Reacties voor: Mogelijke productietekeningen van iPhone 5 online gezet

iDealsChina zegt productietekeningen van de iPhone 5 te hebben. Daaruit blijkt dat het apparaat vrijwel hetzelfde eruit komt te zien als de iPhone 4, maar met een groter scherm.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 85 reacties

  1. Hij lijkt anders wel erg veel op de 4 versie, wat niet echt klopt omdat ze weer een totaal nieuw design zullen maken.

  2. Krijg toch sterk de indruk dat de iPhone 5 het uiterlijk van de iPhone 4 krijgt, maar met behoorlijk wat hardware upgrades.

  3. een groter scherm zal er toch niet komen? dan moeten alle apps worden aangepast omdat deze een andere resolutie gaat hebben?

  4. @Ben: Tenzij ze een groter scherm nemen met dezelfde resolutie, maar denk niet dat ze dit zullen doen aangezien dat Retina Display de iPhone 4 net zo ‘speciaal’ maakt.

  5. maar waroom zul het een nieuw design woorden… iPhone 5 woord gewoon de 4GS zoals eerder bij de 3G… zelfde design met nieuwe A5, dus sneller !!!

  6. @ben: Nee hoor, een 4 inch scherm (ik noem maar wat) is ook mogelijk met dezelfde resolutie als op de iphone 4. Zal nog steeds superscherp zijn lijkt me.

  7. Ze moeten de 5 ook niet slechter maken dus reken maar wel op retina 😉

  8. @AlexTemora: Ga er niet vanuit dat de iphone 5 behoorlijke upgrades zal krijgen.
    Apple komt altijd met kleine upgrades.
    Kijk maar naar de Ipad en de Ipad 2 wat onlangs aangekondigd is.

  9. @ben: De huidige resolutie is 326 dpi. Daar kan nog wel wat aan gerekt worden, terwijl je toch een ‘retina’ scherm houdt.

  10. Origineel geplaatst door Ben
    een groter scherm zal er toch niet komen? dan moeten alle apps worden aangepast omdat deze een andere resolutie gaat hebben?

    Een groter scherm staat niet altijd gelijk met een hogere resolutie, een goed voorbeeld zijn HD televisies, je hebt full HD’s die kleiner dan 80cm zijn en je hebt er die groter dan 120cm zijn.

  11. Woot! Dit is wel erg mooi, Apple wilde dit al langer om te kunnen concurreren met andere smart phones. De resolutie wordt dan gewoon te selecteren neem ik aan. De Iphone 5 wordt m.i. een echte killer, eindelijk eens een echte update. Ik heb nu een 4 maar stap direct over naar 5.

  12. @Mark: Wie zegt dat? Zag de 3GS er niet hetzelfde uit als de 3G?
    @ben: Het scherm kan groter én dezelfde resolutie zijn. De pixeldichtheid wordt dan gewoon wat lager.

  13. Origineel geplaatst door Jitse
    @Ben De huidige resolutie is 326 dpi. Daar kan nog wel wat aan gerekt worden, terwijl je toch een ‘retina’ scherm houdt.

    Correctie.. PIXELS per inch.

    Zou die dan toch 4 inch worden? I hope so.

  14. Of de rand om het scherm is kleiner en het scherm zelf even groot.. Dat lijkt mij aannemelijker.

  15. 4 inch scherm! Ik hoop het. Als er ook nog een 64gb versie komt kan mijn 3GS vervangen worden.

  16. @Mark: En waar baseer je dit op? Zolang ze het antenneprobleem fixen is het design verder prima toch? 😉

  17. Deze heb ik dus 1,5 week geleden al als nieuwstip getuurd, maar toen werd er niks mee gedaan.

  18. Antenneprobleem?

  19. @Frank van Manen: Wat jij wilt… dots, pixels… 😉

  20. Origineel geplaatst door Jiraiya38
    Ga er niet vanuit dat de iphone 5 behoorlijke upgrades zal krijgen.

    Niet helemaal waar, Apple heeft gebruikt min of meer een platform design met een lifecycle van 2 jaar.

    Dit houdt in dat grote update (major) worden afgewisseld met kleine updates (minor).

    iPhone 3 -> iPhone 3gs (kleine update)
    iPhone 3gs -> iPhone 4 (grote update)
    iPhone 4 -> iPhone 2011 (kleine update)

    Mijn verwachting voor de iPhone 2011 is dat het beschikt over een groter scherm, betere antenne, NFC chip, meer geheugen en snellere procesor.

