Reacties voor: Mogelijke (nep)foto’s van vierde generatie iPhone

Op internet zijn foto's verschenen van een behuizing die voor de vierde generatie iPhone is bedoeld: een unibody design van aluminium.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 132 reacties

  1. Mmm ik weet het niet

  2. tuurlijk!!!

  3. Lijkt me duidelijk nep en niet echt een Apple ontwerp. Die hoekige achterkant is het niet.

  4. Dit is gewoon een case????

  5. Lelijke faal actie

  6. Die wil ik wel zelfde achterkant bijna als van ipad

  7. Hij zou zomaar echt kunnen zijn…

  8. Zal wel gewoon een iPad verkleint zijn met PS.. maar goed ik zou er wel blij van worden als ze zo’n soort uiterlijk gebruiken..

  9. nep of niet, het ziet er wel goed uit. Hopen maar dat Jonathan Ive hier even naar kijkt voordat ie z’n eerste schetsen zet.

  10. Onzuiver = 99% nep!

  11. Hopelijk zal de nieuwe iPhone vlakke randen hebben zoals dees maar dan iets smaller.. En die hoeken aan de achterkant trekt op niets en ik geloof er niet in dat apple zo’n design tussen zijn producten wil zetten.

  12. als dit echt was, en dat is het duidelijk niet, dan zou echt de lelijkste iPhone ooit worden. Kijk die hoekige randen, afschuwelijk gewoon~!

  13. Unibody zou nice zijn als de voorkant glanzend zwart is.

  14. Nep. De hoekigheid aan de achterkant is totaal niet des Apple’s. Na mij een maand verdiept te hebben in de vormgeving van Apple kan ik niet anders concluderen. De consistentie is totaal zoek in dit ontwerp.

  15. Apple doet niet aan vierkant/hoekig. Zelfs de pixels in het hoekje van de iphone worden bij veel apps “afgerond” kijk maar eens. En dat is niet omdat er geen pixels zitten 😉

    Failure by design?
    Fake.

  16. Inderdaad duidelijk fake. De hoekige achterkant, de fout geplaatste opschriften… Wat het design van de volgende iPhone betreft denk ik wel dat hij dunner zal worden, en zeker van vorm veranderen. Dat Apple hiervoor zijn inspiratie zou halen bij hun iPad lijkt me niet onwaarschijnlijk. Ook een unibody behuizing of iets soortgelijks zou de iPhone zeker ten goede komen.
    Mooi wordt hij in ieder geval, dat zijn we van Apple gewoon. Wat hun plannen zijn met de iPhone zal een onbeantwoorde vraag blijven tot deze zomer.

  17. Nep of niet, echt heel lelijk vind ik het ook niet. Misschien een beetje te hoekig idd…

  18. Stap 1. Start Mastercam op en teken wat.
    Stap 2. Laat vnc machine je tekening uit frezen.
    Stap 3. Maak wat foto’s en zet op internet neer…

  19. Weten we nog niets van een front-facing camera ;P

  20. Zwaar nep! IFLOP!

  21. Origineel geplaatst door
    Unibody zou nice zijn als de voorkant glanzend zwart is.

    mee eens.. Persoonlijk denk ik dat de iphone er zo ongeveer zal uitzien.. Maar beter(lees veel beter) afgewerkt..

  22. Ziet erg nep uit ik heb op googleafbeeldingen een veel echtere gevonden
    Die foto zet ik wel opde iPhone Hyves

  23. Nep. De hoekigheid aan de achterkant is totaal niet des Apple’s. Na mij een maand verdiept te hebben in de vormgeving van Apple kan ik niet anders concluderen. De consistentie is totaal zoek in dit ontwerp.

  24. Ik zie geen iPhone erin zitten dit is hooguit de case :”D

    Daarnaast komt deze case behoorlijk bekend voor. Zal wel aan mij liggen.

