Reacties voor: Mogelijk nieuwe TIFF-exploit voor firmware 1.1.1 ontdekt

Een TIFF-exploit die eerder voor de PSP werd gebruikt, blijkt ook de iPhone en iPod Touch te doen crashen. Mogelijk is dit een eerste stap op weg naar een jailbreak en unlock voor firmware 1.1.1.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. IK ben heel erg benieuwd:D Bijv. van de iPhone apps op de iPod Touch 😀

  2. Eigenlijk is het beschamend slecht van Apple dat zij dit zelf niet tijdig hebben ontdekt….
    Maar goed, dit biedt wel kansen voor ons, het groepje mensen, wie op dit moment nog opgescheept zitten met Firmware 1.1.1

  3. hahaha dit gaat precies hetzelfde worden als de psp :P. Zodra deze firmware gehackt is komt apple met een nieuwe en het gaat zo weer verder. En volgens mij weet apple dit echt wel maar willen ze het gewoon neit beken maken ;).

  4. De TIFF-Exploit lijkt nergens op uit te draaien, althans als je met het firmware probleem zit. Het is en blijft natuurlijk een aardig verhaal. Maar helaas betekend het direct niet veel voor de voortgang van het volledig kunnen downgraden van 1.1.1 naar 1.0.2

    Wel lijkt het zo dat iemand een Iphone met Firmware 1.1.1 heeft, waarnaast een baseband van 1.0.2 draait. En dit allemaal zonder problemen. Er zijn net dumps van gemaakt.

    Grap van dit verhaal: Hij heeft deze Iphone in deze huidige staat bij Apple zelf gekocht! (kan zo snel niet de link terug vinden van het verhaal dat erbij hoorde)

    Bron: IRC

  5. Het verhaal wat ik eerder niet kon vinden Klik

  6. @ IphoneClub. Idd een heleboel gebabbel, maar als het even spannend lijkt te worden, hoop je toch op wat resultaat.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.