    Zelfde geldt voor de iPad, de iPad2 is slechts een kleine verbetering tov de iPad 1. Volgend jaar kun je een totaal nieuwe iPad verwachten.

    Apple doet dit om het vervangingsgedrag van mensen te manipuleren. Binnen 12 maanden gaan mensen hun iPad of iPhone echt niet vervangen (uitzonderingen daargelaten). Na 18-24 maanden beginnen de producten toch slijtage te vertonen, als je dan een radicaal nieuw ontwerp introduceert zijn mensen toch eerder genegen om te vervanen.

  21. Vind het design van i4 maar niks. Hopelijk wordt de i5 anders! Maarja. Hoe dan ook moet ik die i5 gewoon hebben hebben hebben!!

  22. ik denk dat het gewoon weer een tussen stap wordt (3G–3GS — 4 — 4S?–5–5S enz. enz.)

  23. Wat voor de een een grote updat is van de 3GS naar de 4 vond ik dat meer van hetzelfde. Het scherm was beter, oké, de hardware sneller, oké, een frontcamera, oké, maar dat deed het niet voor mij. Een groter scherm, jaaaaaaaaaaa dat doet het voor mij en als deze er zo uitziet als hierboven ga ik hem bestellen. Zoniet komt er een simonly kaart in. Misschien dat ik dat toch wel een simonly koop, omdat ik veel met de iPad doe en meeneem.
    Nu heb ik een dual sim, soms is dat wel lastig, maar tot nu toe is dat een hele goede oplossing voor die paar keer per maand dat ik de 3G op mijn iPad gebruik. Iemand suggesties over een goed en vooral goedkope abbo voor de iPad?

  24. Mensen die de update tussen 3G en 3GS klein vinden, begrijp ik niet… Qua uiterlijk is er weinig veranderd, maar qua hardware behoorlijk veel!

  25. Antenne problemen ? nooit gehad en ik vind de Iphone 4 een super mooi toestel, veel beter dan mijn overjarige 3 GS .

  26. de ipad heeft toch ook een groot scherm en is super scherp beeld?
    dus de scherpte heeft er niks mee te maken

  27. Ik begrijp niet waarom de mensen hier de zaken verwarren tussen Iphone 5 en eventueel Iphone 4GS of 4S. Apple zal, gezien de concurrentie geen kleine upgrade uibrengen en een Iphone 4GS uitbrengen hé. Het wordt een Iphone 5. Dus een (zoals vermeld door Apple Insiders), een compleet new design (dus niet gewoon een metalen front met een groter scherm).
    Men zal effectief, zoals zo dun mogelijk willen gaan. Dus ik zie de Iphone 5 wel zoals op de afbeelding in het metaal, maar dan velen malen dunner.

  28. @Ronald1959: Vergeleken met 3g->3gs is het groter.. beter scherm, ander uiterlijk, stuk dunner, gyro, front camera.
    En een groter scherm is dan wel een grote upgrade? Leg uit:P

    @romke: Scherpte = pixels per inch. Een full hd tv van 30 inch is een stuk scherper als een full hd tv van 60 inch.. Dus als het scherm groter word met dezelfde resolutie wordt het minder scherp..

  29. Origineel geplaatst door jesper
    Mensen die de update tussen 3G en 3GS klein vinden, begrijp ik niet… Qua uiterlijk is er weinig veranderd, maar qua hardware behoorlijk veel!

    Ohjah? Wat dan? Behalve misschien wat meer geheugen.

  30. Origineel geplaatst door jesper
    Mensen die de update tussen 3G en 3GS klein vinden, begrijp ik niet… Qua uiterlijk is er weinig veranderd, maar qua hardware behoorlijk veel!

    Ja, dat is zo, maar wat heb je nodig. Meer van hetzelfde waar je al tevreden over was, is geen reden om over te stappen. Voor mij geld dat ik pas overr stap bij een groter scherm. Wanneer de snelheid dan ook nog toegenomen is en er applicaties niet meer of moeilijker op de 3gs gedraaid kunnen worden dan wordt het meer en meer een must om over te stappen. De iPhone 4 is mooier, maar is me dat zoveel geld waard. Ik heb even uitgerekend als ik de iPhone 4 niet zou kopen en nog 2 jaar met mijn 3GS en een simonly abbo zou doen. Dat scheelt me €723 euro. Dan heb ik nog 125 belminuten en of sms’jes extra per maand met de simonly abbo. Daar kan ik uhmmmmmm van op vakantie, heel veel bier kopen, een iPad 2 kopen, 3 maanden eten, enzovoort.