  25. uuuh deze foto is ziezo nep jongens 🙂
    want de oplaad stekker word mini- usb 🙂 een nieuwe normaliteit afspraak 🙂
    en apple moet zich daar ook aan houden…
    en apple heeft ook aangegeven met de nieuwe generatie hier zich aan te houden.

  26. En de fotoled ontbreekt.. Daar waren toch duidelijke aanwijzingen voor in 4.0?

  27. Ik verwacht eigelijk meer dat het naar de iPad achtige Style gaat en niet zo hoekig als dit ….

  28. Zal hem niet zijn. Betwijfel dat Apple een of ander metaal gaat nemen voor een backcover. Zou de iPhone verhogen in prijs en hun verkoop geen goed doen.

  29. Best leuk, heel nep.

  30. Gewoon in sketchup opbouwen, renderen met SU Podium…. Kom je ook een heel eind mee…
    Als ik er de tijd voor had gehad, had ik er ook wel een grapje mee willen maken.

  31. Fake.. Tot nu toe bleken alle voorafgaande fotoos nep!!
    Ik vind de aluminium versie die rouleert wel errrug gaaf.

  32. Zou niet te hard schreeuwen nep. Bij de vorige iPhones waren hier ook rond deze tijd foto’s te zien welke werden afgezeken bla bla. En sinds die tijd lopen we allemaal met een iPhone en willen we niets anders meer. Zelfs het toentertijd afgezeken design van die ‘spyfoto’s’ werd afgezeken terwijl het het echte toestel bleek te zijn.

  33. Vast nep, maar alle reacties dat dat O ZO DUIDELIJK is slaan nergens op. Ik verwacht dat de nieuwe iphone een beetje het uiterlijk van een kleine ipad krijgt, en daar is hier toch redelijk sprake van.

  34. En om m’n post kracht bij te zetten:

    Bleek allemaal te kloppen achteraf:

    https://www.iculture.nl/29294/spyfotos-van-nieuwe-iphone-opgedoken-in-hong-kong/

    https://www.iculture.nl/6049/nieuwe-spy-fotos-van-witte-3g-iphone/

    https://www.iculture.nl/29604/opnieuw-mogelijke-iphone-fotos-opgedoken/

    En zo zijn er talloze. Dus niet zomaar schreeuwen nep of lelijk, want als het klopt koop je ‘m toch gezien deze site vol zit met fanboys. Niets mis mee, maar ga dan niet naïef zitten doen.

    Lach me stuk als het blijkt te kloppen.

  35. ik zie hier nog wel een bron van waarheid achter… zo zomaar is kunnen.. toch richting de ipad versie… ik zeg.. zou zomaar kunnen!! 🙂

  36. Volgens mij heeft deze persoon een foutje gemaakt met Photoshop aangezien het onderste gedeelte niet echt goed gedraait staat als je kijk naar de rest van de foto’s zou je ja zeggen maar door dat kleine stukje je tekst dat voor mijn gevoel te ver gedraait is naar rechts kan dit niet kloppen maar het er wel goed uit moet ik zeggen MOOI PLAT en wit

  37. no way, niet gewoon nep maar ook nog eens lelijke nep! apple en die scherpe hoeken? geloof je het zelf?!
    eigenlijk nieteens de moeite om te postten waard hoor gonny, maarja met het gebrek aan echt iphone nieuws snap ik dat dan weer wel.

  38. Denk fake, alhoewel ik hem niet echt lelijk vind. Vind het alleen niet echt Apple style, te vierkant aan de achterzijde lijkt mij.

