Reacties voor: Mophie Juice Pack Pro iPhone-batterijcase voldoet aan militaire specificaties

Accessoiremaker Mophie heeft een Juice Pack Pro uitgebracht, een hoesje met batterij, die militaire specificaties overtreft. De hoes met batterij is bestand tegen water, zand, schokken en via een aparte micro-usb-poort op te laden.

Reacties: 16 reacties

  1. Helaas…..net te laat…..gisteren is mijn vrouw haar iPhone in het toilet beland…..RIP.

    Wel apart dat de accucapaciteit 67% groter is en de batterijduur met 150% verlengd wordt!!
    Stel dat de standaard accu 10 uur mee gaat, met de nieuwe wordt dat dus 150% verlengd=25 uur!

  2. @Radar:dit zou 250% zijn. 150% is gewoon 15 uur

  3. @Radar: waarschijnlijk omdat de externe batterij eerst de interne batterij oplaadt., dat geeft capaciteitsverlies. Het is niet zo dat de externe batterij parallel met de interne is verbonden.

  4. @Radar: laat de iphone een week natuurlijk opdrogen en hoop op het beste, het hoeft nog niet het einde van het toestel te zijn, mits je em natuurlijk niet doorgespoeld hebt

  5. Jammer dat ze er dan ook niet even de maten bij zetten.
    Ga zelf wel even uitzoeken..

  6. Gek idd radar…

    De batterij van de iPhone is 1900 mah
    Deze batterij is 2500mah
    Do The math

  7. @Justin: De iPhone 4 heeft een capaciteit van 1420 mAh. De batterij van de 4s is een stukje beter met 1430 mAh.

  8. Even wachten maar, verzendkosten rond de $50 die amerikanen versturen met een gouden vliegtuig.

    Coolblue, sinds kort partner van iphoneclub is dealer van deze fabrikant, daar kun je hem dan gratis laten verzenden of afhalen, prijs zal dan wel rond de € 120.- liggen of €99,- als commeciele trekker.

  9. Vliegen voorbij en gooien uit de lucht 🙂

  10. Met het oog op morgen, er is duiselijk sprake van een andere dockconnector nieuwe iPhone oktober dus plezier is van korte duur.

  11. @dennis: dat is volgens mij niet juist hij word met 150% verlengt dus als dat 10 uur is is de orginele 100% 150% erbij maakt 15 uur 15 uur + 10 uur is 25 uur… je gaat toch ook niet zeggen de prestaties zijn 50% beter duss ik ga van 800mhz 400 mhz.

  12. @dennis: Radar zat wel degelijk juist, als een capaciteit met 10% verbetert is die niet ineens nog maar een tiende van wat hij eerst was 😉 150% verbeteren = verdubbelen nog eens de helft 😉

  13. Handig, maar op booreilanden of in de Sahara zijn geen gms antenna’s 😉

    Leuk speeltje maar je kan er niks mee.

  14. Naast de Mophi is er ook de OTTERBOX Defender. Is net zo een soort robuust model. Enige verschil is dat de OTTERBOX Defender niet waterdicht is, en geen extra batterij enzo heeft, maar wel een uitstekende bescherming biedt. Dus ga je voor een stoere bescherming voor een lagere prijs, dan weet ik het wel.

  15. @G.Spons: Dan ben jij nog nooit op een booreiland geweest zeker??

  16. Voor $100 + verzendkosten kan je een Aqua Tek bestellen die half juli beschikbaar zou moeten komen. Het is een iPhone case uit een kickstarter project. Hij heeft een zonnecel waarmee je iPhone weer opgeladen zou kunnen worden en schijnt ook military grade waterdicht en schokvast te zijn. Lijkt me erg handig voor watersporters en fietsers (en in de Sahara, want daar zijn vast niet veel stopcontacten)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.