Reacties voor: ‘Mogelijk productieproblemen iPad 3 door nieuw scherm’

De iPad 3 zou een scherm krijgen met een resolutie van 2048x1536. Deze nieuwe display kan alleen voor de nodige problemen zorgen bij de fabrikant LG Display. Dit verklaart een bron tegenover CNET.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Waarom gaan jullie toch steeds mee in die speculatieve berichten over mogelijk nieuwe producten? Ik zie jullie als een serieus medium met een goede kwaliteit berichtgeving. Echter op deze manier berichten doorkletsen “van via door via etc” allerlei bronnen die zelden kloppen maakt het echt niet beter in mijn ogen. Zie het als positieve kritiek maar dit soort nieuws lijkt te gaan overheersen in mijn ogen en iedereen kwaakt iedereen na. Jammer..

  2. De iPhone 4s is gearriveerd, tijd voor de volgende geruchtenstroom! ๐Ÿ™‚
    Lijkt me erg mooi om retina op zo’n groot formaat te hebben.

  3. Ik kan het op een ipad 2 ook goed lezen

  4. Dacht dat er in een iPad 2 ook al een retina display zit.
    Wat zit daar in dan?

  5. @BrutalDave:
    Precies hetzelfde scherm als in de iPad 1… geen retina dus.

  6. @BrutalDave, hetzelfde scherm dat ook in de ipad 1 zit, geen retina dus.. (helaas)! ๐Ÿ™‚

  7. @BrutalDave: Daar zit een 9.7-inch (diagonal) LED-backlit glossy widescreen Multi-Touch display with IPS technology in.
    1024-by-768-pixel resolution at 132 pixels per inch (ppi) ๐Ÿ˜‰

    Copy paste van de apple site ๐Ÿ˜›

    Ontopic.: Wie weet krijgen we weer een uitstel net zoals bij de witte iphone 4.
    Daar zitten we niet op te wachten maar ik ben goed tevreden met mn iPad 2. Heel veel beter hoeft het niet…

    D.v.

  8. Ik vond deze site altijd leuk om erbij te volgen maar het is de laatste tijd niet normaal meer met de type fouten…

    Ot: zou mooi zijn die hogere resolutie kan ik mijn ipad1 vervangen voor een 3. (Is er eindelijk een echt goeie reden om de 1 te vervangen.)

  9. @hoi leuk he, anoniem bashen ipv even een mailtje sturen met de opmerkingen/opbouwende kritiek.

    OT, dit zullen ze voor die tijd wel opgelost hebben.. als de ipad 3 de volgens geruchten quadcore soc gaat krijgen en een retina is het zeker waardige upgrade !

  10. @hoi: wanneer je gewag wil maken van typefouten (aan elkaar, zonder spatie) zorg dan tenminste dat je geen grammaticale fouten maakt. Het is ‘om te volgen’ en niet ‘om erbij te volgen’ en het is ‘vervangen door’, niet ‘vervangen voor’

  11. Ik vindt dat letters nog steeds het beste te lezen zijn op gewoon papier! Dus mensen, ik wil mijn paper back. Zo, nu eerst een Bavaria!

  12. Indien de resolutie veranderd van 1024 x 768 naar 2048 ร— 1536 (net als bij de iPhone 3 naar 4 (Retina)) betekend dat geen verdubbeling van de resolutie maar een verviervoudiging (het aantal pixels wordt 4 keer hoger). Volgens mij is dit voor programmeurs makelijker te veranderen dan naar een resolutie van 1600 x 1200 (ik ben echter geen programmeur). De schermverhoudingen blijven daarbij namelijk gelijk. Ik denk dan ook dat een resolutie van 1600 x 1200 om die reden niet wenselijk is.
    Ik vraag me alleen af of een resolutie van 2048 ร— 1536 op een 9,7″ scherm nog wel bruikbaar (leesbaar) is, maar op de iPhone / Ipod werkt het ook erg plezierig. Toch zou het voor mij รฉรฉn van de redenen zijn om mijn iPad 2 te vervangen voor een iPad 3. We wachten wel af, tot de iPad 3 wordt gepresenteerd :-).

    P.S. Ik vind het altijd leuk om dit soort berichten te lezen, ook al blijken ze soms (in het geheel) niet correct.

  13. @ipadclub: Kunnen we gezeur over spelfouten voortaan verbieden als een soort algemene policy? Bijna altijd is de tekst gewoon goed te begrijpen, maar zijn er mensen die niet flexibel genoeg zijn om door te lezen. En vervolgens krijg je off-topic discussies over dt’s, etc.

  14. Als de iPad 3 in maart 2012 komt, dan zou ik erg blij zijn. Kan ik m’n originele iPad vervangen :).

    “Wat moet de iPad 3 nou voor vernieuwends brengen?” – Camera met meer Megapixel, Siri assistent, Retina scherm, en ga zo maar door!

  15. Het lijkt me bijna vanzelf sprekend dat nu de iPhone 4s in FullHD 1080p filmt de iPad en AppleTV niet kan achterblijven dit niet te ondersteunen. Over het hoe en wat en in welk kwartaal interesseert me werkelijk geen ene …
    iPad 1 gebruik ik na volle tevredenheid nog elke dag.

  16. @Mystic: Gellukig heb ik geen website.. Commentsmogenommijzorommeligalswat..

  17. Voor alle boeren hierboven: nieuwsgaring zonder bronnen die verder onverifieerbare informatie(geruchten) leveren noemen we gewoon persberichten overtikken.

  18. Johan: Dat kan, maar ik vraag me af of het weinig zin heeft. De persoon die klaagt dat het aantal tikfouten pijn doet aan zijn ogen maakt zich zelf schuldig aan schrijffouten. Daar komt bij, dat er volgens mij geen tikfouten in staan. Ik heb het artikel nog eens aandacht doorgelezen, maar tikfouten staan er niet in. Misschien dat de schrijfstijl hem niet aanspreekt. Maar als je bij zo’n klager doorvraagt wat er dan precies fout is gegaan, blijft het meestal dodelijk stil.

    Overigens: de klachten dat jullie geruchten niet zo interessant vinden om te lezen, heb ik gehoord en zal ik ter harte nemen hoor. Het is alleen niet zo, dat we ermee volledig stoppen omdat een vocaal groepje er niks aanwint. Uiteindelijk moeten we rekening houden met de wensen van zoveel mensen, zoveel zinnen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.