  39. Ik vind in niet eens mooi
    Veel ste hoekig!!

  40. Ook ik denk dat dit em zo maar eens zou kunnen zijn…hij is nog mooi ook zo! Van mij mag ie er zo uitzien in ieder geval 🙂

  41. Nou geef mij voor de 4G dan maar gewoon deze case

  42. Moet eerlijk toegeven, ik vind hem niet lelijk. Was er niet iemand die zijn eigen iPhone-behuizing had gemaakt, en wel van een titaniumlegering die wifi-, Bluetooth-, gps- en telefoonsignalen gewoon doorliet? Dat zou dan een mooie optie zijn voor Apple. Perfect is het design hierboven zeker niet, maar iets dergelijks zou mij zeker wel aanspreken! Vooral omdat het een wat steviger uiterlijk heeft dan het huidige ‘plastic’.
    Laat in juni maar eens zien wat jullie kunnen, Apple!

  43. Nep, zonder twijfel. Dit is totaal geen Apple design. Tevens zal Apple echt niet met een aluminium behuizing komen, daar zijn ze niet voor niks na de eerste generatie vanaf gestapt.

  44. Jongens toch. Allemaal zo overtuigd dat dit nep is. Dit is waarschijnlijk een pre-design of zo. Maar ik geloof dat de nieuwe iPhone er ongeveer zoals dit gaat uitzien. En die aansluiting is snel aangepast hoor… Let maar op, over een paar maanden zullen we het weten… 😉

  45. Hmm, echt of nep, het is niet helemaal mijn smaak. Maar goed, als er een JB voor 4.0 komt zal ik hem toch wel halen.

  46. Origineel geplaatst door Frank van Manen
    Lijkt me duidelijk nep en niet echt een Apple ontwerp. Die hoekige achterkant is het niet.

    Zou ik een grote vooruitgang vinden. Eindelijk grip op je iPhone!

  47. De Chinezen zijn er weer vroeg bij. Volgende week te koop op de hoek van de straat?

  48. Vervangbare accu! Met dit design niet mogelijk! Fake 110%

  49. Ik denk dat er dit jaar helemaal geen nieuwe phone komt.. Ze promoten keihard de ipad. Buiten dat worden features in 4.0 alleen voor de 3gs ingeschakeld. Misschien een stimulans om dit jaar nog zoveel mogelijk iphones te slijten.. Mensen hebben nubtoch vaker liever nieuwe firmware want er is nov genoeg mogelijk

    Denk ik dan 😉

  50. Nep 🙂 , maar een behuizing als de 2g zou ik zeker waarderen 🙂 .

  51. Origineel geplaatst door
    Nep, zonder twijfel. Dit is totaal geen Apple design. Tevens zal Apple echt niet met een aluminium behuizing komen, daar zijn ze niet voor niks na de eerste generatie vanaf gestapt.

    Duh!!!!! niet met aluminium behuizing komen???En wat denk je dat er nu achterop een ipad zit dan?

  52. @:Nah geen nieuwe iPhone dit jaar zou markt technisch gezien echt dom zijn (vooral nu met de opkomende concurentie)

  53. Echt. Ik denk dat Apple deze foto zelf heeft verspreid, om zo de opinie van het publiek te meten. Ik denk alleen niet dat dit het uiteindelijke design wordt aangezien er overwegend negatief op wordt gereageerd.

  54. Nee 100 procent nee, sinds waarneer maakt apple scherpe hoekjes???? En sinds waarneer laten ze de afloop van de achterkant zo duidelijk zien???! En ze laten de laatste foto niet zien, dan zie je dat dat ding hol is;)

  55. Die is zeker niet echt !

  56. Deze is bijna zeker te weten nep. Nieuwe iPhone kreeg toch waarschijnlijk 5mp camera? Waar komt die dan? Hier zit een veel te klein gat

  57. Origineel geplaatst door Richard
    Als ik er de tijd voor had gehad, had ik er ook wel een grapje mee willen maken

    Kvind t triest dat mensen zich hiermee bezig houden (als het nep is)

  58. Dit is duidelijk geen iPhone maar een iPad Nano! Waar zit de WiFi antenne eigenlijk? Onder dat extra kleine Apple icoontje?

