eerder leeg dan eerst.

  6. @Macaanzee: Batterijprobleem: Weet je het wel zeker dat het aan OLED ligt en niet iOS of app gerelateerd is? Heb je Darkmode geprobeerd – daar zou OLED echt beter moeten scoren

  7. 2 jaar later dan het pareltje Huawei komt Apple ook even aankakken met een 5g toestel. Nou proost

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.