  31. Origineel geplaatst door Maarten
    Origineel geplaatst door Jiraiya38Ga er niet vanuit dat de iphone 5 behoorlijke upgrades zal krijgen.Niet helemaal waar, Apple heeft gebruikt min of meer een platform design met een lifecycle van 2 jaar.Dit houdt in dat grote update (major) worden afgewisseld met kleine updates (minor).iPhone 3 -> iPhone 3gs (kleine update) iPhone 3gs -> iPhone 4 (grote update) iPhone 4 -> iPhone 2011 (kleine update)Mijn verwachting voor de iPhone 2011 is dat het beschikt over een groter scherm, betere antenne, NFC chip, meer geheugen en snellere procesor.

    Je vergeet in je overzicht de 1e generatie iPhone. Hoe lang ging dat design mee?

    Ik vind het wat boud om op basis van 2, vooruit 3, modellen een cyclus voorspelling te doen vwb design of uiterlijk. De iPhone 4 heeft zoveel negatieve berichtgeving gehad over de antenne dat die wel heel anders moet worden (lees: beter antenne ontwerp) Ik denk niet dat het makkelijk is om een betere of andere antenne te bouwen in exact dezelfde behuizing / huidig design….

  32. Mensen, het wordt geen Iphone 4GS hé, het wordt een 5G. Dit betekend (zoals Apple Insiders het ook zeggen) een volledig nieuw ontwerp. Ik gok op ultra slim and wide. Het scherm zal er zijn, de processor zal er zijn, het metaal zal er zijn, maar hij zal veel platter zijn dan de huidige 4G. Mochten ze een kleinere update doorvoeren dan zal het een 4 GS worden. En gezien de concurentie zal dit geen 4 GS worden.

  33. een kleine pad 2 dus. lijkt mij een logische stap. techniek is voorhanden, commercieel interessant als allernieuwste gadget, en in de lijn van alle apple producten: alu behuizing en licht afgeronde hoeken.
    maar nog even afwachten dus!

  34. @Ronald1959: Maar aan de andere kant: een nieuwe iPhone… :p

  35. @Gio: Er is een verschil tussen een Iphone 4 en 4G of 5g. Er bestaat nog geen 4 of 5g netwerk in Nederland.

  36. @peter: Houd nu toch eens op met die ‘slechte’ antenne HOAX! iphone 3 is de best gerkochte iphone ever! Zo zou de verizon versie zogenaamd ook een nw antenne ontwerp krijgen. Niet gebeurt dus. Iphone 5 komt pas in 2012 de iphone 4.1 zal een duo cpu krijgen en nog wat meer marginale aanpassingen…. Daar zit echt op te wachten, mijn iphone 4 is me toch ‘traag’ lol not dus! Iphone 4 beste antenne ever en beste gps antenne ever FACT!

  37. Origineel geplaatst door Roel
    Origineel geplaatst door jesperMensen die de update tussen 3G en 3GS klein vinden, begrijp ik niet… Qua uiterlijk is er weinig veranderd, maar qua hardware behoorlijk veel!Ohjah? Wat dan? Behalve misschien wat meer geheugen.

    Het verschil tussen 3G en 3GS is groter dan tussen 3GS en 4. Dit wat betreft snelheid, geheugen, gebruiksgemak. Immers: multitasking is bijvoorbeeld op de 3G niet meer mogelijk. Kijk ook maar eens naar vergelijkingsfimpjes op Youtube. De vormgeving en het scherm van de 4 zijn wel verschillender. Maar over smaak valt te twisten. Ik zelf vind de 3GS veel lekkerder in de hand liggen.

  38. @JanG: Jesper had het over hardwarematige verschillen. Het enige verschil tussen is na mijn weten het geheugen en kompas. Verder is de zelfde processor wat overgeklokt.
    Het verschil met de iphone 4 is veel groter. Die heeft een beter camera, extra camera voor, chyroscoop, geheel vernieuwd design, meer geheugen en een hele nieuwe processor.

  39. @Roel: Ja en de Amerikanen zullen hun namen aanpassen aan de Nederlanders hé. lol. 4G heb je al in de States dus waar baseer jij je op ?