  59. De jailbreak voor de 4.0 beta is btw ook uit!

  60. Origineel geplaatst door chabirx
    uuuh deze foto is ziezo nep jongens want de oplaad stekker word mini- usb een nieuwe normaliteit afspraak en apple moet zich daar ook aan houden… en apple heeft ook aangegeven met de nieuwe generatie hier zich aan te houden.

    Daarmee zouden alle accessoires opeens waardeloos worden. Ik geloof er niets van dat Apple de dock connector zal vervangen voor micro-USB.
    Ze mogen en kunnen dit ook via een USB->Dock tussenklontje, of hoogste gebuiken ze een 2e connector op de telefoon. Als je ook ziet dat de iPod ongeveer 75% van de markt van mp3 spelers heeft, is de dock connector juist de standaard…

  61. Het Apple logo in de foto’s is niet spiegelend zoals op alle iPhone modellen tot nu toe.
    Zouden ze dit nalaten indien ze er een front camera op zetten? Of is de spiegel ook bedoeld voor de gefotografeerde mensen?

  62. ik denk t nie hoekige achterkant is niks voor apple

  63. Hoop niet dat dit het gaat worden, vind het uiterlijk dus echt niets aan..!
    Inderdaad Roemer, veel te hoekig voor Apple zijn manier van ontwerpen..

  64. lach me ziek als het gewoon weer de 3g(s) look is ^^

  65. Ziet er vet uit! Hoop dat hij er zo uit komt te zien 😀

  66. Origineel geplaatst door sffdd
    Nep. De hoekigheid aan de achterkant is totaal niet des Apple’s. Na mij een maand verdiept te hebben in de vormgeving van Apple kan ik niet anders concluderen. De consistentie is totaal zoek in dit ontwerp.

    gaap..

    Ik zeg keihard: ECHT!
    laat maar komen

  67. Als je een conceptcar ziet rijden vinden jullie hem vast ook nep of niet.
    Dit zou gewoon concept kunnen zijn. Waarschijnlijk ligt dit ding er al een tijdje en wordt hij achter wat platter.

  68. Dit wordt ‘m natuurlijk niet.
    Volledig aluminium wil ik nog wel geloven, maar net als met de eerste iPhone zal erg een kunststof uitsparing voor de GSM/3G(/WiFi) antenne moeten komen.
    Tenzij Apple helemaal retro gaat en er een sprietje op komt 😉

  69. @chabirx: want apple heeft zich er met de ipad ook aan gehouden idd…

  70. Zoals al eerder gezegd -en wat ik zelf ook denk- gewoon een case. Maar wel een mooie 🙂

    Doe mij die maar ^_^

  71. Wat betreft dat antenne-verhaal is natuurlijk lulkoek. Op de release van de iPad stond drui. Op die van de iPhone 4G/HD niet, daar deze nog niet is aangekondigd. Daarom heeft Apple alle tijd om een goede oplossing te vinden om die antenne ergens achter die aluminium behuizing te plaatsen.

  72. Ik denk niet dat dit de iPhone wordt, maar hij zal er volgens mij niet ver van zitten.
    Het wordt gewoon een kleine iPad denk ik.

    Frederik

  73. Niet mooi inderdaad..
    Maar krijgen we deze zomer pas een nieuwe iPhone?
    Of wordt hij al eerder geintroduceerd?
    Want ik vlieg 3 juli naar Amerika dan hoop ik er eigenlijk 1 mee terug te nemen..

  74. Het is GEEN case, want dan zouden er geen schroefgaatjes in verwerkt hoeven.
    Ik denk dat dit een aardige spyfoto danwel mockup is..

  75. Ziet er leuk uit, maar hoe zit het dan met de mogelijkheid dat de batterij gemakkelijk gewisseld kan worden? En het besluit van de EU om voor alle mobiele telefoons een standaard oplader te maken, in de vorm van een mini USB.

