Reacties voor: Met Moleskine Papertablet blijf je schrijven op papier

Moleskine heeft de Smart Writing Set en Papertablet uitgebracht, een digitale pen met papieren notitieboeken die je kunt digitaliseren.

Reacties: 10 reacties

  1. Ik zou hier graag een iCulture review van zien want het ziet er erg fraai uit maar ik vind €200,- net even te gortig om het zomaar even uit te proberen.
    Staat deze op de rol??

  2. Leuk ding! Even kijken hoe de reviews zijn. Vaak vind ik het gewicht in de pen het uiteindelijke struikelblok van soortgelijke oplossingen.

  3. Wat is anders dan bij livescribe? Het kleurtjes geven in de app misschien. Verder lijkt t oud nieuws in een duur Moleskine jasje.

  4. Dit is gewoon oude technologie nieuw hoesje het is gewoon Cambridge paper in de pen zit een kleine camera die de posities onthoud aan het raster op het papier. Eno heeft dit bijvoorbeeld toegepast op een digitaal schoolbord. Cambridge pen kost ongeveer 60 euro en er papier kan je zelf uitprinten als je een goede printer hebt

  5. Veel innovatiever dan de Apple Pencil, en “maar” €100,- duurder in aanschaf.

  6. Ik was meteen enthousiast toen ik het las, maar 200 euro in een keer vind ik wel veel, als snap ik het wel met de uitgebreide functionaliteit.

  7. Origineel geplaatst door Pieter
    Ik was meteen enthousiast toen ik het las, maar 200 euro in een keer vind ik wel veel, als snap ik het wel met de uitgebreide functionaliteit.

    Ik vond het ook erg interessant, tot ik de prijs zag.

  8. De handschriftherkenning wordt gedaan door MyScript, bekend van o.a. de MyScript Calculator app.

  9. Heel fraai deze, het overwegen waard:)

  10. Weet iemand of het ook goed gaat wanneer de tekst digitaal wordt gesynct als je Nederlands schrijft? Kun je ergens een NL woordenboek aanzetten?

    Vind ‘m erg interessant, maar heeft geen zin als al m’n notities in onleesbaar gebrabbel wordt gedigitaliseerd 🙂

    Dank voor het antwoord!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.