  40. Als Apple een 4-inch scherm gebruikt voor de volgende iPhone, zal de huidige resolutie niet groot genoeg zijn voor een “Retina Display”. Apple heeft zelf gesteld dat Retina minimaal 300 DPI is, terwijl je met de iphone 4 resolutie en een 4 inch scherm aardig onder die 300 uitkomt. En een hogere resolutie zal er niet komen lijkt mij. Apple verdubbeld steeds en we zijn nog net niet zo ver dat zoiets lekker loopt op een telefoon.

  41. Origineel geplaatst door Ginger
    @peter; houd nu toch eens op met die ‘slechte’ antenne HOAX! iphone 3 is de best gerkochte iphone ever! Zo zou de verizon versie zogenaamd ook een nw antenne ontwerp krijgen. Niet gebeurt dus. Iphone 5 komt pas in 2012 de iphone 4.1 zal een duo cpu krijgen en nog wat meer marginale aanpassingen…. Daar zit echt op te wachten, mijn iphone 4 is me toch ‘traag’ lol not dus! Iphone 4 beste antenne ever en beste gps antenne ever FACT!

    Je begrijpt me verkeerd; ik geloof ook niet in de die hoax, heb zelf naar tevredenheid een iPhone 4 (wat heeft iPhone 3 daar nou weer mee te maken?)
    Echter, Apple trekt het zich wel degelijk aan, hoor, al zeggen ze van niet en houden ze stug vol dat meerdere smartphones dit hebben. Het gaat overigens niet over de gps antenne.
    Overigens, heeft de Verizon iPhone 4 _wel_degelijk_ een gewijzigd (nee, niet compleet vernieuwd, nee) antenne ontwerp, zoek maar eens plaatjes op, dan zie je het verschil. Apple heeft de verhoudingen veranderd zodat het singaalverlies minder makkelijk te reproduceren is door linkshandigen (bron)

  42. the design of the iphone 5 will be simular to the iphone 4 , apple kept the 3g design for the 3rd version 3gs and i do not see any major changes kn the iphone 5 apart from the a5 chip and maybe a larger screen and an improved antenna system

  43. Ja en toch noem je de Iphone 4 en geen Iphone 4G. Omdat hij geen gebruik maakt van 4g(LTE). De volgende zal dus ook geen Iphone 5g heten.

  44. nog een bron voor gewijzigd antenne ontwerp bij de Verizon versie.

  45. @gio: Ja en maakt de Iphone 4 daar gebruik van? Nope. Anders had hij wel de Iphone 4g geheten. Dus de volgende Iphone gaat ook geen 5g heten.

  46. Origineel geplaatst door Ginger
    @peter; houd nu toch eens op met die ‘slechte’ antenne HOAX! iphone 3 is de best gerkochte iphone ever! Zo zou de verizon versie zogenaamd ook een nw antenne ontwerp krijgen. Niet gebeurt dus. Iphone 5 komt pas in 2012 de iphone 4.1 zal een duo cpu krijgen en nog wat meer marginale aanpassingen…. Daar zit echt op te wachten, mijn iphone 4 is me toch ‘traag’ lol not dus! Iphone 4 beste antenne ever en beste gps antenne ever FACT!

    Apple heeft toch iets aan de antenne gedaan. Ik had eerst een iphone 4 16GB van juli 2010. Met mijn vodafone simkaartje kreeg ik vaak een pop-up “geen netwerk beschikbaar, instellingen-sluiten”, zelfs nadat het simkaartje werd omgeruild met een nieuwe simkaart. Heel vervelend als dat verscheen tijdens het spelen van een spelletje, want die werk automatisch gepauzeerd.

    Ik heb nu een 32GB versie met produktiedatum van week 5 2011 en ik heb nu ruim een maand dat pop-upje niet meer gezien met dezelfde simkaart ….ik kan er dus niet omheen dat apple iets heeft gedaan om het ontvangst te verbeteren. Sofwareversie op beiden toestellen was/is gelijk 4.2.1 baseband 03.10.01

  47. @Maarten: iPhone 3gs -> iPhone 4 (grote update)
    Dit vind ik ook geen grote update.
    Het enige wat ik een beetje groot noem is de retinascherm in de iphone 4