  76. Was ons geen flitser beloofd?

  77. als het een mock-up is, is het een mooie. het is precies zoals ik me had voorgesteld! beetje iPad achtig.

  78. Verdien heeft de EU besloten om een universele oplader te hanteren. Lijkt me dus krom als Apple in het nieuwe model er geen rekening mee houdt niet?

  79. Zucht… Goshopte ipad

  80. Ze lijken mij veeleer op renderings…

  81. Geshopt zou ik niet durven zeggen, maar zulke scherpe randen, ik kan me niet voorstellen dat Apple dit gaat maken.

  82. Het is wel een erg mooie look.
    paar maanden geleden beetje lopen klooien en me eigen ‘iPhone mock-up’ gemaakt, beetje in de stijl van de imac..
    Stelt niet veel voor, tis echt gebrek aan kennis in 3d software ;), maar deze aluminium behuizing past er goed bij :D!

    Laat idd maar komen!

  83. zekers een fake, 3d rendering zelfs. als je de ruis weghaalt zie je dat het nep is.

    http://i44.tinypic.com/ae324o.jpg

  84. Het is gewoon deze behuizing…, later of vroeger model dan op de video.

    https://www.iculture.nl/62379/titanium-iphone-behuizing-op-video-vastgelegd/

  85. Nep, het perspectief van de tekst op de eerste foto klopt niet.

  86. Ik vind hem niet slecht. Zou zo maar kunnen. Huidige ontwerp is niet veel beter.

  87. Ik wil een verlicht appeltje!!!

  88. je ziet duidelijk dat het om een case gaat. bij de eerste foto kan je de karpet zien via de dock aansluiting. en bij tweede foto zie je de karpet via de mute switch.

  89. Ik persoonlijk vind hem niet mooi. Wat mij betreft houden ze het gewoon bij de look van de 3G(S).

  90. de iPhone komt er net als de iPad uit te zien, dus deze render komt aardig in de buurt.

  91. Hm, kleine letters en logo, of gewoon grotere iPhone…? Gezichtsbedrog zit in een klein hoekje!

  92. Sorry hoor jongens, maar eigenlijk ziet ie er nog zo slecht niet uit.

  93. Ja ik zie me al bellen met een blok aluminium aan m’n oor! Haahaha

  94. Conceptmatig kan zo’n ontwerp wel. Het past bij de huidige weg die Apple is ingeslagen wat betreft design. Logischerwijs moet het logo hoger zitten en van kunststof zijn voor het doorlaten van het signaal. Dat het geen complete fotosoep is, daar ben ik wel van overtuigd. Aan de andere kant zie je wel een duidelijke scheiding in designfeatures tussen de huidige telefoon (rondere vorm, bezel) en de Imacs (unibody’s ook voor de Ipad)
    Het is gewoon afwachten tot Steve Jobs Superstar op de kansel in Cupertino verschijnt met zijn nieuwste relikwie voor zijn volgelingen.
    En anders is er gewoon weer iemand aan het extreem casemodden geslagen.

  95. op mijn

    reactie terug te komen over Micro – usb

    http://tweakers.net/nieuws/66569/micro-usb-standaard-op-nieuwe-smartphones.html

    Apple heeft de afspraak met de Europese Commissie om vanaf 2010 nieuwe toestellen uit te rusten met micro-usb eveneens ondertekend. De fabrikant gebruikt in de iPhone 3GS nu nog een eigen connector in combinatie met 3,5mm-plug. Het is onbekend of de iPhone die deze zomer uitkomt over een micro-usb-aansluiting zal beschikken.

    dus apple zal wel haast moeten

  96. Eerste wat ik dacht: gefotoshopte iPad
    Doordat ze hem kleiner hebben gemaakt wordt die rand waar hij schuiner wordt zo scherp
    Maar kan ook helemaal fake zijn
    Ziet er niet super uit

  97. Hoe zien jullie eigenlijk dat dit aluminium is?
    volgens mij is het gewoon plastic en een maatje groter.

    appel te klein? is die altijd in verhouding met het product?

    altijd goed als hij iets groter is en een hogere resolutie heeft.
    (gister SE Experia X10 in handen gehad—–> erg goed gelukt)

  98. Origineel geplaatst door chabirx
    uuuh deze foto is ziezo nep jongens want de oplaad stekker word mini- usb een nieuwe normaliteit afspraak en apple moet zich daar ook aan houden… en apple heeft ook aangegeven met de nieuwe generatie hier zich aan te houden.

