Reacties voor: Mogelijk hoesje voor iPhone 5 gelekt

Hoesjes voor de iPhone 5 wijzen op een andere vormgeving. De afgelopen tijd duiken er weer vaker geruchten op, meest gebaseerd op gelekte schetsen.
Lees het complete artikel → Mogelijk hoesje voor iPhone 5 gelekt
Klaas Kooistra - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 28 reacties

  1. Als ik het zo bekijk wordt ie dus wel wat groter. De dikte kan ik niet goed zien, maar die zal vast wel (Apple kennende) een paar mm dunner worden..

  2. Goh haha. Het gerucht van een “goedkope prepaid iphone als 2e model” is er toch al sinds de 3G?

  3. Sorry maar… MENSENLIEF, dat ding is LELIJK!

    En die iPhone zou ook een stap achteruit zijn…
    Ik bedoel, je kunt wel blijven rommelen met het design, maar zo is het echt achteruit. Apple heeft net een ander design gekozen wat erg in de smaak valt en dan gaan ze weer terug naar de 3GS zijn design?!

    Enne, geen home knop? Dan word de volgende telefoon bij mij sowieso geen iPhone.

    EDIT: Valt niemand trouwens op dat het homescreen op de laatste afbeelding die van de iPad is?

  4. Origineel geplaatst door Rick Kerkhof
    Sorry maar… MENSENLIEF, dat ding is LELIJK!

    En die iPhone zou ook een stap achteruit zijn…
    Ik bedoel, je kunt wel blijven rommelen met het design, maar zo is het echt achteruit. Apple heeft net een ander design gekozen wat erg in de smaak valt en dan gaan ze weer terug naar de 3GS zijn design?!

    Enne, geen home knop? Dan word de volgende telefoon bij mij sowieso geen iPhone.

    Groot gelijk!!!

  5. @Rick: Maak je niet zo druk man.

  6. Geduld is een schone zaak..of.. toch maar een Galaxcy S II kopen, daar kan de nieuwe iphone toch niet tegen op lijkt me

  7. @Rick Kerkhof: denk je niet dat je iets te vroeg aan t koken bent apple kennende zullen ze vast wel weer iets op de markt zetten als iphone 5 dat we allemaal weer willen hebben ook als de homebutton weg gaat zal er vast wel weer iets verfrissends nieuws voor in de plaats komen denk aan je bloeddruk het zal vast wel goed komen ik wacht t wel af ik verleng mn abbo toch cker weer met een iphone aangezien dit de1 ste telefoon merk is dat me na 4 jaar nog steeds niet verveeld

  8. @m: Ja weet ik maar ik bedoel, zijn we net zo tevreden over de iPhone 4, gaan ze zelfs achteruit!

    @gadgetman: Ja, maar dan zullen ze wel met die touch-knoppen gaan komen, iets waar ik heel erg tegenop kijk. 1. het werkt niet altijd, 2. hoe zet je je iPhone in DFU/restore modus (de knop heeft drivers nodig die dan nog niet geladen zijn)? (en let jij liever op je spelling en grammatica, mijn bloeddruk is oké ;))

  9. Jah maar dat had ik ook bij de ipad 2 case,
    Ik vond die case er lelijk uit zien, maar de ipad 2 is toch geweldig mooi geworden.
    Laten we wachten, en hopen op het besten

  10. In het artikel staat te lezen dat er WEL een home knop op zit.

  11. Origineel geplaatst door afirestorm
    In het artikel staat te lezen dat er WEL een home knop op zit.

    Ik had het over de foto’s. En daar zie ik duidelijk GEEN home knop. Ja, een klein streepje aan de onderkant…..