  48. k snap echt niet waarom mensen er al zo vroeg over beginnen te speculeren en dan met opmerkingen die echt totaal nergens op slaan… Alsof ze zelf een nieuwe iphone mogen ontwerpen van Apple! Ik ben nog steeds heel erg tevreden met mijn 32gb Iphone 4! Ik zou ook maar echt niet teveel verwachten van een vermeende Iphone 5, want zoveel verschil zal er echt niet inzitten. Iphone4 is een toptoestel. Zeg nou zelf, wat zou er nu nog meer in kunnen zitten??? Hij heeft zo’n beetje alles al! En hou toch inderdaad eens op met dat g tje erachter te zetten. Ik vind dat toch zo amateuristisch! De enige reden waarom de 3G zo is genoemd is omdat hij voor het 3G netwerk geschikt was. Dat heeft niks met het type te maken. De iPhone 4 is gewoon IPhone 4 en mocht er ooit weer een opvolger komen dan is dat gewoon iPhone 5. Mits Apple voor een andere naam kiest, want ook dat weten we helemaal niet… Zo wou t maar even gezegd hebben.

  49. Na wat rekenwerk denk ik dat een 4 inch scherm in de iPhone 5 voor de pixeldichtheid zal betekenen dat die ongeveer 290 ppi wordt… (Betere berekeningen zijn welkom)
    Volgens dit artikel is het dan geen retina meer.
    Ik ben erg benieuwd wat het wordt! Persoonlijk hoop ik toch op 4 inch, ook al is het dan met 290 ppi.

  50. Misschien een amoled.

  51. @peter: verizon aanepaste antenne voor linkshandigen? Ook onzin, jouw plaatje laat niet zien dat de gleuf linksonderaan nog gewoon aanwezig is bij die Verizon editie.

  52. iPhone 2 – > iPhone 3g (grote update)
    iPhone 3 -> iPhone 3gs (kleine update)
    iPhone 3gs -> iPhone 4 (grote update)
    iPhone 4 -> iPhone 2011 (kleine update)

    Ik heb alle iPhone’s gehad en ik vind de 4 het mooist qua design.
    De 3g vond ik de vorm erg mooi maar de afwerking met polycarbonaat viel mij erg tegen.

    Iphone 2011 wordt sneller meer niet.

  53. @john: leuk voor jou dat je nwe simkaart beter werkt, maat de antenne vd iphone 4 d.d. 11-3-2011 is precies dezelfde als die van 7 mnd geleden. Ontopic; de enige vooruitgang van een eventuele nwe iphone zou een vetvrij display zijn… Want dat is de enige echte tekortkoming!

  54. @Roel: Facepalm!!!!! Omg! De G staat helemaal niet voor het netwerk!

  55. Origineel geplaatst door Mark
    Hij lijkt anders wel erg veel op de 4 versie, wat niet echt klopt omdat ze weer een totaal nieuw design zullen maken.

    En waar haal je die wijsheid vandaan? De iPhone 3G en 3Gs hadden ook voor 99,9 % hetzelfde design.
    Het zou me zelfs niet verbazen als Apple op een gegeven moment 3 iteraties lang hetzelfde ontwerp hanteert. Kijk bijvoorbeeld naar de MacBooks, die zien er nu voor het derde jaar op rij hetzelfde uit.
    Dat kunnen ze doen, omdat de concurrentie niet in de buurt komt van het huidige ontwerp.

    De iPhone 4 was ook een flinke stap voorwaards. Deze heeft wel de potentie om het 3 jaar uit te houden.

  56. De vraag is of Apple rekening zal houden met de veranderende regels en een miniusb aansluiting mogelijk zal maken? Dit zal het ontwerp flink veranderen.
    Als ik Apple was zou ik een omvormer leveren waardoor de huidige aansluiting ook met miniusb werkt.

  57. Groter scherm, snellere processor! Ik wil hem en ik krijg hem!!!!!!!!

  58. Origineel geplaatst door MarkHij lijkt anders wel erg veel op de 4 versie, wat niet echt klopt omdat ze weer een totaal nieuw design zullen maken.

    Bron?

  59. Iedereen vergeet wel dat de stappen niet 3g – 3gs 4- 4gs zijn. Maar juist 2g- 3g- 3gs -4 en dan kan het ook 5 zijn volgens de volgorde? Over nagedacht?

  60. iPhone 5 krijg een iets beter design, het antenneprobleem zal opgelost zijn en het scherm wellicht iets groter. Een A5 processor en misschien zelfs 1GB geheugen. Tevens zal iOS5 veel aandacht krijgen en is dat zijn selling point.

    Gewoon een tussentijdse update dus. Net als de 3G naar 3GS.