    QFT. absoluut waar. nou ja, ware t niet dat ‘t gaat om een MICRO usb 😉

  99. Ik moet er niet aan denken om zo’n hoekig ding met scherpe randen in mijn broekzak te hebben elke dag. Dit gaat de nieuwe behuizing zeker niet worden.

  100. Apple gaat m.i. niet van hun bestaande connector afstappen. Ik denk dat het een bestaande connector wordt waar je een mini USB op kunt inprikken. Daarmee is ook de bestaande iPod/iPhone range compliant met de regelgeving.

  101. We zullen het hopelijk op 22 juni a.s. horen en zien!
    Ik mis een led-flitser 🙁

  102. Als ik het goed kan zien staat er achterop ook nog eens 64GB. En het ziet er idd een beetje onduidelijk uit allemaal.

  103. Had Apple ook niet net een patent voor de aluminium strip tussen het scherm en de behuizing? Die mis ik hier. Waarom anders dat patent?

    Ik denk dus nep!

  104. Zeg nu niet te snel FAKE aangezien ze dat bij de ps3 slim ook deden en wat gebeurden er? 6 maanden later was hij in de winkel te koop. Mijn mening is eigenlijk best positief en ik zou hem graag zo hebben :p

    Op 14 Mei 2009

    De pics zullen dus wel gefaked zijn, of het is een homemade project..

    Op 1 Januari was hij overal te koop in de winkel

  105. That is fake , apple changed the case to plastic because of the 3g signal , as for people saying about the 4.0 jailbreak it will not work on the next generstion iphone iam sure apple will have some extra security built in to stop jailbreaking , so dont expect to be able to jailbreak on day 1 as that is just wishfull thinking and not reality

  106. Hij is fake, mocht dat echter niet het geval zijn dan mag Apple zich eens goed achter de oren gaan krabben over de huidige telecomwet. Vorig jaar heeft Onzer “mw. Neelie Kroes”nog bepaald dat alle telefoons (ook Iphones),smarthphones en alle andere apparatuur waarmee gebeld kan worden 1 en dezelfde oplaadkabel krijgen dmv MINI-USB. tegelijkertijd moesten accu’s ook verwisselbaar worden. Deze behuizing laat zien dat ook deze keer dit niet het geval is. Hij is of Fake, of incompleet.

  107. duidelijk een 3D render… gezien de grain/korrel die erin zit. Ook als je kijkt naar de schaduw… absoluut geen foto.

    leuk geprobeerd 🙂

  108. Dit wordt ‘m hoor. Vraag me wel af hoe dit gelekt kan zijn.

  109. En nog steeds geen flits?? Neah.. Vind ik anders wel niet geslaagd.

  110. Je kan de tafel/hout waar het ding op ligt door de openingen aan de zijkant van het apparaat zien. Zal wel nep zijn dus.

  111. Weet dat het kei nep is dat kun je zien.
    en als er toch al da bewijs is waarom dan fotograferen met zon flop camera!

    Vind hem wel mooier dan de huidige iPhone!

  112. dit zijn toch oude foto’s? Kan mij herinneren dat iemand zelf zoiets heeft lopen maken als voorstel voor een unibody iphone (case). Wat dat betreft zou het een echte foto kunnen zijn. Maar het is zeker weten niet van meneer apple.

