Reacties voor: Mogelijke achterkant nieuwe iPhone gelekt

De reparatiesite iFixyouri heeft een mogelijke achterkant van de nieuwe iPhone in handen. Dit ontdekte 9to5Mac. De achterkant bestaat uit aluminium en heeft een kleinere dock connector.
Lees het complete artikel → Mogelijke achterkant nieuwe iPhone gelekt
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 36 reacties

  1. Maar is hij ook nog langer dan de huidige formaat? Want dan kunnen we er ook vanuit gaan dat de volgende iPhone zeker een 4 inch scherm zal krijgen.

  2. als dit de nieuwe achterkant is, dan is het wachten op de rechtzaken van HTC 🙂 (Lijkt wel heel veel op een oude HTC HD2)

    Van de andere kant vind ik ‘m niet verkeerd uitzien

  3. En wat ik ook zeker hoop is dat de grijze achterkant helemaal doorloopt en niet zoals in de foto aan de boven- en onderkant een stuk zwart laat.

  4. Als ze inderdaad de Dock connector verkleinen ben ik echt Apple-af. Moet ik weer alle producten gaan vervangen 🙁 Waarom niet gewoon een universele aansluiting? Grrrr :@

  5. @Patrick: Is logisch na 2 jaar. Samenwerkende partijen moeten ook brood verdienen

  6. @Sezgin: Wat na twee-jaar? Die dock bestaat wel langer. En als ik nu speakers koop heb ik er niet 2 jaar wat aan maar slechts een paar maanden. Hopelijk zal er een connector of iets komen, al dan niet officieel.

  7. Origineel geplaatst door Sezgin
    @ Patrick, is logisch na 2 jaar. Samenwerkende partijen moeten ook brood verdienen

    2 jaar? De iPhone was er al in 2007.

  8. Origineel geplaatst door Michel
    2 jaar? De iPhone was er al in 2007.

    Om de 2 jaar verandert de design, dus logischerwijze moet je dan ook nieuwe accessoires voor je iPhone kopen.

  9. Liefst geene nieuwe kleinere dockconnector; ik heb hier speciaal 2 extra dockconnecters gekocht voor in de kamer en de wagen= 40 euro en dan nog te zwijgen van bv de mensen die zo’n grote iphone zepplin ofzo hebben gekocht, kost rond de 500-600 euro :), die mensen zouden nie eens de nieuwe iphone kunnen kopen en gebruiken, hoop ze dit echt niet doen.

  10. @Sezgin: Na 2 jaar ? Dit formaat van connector is intussen al sinds begin van de iPhone en dus ong. 5 jr als ik me niet vergis.
    Is inderdaad niet zo vreemd dat ze eens veranderen. Het zou me trouwens ook niet verwonderen dat er wel oplossingen zullen verschijnen om dit euvel op te lossen (mits een tussenstukje ofzo?)

  11. @Yoeri: Kan wel maar had het niet uitdrukkelijk over de connector maar meer over de accessoires van de iPhone.
    Die kun je helaas niet altijd blijven gebruiken als je een nieuwe iPhone aanschaft waarvan de design is aangepast. Meestal passen de hoesjes niet meer. Om maar een simpele voorbeeld te geven.

  12. 5 jaar? bestaat al sinds de 1e ipod hé mensen, dus 2001!

  13. Wow, dat ís simpelweg lelijk. Dit moet wel een vermomd prototype zijn of iets dergelijks.

    Afschuwelijk dit design, van wat ik er kan van zien.

  14. De DockConnector betaat al sinds de release van de eerste iPod en dat is dus 2001!!! (weliswaar wel met Firewire maar ach….)

  15. als dit hem is, dan moet ik dus alles wat ik qua kabels, docks, stands etc vervangen als ik de nieuwste iphone wil. Fijn 🙁

  16. Die achterkant trekt op niks en eerlijk gezegd lijkt dit op een photoshopte achterkant, die aluminium plaat lijkt er gewoon digitaal overgeplakt.

    Over de verkleinde dock connector: er zullen wel adapters op de markt komen (al dan niet door Apple zelf), zodat je de nieuwe generaties iPhone nog kunt gebruiken op oudere elektronica met de huidige connector, dat is nu geen drama.

    Ik zou het beter vinden voor het design, die kleine connector, maar het is geen vereiste.