  61. Oké jongens, ik ga los! Even iets uit de wereld helpen;)
    Is het jullie wel eens opgevallen dat de iPhone 1 de eerste iPhone was?
    En de 2de iPhone de iPhone 3G geen hardware verbeteringen had t.o.v. de iPhone 1 maar de verandering puur softwarematig was?
    Apple heeft zich toen niet gericht op hardwareverbeteringen maar op het vergroten van de markt. Het design en dat 3G in de naam is puur consumenten winnen doordat het oog ook wat wil. Wow: 3G! Dat dacht ik tenminste toen. Puur marketing om er 3G achter te plakken ipv “de iPhone 1 heb ik ook niets van gehoord dus de iPhone 2 zal ook niet bijzonder zijn”.
    Toen was het tijd voor hardwarematige verbeteringen, capaciteiten werden verdubbelt en het vertrouwde design bleef. Waarom? Omdat apple anders niet meer de derde iPhone de iPhone 3 kon noemen. Als ze dat gedaan hadden waren ze van de iPhone 3G naar iPhone 3 gegaan. Voor de onwetende consument klinkt dit toch wel als een downgrade. Maar het is en blijft wel de derde iPhone. Zo wil je hem dus ook noemen dus dan maar 3GS, hij lijkt erop, maar dan met betere prestaties (wat een noodoplossing: “Smart”)
    Ondanks dat het de grootste verandering tot nog toe was, (want de iPhone 1 en de iPhone 3G hadden dezelfde hardware), zien mensen het inderdaad als een kleine verandering. Het is Apple dus gelukt!
    En dan nu weer terug naar de logica; de iPhone 4, de 4de iPhone. Zo ook de iPad 2, de tweede iPad. (niet iPad 1 en eigenlijk ook niet iPhone 1: Lodewijk de eerste noemde zichzelf ook niet “eerste”).

    Als Apple de volgende iPhone 4g zou noemen zouden ze minder verkopen omdat:
    A Dit voor de “domme” consument een klein verschil lijkt
    B het voor de “slimme/wetende” consument geen bijzonder verschil is en lijkt omdat de laatste twee iPhone generaties (3Gs en 4) ook al grote hardwarematige verschillen hadden. Dus daar niet het voordeel hebben wat ze bij de 3Gs wel hadden.

    Het is ook niet logisch dat Apple dit zou aannemen omdat:
    A Het 4g netwerk niet genoeg is uitgerold om in gebruik te nemen. En dit dus ook geen logische naam zou zijn. En deze naam aannemen omdat het een kleine verandering zou zijn slecht voor hun afzet is, de concurrentie wordt steeds heviger (bijv. Geen dualcore betekent achterblijven, gelukkig is die al zeker). Het zou ook verwarrend worden omdat veel mensen dan denken dat het toch weer met een netwerk (het 4g netwerk) te maken zou hebben.
    B Ze voorgoed de logische nummering van de iPhone vergooien. (iPhone 4 is de 4de iPhone, iPhone 5 is de 5de iPhone)

    Ik kan nog wel even doorgaan, maar het lijkt mij wel duidelijk. De volgende iPhone heet iPhone 5, niet iPhone 4g.

  62. Ik snap echt niet dat er mensen zijn die dit geloven… Er staan zo’n 300.000 apps in de appstore die door zo’n hardware upgrade onbruikbaar zouden worden… Dit gaat apple NOOOOOOOOIT doen!!! Hooguit een ultra retina scherm 😛

  63. Origineel geplaatst door Mickel
    k snap echt niet waarom mensen er al zo vroeg over beginnen te speculeren en dan met opmerkingen die echt totaal nergens op slaan… Alsof ze zelf een nieuwe iphone mogen ontwerpen van Apple! Ik ben nog steeds heel erg tevreden met mijn 32gb Iphone 4! Ik zou ook maar echt niet teveel verwachten van een vermeende Iphone 5, want zoveel verschil zal er echt niet inzitten. Iphone4 is een toptoestel. Zeg nou zelf, wat zou er nu nog meer in kunnen zitten??? Hij heeft zo’n beetje alles al! En hou toch inderdaad eens op met dat g tje erachter te zetten. Ik vind dat toch zo amateuristisch! De enige reden waarom de 3G zo is genoemd is omdat hij voor het 3G netwerk geschikt was. Dat heeft niks met het type te maken. De iPhone 4 is gewoon IPhone 4 en mocht er ooit Nweer een opvolger komen dan is dat gewoon iPhone 5. Mits Apple voor een andere naam kiest, want ook dat weten we helemaal niet… Zo wou t maar even gezegd hebben.