  12. @Rick Kerkhof: is het je niet opgevallen dat naast dat kleine streepje een klein bolletje staat en dat dat dus de speaker en de front camera zijn. De grote afgeplatte bol aan de bovenkant van de schets is de homeknop 😉

  13. @afirestorm: Ze lezen alleen wat ze willen lezen! Maar er staat duidelijk dat er wel een homeknop opzit!
    Design lijkt een beetje op de Touche. En dat zou ik persoonlijk niet erg vinden!

  14. @Rick Kerkhof: goh probeer alleen maar aardig te zijn hoor ik zijk je niet af of zo. let toch maar wel op je bloeddruk 😉

  15. Origineel geplaatst door timothy
    @Rick Kerkhof: is het je niet opgevallen dat naast dat kleine streepje een klein bolletje staat en dat dat dus de speaker en de front camera zijn. De grote afgeplatte bol aan de bovenkant van de schets is de homeknop

    Aha, nu zie ik het 😛

    @afirestorm: Sorry, nu heb ik het gezien. 😛 Mijn excuses.

    @gadgetman: Weet ik wel, het was bedoeld als een grapje 😛

  16. @Toon: 1woord makkelijk

  17. @Rick Kerkhof: er zijn ook mensen die het ontwerp van een 3GS wel mooi vinden. Zoals ik. Dus ook dit design.

  18. Ik koop sowieso opnieuw de nieuwe iphone, ik koop de iphone niet zozeer om z’n schoonheid zenne, dat ding moet gewoon kunnen wat ik wil en al de rest is bijzaak.

  19. Mooie vormgeving , ben niet echt een liefhebber van de platte achterkant. Alhoewel ik de iphone4 echt een pareltje vind.
    Nu maar afwachten of het echt wel een nieuw model wordt of slechts een geupdate iphone4

  20. Zou blij zijn als hij een iets groter scherm krijgt en weer afgeronde hoeken krijgt zoals de 2g, 3g en 3GS hadden!

  21. hmm ik zie em al, lijkt meer op een ipod touch

  22. De ipad 1 lijkt meer op de iphone 4 en de ipad2 heeft dan weer wat meer weg van de iphone3g(s). Zou me dus niet verbazen als de volgende iphone terug wat boller wordt.

  23. Origineel geplaatst door Sjelle86
    De ipad 1 lijkt meer op de iphone 4 en de ipad2 heeft dan weer wat meer weg van de iphone3g(s). Zou me dus niet verbazen als de volgende iphone terug wat boller wordt.

    Wat je daar zegt is dikke zever

  24. Eigenlijk zou ik verwachten dat de camera van kant zou wisselen omdat je dan makkerlijker het + knopje in kan drukken om een foto te maken.

  25. @Rick Kerkhof: Toen engadget met het ontwerp van de iPhone 4 aankwam stond bijna iedereen wel te schreeuwen dat het zo ontzettend lelijk was en de 3G er veel beter uitzag.. Dus om nou te zeggen dat iedereen iPhone 4 mooi vond..

    Terwijl ik het ontwerp van de 3G juist nooit zo boeiend vond. Heb die daarom ook nooit gehad en loop nu met een mooie iPhone 4 🙂

  26. Ik koop sowieso de volgende IPhone ongeacht hoe hij er uitziet of wat hij kost ben mijn 3G beu omdat hij regelmatig crashed en veel te langzaam is geworden

  27. Weet iemand waar je dat groene hoesje voor je iphone 4 kan halen?

  28. Origineel geplaatst door Rick Kerkhof
    Sorry maar… MENSENLIEF, dat ding is LELIJK!En die iPhone zou ook een stap achteruit zijn…Ik bedoel, je kunt wel blijven rommelen met het design, maar zo is het echt achteruit. Apple heeft net een ander design gekozen wat erg in de smaak valt en dan gaan ze weer terug naar de 3GS zijn design?

    Sorry maar wil je voor je zelf spreken? De design van de iPhone 4 vind ik persoonlijk zelf 3 x niks. Mooi dat de design van de 3GS terugkomt, mocht het waar zijn natuurlijk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.