Reacties voor: Mophie brengt Workbook iPad-case uit

Mophie heeft een Workbook-case voor de iPad uitgebracht. Daarmee kun je je iPad opladen vanuit de case. De Workbook is in elke denkbare hoek te gebruiken.
Lees het complete artikel → Mophie brengt Workbook iPad-case uit
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Ik denk dat ik ook maar eens ga kijken naar zo een boek case. Heb nu een normale hoes waar hij ook altijd in kan blijven, maar ‘t is toch minder mooi en minder praktisch.

  2. Ik heb zo een hoes gevonden voor 24 euro (oke in duitsland/dusseldorf) prijzen zijn eigenlijk gewoon te hoog. Maken misbruik van de populariteit (en vanuit de business zou ik dat ook doen)

  3. Ik heb een tijdje met zo’n bookstand rondgelopen, maar ik vind het toch niet echt fijn. Het verpest toch een beetje het prachtig dunne uiterlijk van de iPad dat vooral zo lekker in de hand ligt. Heb nu zo’n Gelaskins sticker aan de achterkant, vervoeren doe ik in een fabrix sleeve en rechtop zetten voor een filmpje doe ik met zo’n goedkoop plastic dingetje. Gaat prima! Die beetje schuine type-stand gebruikte ik veel minder dan ik eigenlijk had gedacht.

  4. Bij megagadgets verkopen ze een lederen (boek) case, ik heb deze nu al een hele poos, en deze bevalt prima! De prijs is slechts €19,95.

  5. Altijd jammer dat al die case makers zo loeigroot hun eigen merkje op de voorkant willen zetten. Das niet mooi vind ik. Zeker niet omdat ik de iPad als portfolio gebruik. Een kwalitatief hoogstaande lederen map zonder logo is daarom beter.

  6. Ik heb zelf deze, lijkt er veel op. Ik ben overigens erg tevreden.

    http://www.marware.com/products/iPad/Eco-Vue-for-iPad

  7. ik heb dezelfde alleen van Belkin in het zwart al een half jaartje! Prima spul.

  8. Zo bijzonder is deze bookcase toch niet. Kan mijn iPad ook Sync. en opladen in mijn Noreve Tradition Leather (Book)Case.

  9. Er gaat toch niks boven Apple’s eigen iPad case.

  10. tsja, mooie case, maar wat ik nou zo ontzettend jammer vind, is dat zo’n case het uiterlijk verpest van een mooi gadget.
    tuurlijk de achterkant beschadigt niet (lekker belangrijk) en dat een case het zwarte gedeelte omzoomd vind ik ook al niks.
    ieder z’n ding, maar naar mijn mening is het een gebruiksvoorwerp waar je natuurlijk voorzichtig mee omgaat, maar verstoppen in een case gaat me te ver.

  11. Ik typ met 10 vingers en heb al een pagina of 200 of meer op de iPad geschreven. Ongevoor 6 weken in bezit.
    Ik heb de Apple iPad case. Functioneert uitstekend wanneer deze schuin staat, maar is inderdaad wat minder mooi door het vuil wat de case aantrekt en vasthoudt.

  12. Ik heb gisteren de philips folio stand bij informatique besteld! Ben benieuwd. zag er goed uit voor de prijs. ik twijfelde wel tussen deze en de Padded Easel case van Philips.

    http://www.informatique.nl/517489/philips-folio-stand-voor-ipad.html

  13. Puro….dat is de naam die er bij mij op staat, maar is identiek aan deze en kost slechts in de buurt van de 30 euro.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.