    Wel jij bent heel tevreden van je 4tje,maar ik en al mijn kennissen vervloeken dat ding gewoon,de ontvangst problemen zijn echt wel erg,zowel bij Proximus als base hebben we geregeld uitval,de 5 is dus van harte welkom.

    Oohja en voor er rare commentaar komt,iPhone 3G en 3 gs hadden altijd perfect ontvangst.

  64. Origineel geplaatst door Koen
    Iedereen vergeet wel dat de stappen niet 3g — 3gs 4- 4gs zijn. Maar juist 2g- 3g- 3gs -4 en dan kan het ook 5 zijn volgens de volgorde? Over nagedacht?

    Eerste zinnige opmerking van deze post.

    Wat kunnen mensen toch als kip zonder kop dingen roepen alsof ze zelf naast het ontwikkelproces hebben gestaan.

    Hoe vaak roept de grote groep wel niet moord en brand na de presentatie van een nieuw product omdat hun op niks gebaseerde verwachtingen niet waargemaakt worden. Dit zijn dezelfde mensen die het toestel daarna alsnog kopen en het hardst schreeuwen dat het absoluut perfect is.
    Verhaaltje begint gewoon bij iedere speculatie van voor af aan.

  65. Origineel geplaatst door Mark
    Hij lijkt anders wel erg veel op de 4 versie, wat niet echt klopt omdat ze weer een totaal nieuw design zullen maken.

    Dat weet je niet, dat zijn slechts geruchten 😉

  66. Alsjeblieft hou eens op mensen wie zeggen dat het een heel nieuw ontwerp word. Dat is wat je hoopt, betekend niet dat het zo is! Ten 2e de 3GS was een grote update van de 3G hoor, kijk naar de hardware joh…

    En mensen wie de iPhone 4 trouwens nog altijd de iPhone 4G met als opvolger de iPhone 4GS noemen verdienen helemaal niet om überhaupt op iPhone gerelateerd nieuws te reageren alsof ze er wat vanaf weten….

  67. Waarom zou het scherm groter moeten worden?

    Van het design kan je ook afleiden dat de iPhone 5 minder breed zal zijn 😉 zoals de iphone 4 t.o.v. 3g/3gs

  68. We zijn weer 2 uur verder en nog steeds zijn er malloten die janken over een antenneprobleem. De meeste mensen zijn ondertussen zo gebrainwashed dat als ze minder bereik hebben, veroorzaakt door provider, dan die freaking antenne de schuld geven. Het lijkt wel het demoniseer spel wat zich afspeelt in de politirk; ‘het moet eerlijker’ …. Moehahahaha bereid je alvast voor; de iphone 5 schijnt een hele slechte batterijduur te hebben. Herhaal dit 1000000x en de schaapjes gaan er weer automatisch in geloven.

  69. Waarom dit geheimzinnig gedoe? Op Cebit kon je de tekeningen zien van de iPhone 5 en volgens de medewerkers komt deze gewoon omstreeks juni/juli uit. Helaas mocht je bij deze stand geen foto’s maken.

  70. ik heb nu mijn iphone 3gs abbonement die afloopt op 16 oktober 2011.. dan hoop ik ondertussen dat iphone 4 afgeprijst wordt en iphone 5 op de markt is gekomen, mijn tweede keuze wordt dan gelijk iphone 5 😛

  71. Origineel geplaatst door Peabz21
    4 inch scherm! Ik hoop het. Als er ook nog een 64gb versie komt kan mijn 3GS vervangen worden.

    Daar zat ik ook aan te denken en dan met A5 dualcorechip is het helemaal compleet

  72. nou, zoek de verschillen ten opzichte van de 4.

  73. @Mrwhoopie: Nee hoor helemaal niet. iPhone 4 is nogmaals een supertoestel. Maar het antenne probleem bestaat wel degelijk en is heel vervelend. Als ik de antenne aanraak heb ik binnen twee seconden “geen service”.
    Dat ben ik dus volledig met je eens.
    Mag ook gezegd worden.

  74. Verder is het indd een top toestel,maar helaas is bellen de hoofdzaak van een iPhone :p,verder wil ik wel even zeggen dat Apple meer te bewijzen heeft dan andere merken,Apple werd al met argus ogen ontvangen op de mobiele wereld en aan de andere kant heeft Appple een stylish imago hoog te houden en helaas is het bij de iPhone 4 wat mis gegaan.