    Alu achterkant graag terug ja! (volledig, want dit gelekt onderdeel trekt op niks)

  17. Origineel geplaatst door eiskoud
    als dit de nieuwe achterkant is, dan is het wachten op de rechtzaken van HTC (Lijkt wel heel veel op een oude HTC HD2)

    Dat betwijfel ik want dan had HTC ook daarover rechtzaken van Apple kunnen verwachten. Ik vind m veel meer op de achterkant van de originele iPhone lijken!

  18. Origineel geplaatst door Dromedaris
    Die achterkant trekt op niks en eerlijk gezegd lijkt dit op een photoshopte achterkant, die aluminium plaat lijkt er gewoon digitaal overgeplakt.Over de verkleinde dock connector: er zullen wel adapters op de markt komen (al dan niet door Apple zelf), zodat je de nieuwe generaties iPhone nog kunt gebruiken op oudere elektronica met de huidige connector, dat is nu geen drama.Ik zou het beter vinden voor het design, die kleine connector, maar het is geen vereiste.Alu achterkant graag terug ja! (volledig, want dit gelekt onderdeel trekt op niks)

    Nou…een opzetstukje staat dan toch een stuk minder stevig in een dock, lijkt me. Een kabeltje geen probleem, dingen waar je hem zo in prikt wel natuurlijk.

  19. aub geen newe dock connector.

  20. Waarom gaat iedereen vanuit dat dit het design is? Dit is gewoon BS zoals 99% van de dingen die 9to5Mac post.

  21. Inmiddels zijn er nog meer foto’s verschenen op 9to5mac. Zie link

  22. Dat is de nieuwe achterkant.

  23. Origineel geplaatst door IMD14DICT
    Inmiddels zijn er nog meer foto’s verschenen op 9to5mac.

    Nog meer fake covers.

  24. Eindelijk dit maakt de iPhone een iPhone niks een kloon van Samsung dit onderscheid apple van alle merken mooi en rijkelijk

  25. Dom. Ik vind de glazen achterkant van de iphone4 nog steeds briljant. Hij onderscheidt m van de massa… Slap om nu opeens weer terug te gaan.

  26. @Zomer: hoezo fake covers? Waar baseer je dat op?

  27. Origineel geplaatst door Mickel Pijpers
    Hij onderscheidt m van de massa

    Euh… de iPhone is de massa. Ik begin mij steeds meer en meer te irriteren voor het feit dat ik een iPhone heb. Overal waar ik kijk zie ik een iPhone. Niet meer leuk 🙁

  28. Zou die “nieuwe dockconnector” niet gewoon een micro-usb aansluiting zijn, zoals op nieuwe toestellen als standaard is afgesproken als oplaadaansluiting? Op die manier heb je geen converter nodig van dockconnector naar micro-usb en zo’n converter is niet echt Apple.

    Overigens heb ik al beschermhoesjes voor “de nieuwe iPhone”. Uit China, dus het is maar de vraag of dat déze nieuwe iPhone is 😉

  29. Wat een gezeur over de connector die al uit 2001 stamt. Stap dan over van telefoon, dan kan je je accesoires zoiezo weggooien.

    Lijkt me redelijk betrouwbaar gezien het nu uit twee bronnen komt. Al is het wel een lek precies een maand voor de 5e verjaardag van de iphone.. Wat zou Dan Brown hier van zeggen?…

  30. Of ze houden de huidige aansluiting. Dat in de doos apple micro usb adapter erbij zit. Ik denk als apple micro usb in nieuwe iphone stopt, dat Samsung graantje mee pikt.

  31. Ik vind die plastic balken aan de boven- en onderkant niet zo heel mooi. Had hem dan liever helemaal aluminium gehad, maar dan krijgen we zeker weer problemen met het bereik.

  32. Origineel geplaatst door Mohammed
    Euh… de iPhone is de massa. Ik begin mij steeds meer en meer te irriteren voor het feit dat ik een iPhone heb. Overal waar ik kijk zie ik een iPhone. Niet meer leuk

    Ik zou zeggen koop een Samsung…

  33. Die mini connector is logischerwijs een thunderbolt aansluiting. Extreme fast! En aan te sluiten op de nieuwe Apple televisie en andere schermen en op de imacs. So moeten ze bij de pc markt ook thunderbolt gaan inbouwen. Jaja ik heb er over na gedacht :p

  34. In nederland zie je ook veel samsung’s

  35. Dikke onzin het design ziet er niet uit en is een slap aftrekksel van de 4S.

  36. Hahaha, geweldig deze reacties!

    En Mohammed helemaal!
    De peoducten van apple zijn nu eenmaal populair dus heeft de massa een iPhone, heb er persoonlijk geen problemen mee, that’s life:-)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.