Reacties voor: Apple Watch-horlogebandjes te duur? Goedkope alternatieven nu al op komst

Vind je de horlogebandjes die Apple tijdens het Apple Watch Event aankondigde te duur? Een nieuw Kickstarter-project komt met goedkopere bandjes.
Joris Kersten -

Reacties: 17 reacties

  1. Kan je dat klik systeem niet gewoon los halen en op een ander bandje monteren die je overal kan kopen?

  2. Joh, wacht gewoon even een paar maanden. Wedden dat je voor 5-10$ alle bandjes kan kopen die perfect nagemaakt zijn in china 😉

  3. Er komen straks natuurlijk ook gewoon derde partij leren en stalen banden voor de Watch Sport. Dan is er helemaal weinig reden om voor de duurdere variant te gaan mijn inziens.

  4. Het is een kwestie van tijd, dan kun oa via eBay (imitatie) WATCH bandjes kopen in alle geuren en kleuren voor een fractie van de prijs vaar Apple ze voor verkoopt. Dus ik zou me niet ineens op dergelijke Kickstarter-projecten storten…

  5. Daar gaat het dus heen. Een overpriced Watch met een goedkoop bandje….Als je een Omega hebt, haal je het echt niet in je hoofd om je bandje te verwisselen voor een goedkopere bij de V&D.

  6. Ik vindt de AppleWatch prachtig maar een absurd hoge prijs hebben. Maar wat ik echt extreem idioot vindt zijn de prijzen voor de bandjes. Dus als ik ooit die eerste €600 voor het goedkoopste RVS herenhorloge heb neergelegd, ga ik zeker op zoek naar een lederen bandje van een andere partij.

  7. Vind de prijs voor de sport nog wel ok hoor, de Samsung galaxy Gear S kost nu gemiddeld nog steeds 350 euro. Ik persoonlijk vind de Applewatch vele malen mooier, en daarbij werkt het ( maar dat is persoonlijk ) vele malen beter dan de Gear S.

  8. Dus je koopt voor 350 euro een horloge zonder bandje?? En het horloge moet je dan in het bandje schuiven? Zou je die niet snel verliezen?

  9. Zal mij benieuwen hoe snel  met de prijzen zakt van de horloge bandjes in het duurdere segment? Veel mensen zullen de goedkope watch kopen en de bandjes elders.

  10. Origineel geplaatst door Jeroen
    Dus je koopt voor 350 euro een horloge zonder bandje?? En het horloge moet je dan in het bandje schuiven? Zou je die niet snel verliezen?

    Je koopt geen apple-watch zonder bandje, alle modellen worden met standaard met een bandje verkocht, je kunt alleen optioneel nog losse bandjes erbij kopen. Je kunt ook alle modellen met verschillende bandjes kopen, kijk maar eens op deze pagina http://store.apple.com/us/buy-watch/apple-watch-sport

  11. Origineel geplaatst door Flieps
    Daar gaat het dus heen. Een overpriced Watch met een goedkoop bandje….Als je een Omega hebt, haal je het echt niet in je hoofd om je bandje te verwisselen voor een goedkopere bij de V&D.

    Hoezo niet??
    Als zo’n bandje aan jouw eisen en smaak voldoet, zie ik geen reden dat niet te doen.
    ‘Moeten’ er onder een dure auto ook alleen maar dure banden?
    Duidelijk gevalletje van snobisme lijkt mij…..

  12. Waar ik nu voornamelijk mee zit is, wie zegt me dat die bandjes stevig genoeg zijn dat mijn Watch niet van mijn pols af klettert?

    Goedkoop is vaak duurkoop.

  13. Origineel geplaatst door Flieps: Daar gaat het dus heen. Een overpriced Watch met een goedkoop bandje….Als je een Omega hebt, haal je het echt niet in je hoofd om je bandje te verwisselen voor een goedkopere bij de V&D.

    Mensen die een Apple Watch vergelijken met een Rolex of een Omega hebben het echt niet begrepen. Sorry. Het is zoiets als een draaischijf telefoon vergelijken met een iPhone en dan roepen dat je om een draaischijf telefoon ook geen duur hoesje nodig hebt. Een Apple Watch is een pols computer, zoals een iPhone een hand computer is. Roepen dat het “veel geld Is voor maar een telefoon of een horloge” is onnozel.

    Overigens vind ik het net zo onnozel om te roepen dat een Omega “maar een horloge is”; het is een sieraad.

  14. @Tim
    Slim dan van Apple om het een watch te noemen
    Maar OK, een uitgeklede print met USB-C adapter is dan ook geen laptop meer (…)

  15. Origineel geplaatst door Bert: @Tim
    Slim dan van Apple om het een watch te noemen
    Maar OK, een uitgeklede print met USB-C adapter is dan ook geen laptop meer (…)

    Het heet ook iPHONE maar bellen gebeurt er steeds minder mee en is totaal ondergeschikt aan wat de rest van het apparaat kan…..

  16. Ik vindt het veelste duur 350 euro voor iets wat eigenlijk een extra optie naast je iPhone is, boven de 150 euro Zou ik hem niet kopen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.