  75. In een artikel op Tweakers.net viel een paar weken geleden te lezen dat Hitachi bezig is met de ontwikkeling van een 4″ 720p (1280×720) schermpje. Deze zouden echter pas op z’n vroegst eind dit jaar in productie gaan, wat te laat is voor de iPhone5.

    Maar mogelijk (hopelijk) is de pers zand in de ogen gestrooid en heeft Apple heimelijk een deal met Hitachi en zijn de schermpjes binnenkort al productieklaar?

    Zie je het al voor je? De iPhone5; dual-core, 1080p videocamera (front 720p), 4″ 1280×720 scherm, dit toestel is een natte droom.
    En oh ja, zo veel betere specs plus notabene een A[b]5[/b] chipset en dan denken dat Apple het toestel 4Gs ofzo gaat noemen? Nee natuurlijk niet, dit wordt een keiharde 5.

  76. ben ik de enigste die dit design niet zo praktisch vindt?
    Als je een hoesje gebruikt dan gaat deze iets over de kanten heen gaan, wat maakt dat je met je vingers niet meer in de rand van het scherm kan drukken …

  77. Origineel geplaatst door vincefra
    ben ik de enigste die dit design niet zo praktisch vindt? Als je een hoesje gebruikt dan gaat deze iets over de kanten heen gaan, wat maakt dat je met je vingers niet meer in de rand van het scherm kan drukken …

    Met het lezen kreeg ik gelijk een tweetal ontwerpen in mijn hoofd waarbij dit geen probleem hoeft te zijn.

  78. Htc desire hd zouden ze met dual core moeten upgraden dan zou ik de iphone achterwegen laten

  79. @Ginger: Dat antenneprobleem WAS er in de eerste batch (uit eigen ervaring) en is volgens mij inmiddels al maanden gelden opgelost door Apple want je hoort er niemand meer over. Mijn huidige iphone4 van produktieweek 5-2011 heeft geen last van signaalverlies waarbij de telco wegvalt

  80. Origineel geplaatst door Mickel
    Nee hoor helemaal niet. iPhone 4 is nogmaals een supertoestel. Maar het antenne probleem bestaat wel degelijk en is heel vervelend. Als ik de antenne aanraak heb ik binnen twee seconden “geen service”.
    Dat ben ik dus volledig met je eens.
    Mag ook gezegd worden.

    Lol het word nu steeds lachwekkender met die antenne flauwenkul. Jij vind de iphone 4 een ‘supertoestel’ maarrrrrr als
    Je het toestel vasthoudt ( want dan heb je ook de antenne vast) heb jij binnen 2 sec geen service meer. Hahahahahaha wie houd je nu eigenlijk voor de gek? Je iphone 4, andere mensen of je zelf? Ik vermoed het laatste.
    Bedankt weer voor het lachen.

  81. @Mickel: Dat had ik ook met mijn iPhone 4 uit Juli 2010. Die heb ik inmiddels verkocht en heb nu eentje uit febr 2011. Die heeft dat probleem niet. Van welke produktiedatum is die van jou (3,4,5 getal van je serienummer, als het 3e getal een 0 dan 2010, een 1 dan 2011, 4 en 5 getal is den weeknummer bijv 05 is vijfde week)

  82. Hoe krijg je in hemelsnaam een telefoon verkocht, die als je hem 2 sec vasthoudt niet meer doet? Wat een grap. Koop dan een ipod ….. Ohnee daar is het ook wel handig mee om te inetten.

    Als er daadwwrkelijk wat mis is gegaan in de 1 e productiebatch had Apple ze wel teruggeroepen. Is nimmer gebeurt. Beweer je het tegendeel, dan gaarne de bron erbij vermelden.

  83. ik vraag me af of hij wel ECHT een upgrade krijgt, aangezien hij 30 procent goedkoper moet worden tov de iphone 4. dit om te kunnen blijven concurreren met android toestellen zoals de samsung galaxy s. bron: http://bit.ly/i8ZYu6

  84. @debu: Flauwekul.. Apple maakt nu 1/3 van alle winst die er op mobiele telefonie verdiend wordt.. Waarom zouden ze dan hun strategie veranderen? Ik heb de iPhone juist gekocht omdat niet de halve puberjeugd er mee loopt..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.