  113. Het is geen photoshop en ook geen echte case.. Dit is wat ze noemen een 3d rendering.. Kijk naar de materialisatie van het hout en de schaduw. Ook had hij moeite met het modelleren van een smooth achterkant (zie hoekige lijnen).
    Spreek uit ervaring..

  114. Denk niet dat Apple snel voor die hoekige lijnen op de achterkant gaat idd. Wel mooi gedaan trouwens.

  115. Origineel geplaatst door marcoooo
    Fake.. Tot nu toe bleken alle voorafgaande fotoos nep!! Ik vind de aluminium versie die rouleert wel errrug gaaf.

    Nope! Met de 3G en 3Gs waren er lekken vooraf… sommigen inderdaad fake maar er zat altijd wel 1 echt tussen!

  116. Waarom zitten er zoveel gaten in? 😛

  117. Duidelijk photoshopwerk: iPad copy/paste!

  118. Ik denk én hoop dat dit niet de uit eindelijke iPhone wordt.
    Zo als al meer te lezen in de comments, denk ik niet dat Apple voor zo’n ‘hoekig’ concept gaat. Dat het aluminium gaat worden sluit ik niet uit. Ik zou het wel leuk vinden als het qua achterkant iets anders wordt dan dat we nu kennen van de iPhone 3G en 3G S. Ik noem expres de eerste generatie iPhone niet omdat die misschien het meest lijkt op wat er nu gaat komen.

  119. Natuurlijk is deze nep, kijk maar naar de tekst op de achterkant van de eerste foto: die staat hartstikke scheef!

  120. Als dit de volgende generatiw iPhone wprdt, neem ik een 3GS 😀

  121. Iedereen die loopt te zeiken over scherpe hoekjes, en dat dat niet het design van apple zou zijn… leg je pols is op de rand van een MacBook … ik snij er af en toe zowat me pols mee door ..

  122. Origineel geplaatst door Sander
    Iedereen die loopt te zeiken over scherpe hoekjes, en dat dat niet het design van apple zou zijn… leg je pols is op de rand van een MacBook … ik snij er af en toe zowat me pols mee door ..

    Dat dacht ik ook. Dit was één van de opmerkingen die ik veel las toen ik reviews las over de MBP toen die uitkwam.
    Persoonlijk geen last van.
    Maar ik denk dat men met die ‘scherpe hoekjes’ eerder de afrondingen van de achterkant bedoelt die er hoekig uitzien. De gewone ‘scherpe rand’ aan de zijkant is puur dezelfde als bij de iPad (en de iPad is dan ook net een scherm van een MB)

  123. Dit lijkt verdacht veel op een persoonlijk project van iemand die voor zijn eigen 3GS een eigen behuizing (mod-case) aan het maken is. Ik weet ff niet meerzo snel welke site hij heeft. Maar zijn eigen, laser gesneden allu case lijktals 2 druppels water op dit ding. Zoek er maar even naar. Hij heeft zijn iPhone er ook al in zitten en op YouTube staan er ook filmpjes van.

  124. Ik zie daar toch volgens mij onder iPhone toch echt een vierkantje met 64GB staan. Als dat waar is dan wordt sashimi weer heel blij! 😀

  125. Dit heeft iemand gemaakt in 3ds max. Staat op de blog waar het bericht oorspronkelijk gepost is.

  126. Er is ondertussen al bekend dat die nep is. een Fransman heeft deze op z’n pctje gemaakt.

  127. Bijgevoegd nog de link naar het artikel:

  128. Als 3d expert (mag ik wel zeggen na 5 jaar ervaring met 3ds max) zeg ik dat het er nep uit ziet.

    Dat de achterkant niet rond is komt doordat de gebruiker waarschijnlijk niet ervaren genoeg is met 3ds max, en daardoor kan hij deze niet rond krijgen, maar krijgt hij er lelijke rondjes in.

    Daarnaast is het zo dat de dock connector te breed is, en de grain erg nep is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.